Spela Arvikacupen

Under en helg i juni spelas Arvikacupen, en fotbollsturnering för pojkar och flickor på 10-15 år. Här följer information om cupen, men också om hur ni kan tjäna pengar till laget genom att sälja DelikatessKungens produkter, som salami, cheddarost och dragerad lakrits, och på det sättet finansiera resan till Arvika.

Cupens upplägg

Arvikcupen spelas under en helg mitt i sommaren, fredag-söndag. Spelplatsen är idrottsplatsen Vik i utkanten av Arvika. Alla spelplaner ligger på gångavstånd, liksom omklädningsrum och parkering, så det är lätt att följa med i hur det går för andra lag och andra klasser.

På nätterna sover de lag som vill i skolsalar på lokala skolor. Ingen lyx, men det funkar för ett par nätter och blir en upplevelse av gemenskap. Maten serveras i skolornas matsalar, tre gånger per dag och specialmat för allergiker.

Turistorten Arvika

Arvika är ett turistparadis sommartid. Här finns kultur, hantverk och en storslagen natur som lockar med bl a vandring, fiske, bad och kanotturer, så för familj som vill följa med sin spelare till Arvikacupen finns gott om aktiviteter vid sidan av fotbollen. Närheten till Norge gör att norska turister gärna söker sig till Arvika, och även i Arvikacupen kan ni garanterat räkna med att träffa på norska lag.

Försäljning tar er dit

Fotboll är en billig sport att hålla på med. Den kräver inte särskilt mycket utrustning. Har man råd med ett par fotbollsskor och ett par benskydd är man färdig för spel. En cuphelg i fotboll är inte heller så dyr, det gäller även Arvikacupen. Dessutom kan ni påverka kostnaden eftersom det finns olika anmälningalternativ, med och utan mat och boende. Kostnaden att ta er till Arvika får ni ta själva, men även här finns alternativ. Det finns kollektiva resalternativ med tåg och buss om ni inte väljer att åka med egna bilar.

Vill ni tjäna pengar till föreningen så att ni täcker reskostnaden kan ni alltid starta ett säljsamarbete med DelikatessKungen. Det har tusentals idrottsklubbar, skolklasser och föreningar gjort genom åren, en del riktigt framgångsrikt. Den stora fördelen med att sälja delikatesser är friheten. Ni väljer hur ni ska sälja, var och när. Ni tar inga ekonomiska risker och kan sluta när ni vill. Ersättningen är provisionsbaserad, så ju mer ni säljer, desto mer pengar blir det till laget. DelikatessKungen har lång erfarenhet och finns aldrig längre än ett telefonsamtal bort. Här är våra bästa säljtips.