Flygfyren Sommarcup i fotboll

Flygfyren Sommarcup presenterar sig som ”Sveriges trevligaste fotbollscup”. Det är upp till varje deltagare och besökare att bestämma om det är en korrekt beskrivning, men med tanke på alla lag som kommer till Norrtälje för att spela Flygfyren Sommarcup kan det mycket väl stämma. Här följer mer information om cupen och om hur ert lag kan tjäna pengar för att ha råd att åka dit.

Cupen i korthet

Flygfyren Sommarcup spelas under en helg, fredag till söndag, i månadsskiftet juli-augusti. Platsen är Norrtälje, närmare bestämt Norrtälje Sportcentrum. Turneringen är öppen för alla fotbollslag i åldern 10-16 år, både tjejer och killar. Underlaget är naturgräs eller konstgräs och alla lag är garanterade minst fem matcher. De yngsta åldersklasserna spelar med sjumannalag i 2 x 20 minuter per match, del äldsta elvamannalag i 2 x 25 minuter. 13- och 14-åringarna spelar niomanna, också de i 2 x 25 minuter per match.

Mer att göra i Norrtälje

Norrtälje, i hjärtat av Roslagen, ett stenkast från Stockholm och Uppsala, är en fantastisk stad. Inte minst på sommaren eftersom denna skärgårdsidyll är något av ett semesterparadis. När ni inte spelar fotboll kan ni t ex bada, paddla kajak eller besöka Eventbanans höghöjdsbanor för en riktig adrenalinkick.

I Norrtälje finns gott om roliga aktiviteter för såväl ledare som spelare och spelarnas familjer. Eftersom Flygfyren Sommarcup spelas mitt i sommaren kanske ni kan ta er tid att stanna lite längre. Särskilt om ni dessförinnan tjänat pengar till föreningen så att ni har råd med boende, mat och aktiviteter i ytterligare några dagar.

Starta nu!

För att få råd att åka med laget till Flygfyren Sommarcup, men också till andra fotbollsturneringar och träningsläger, kan ni starta en försäljning ihop med DelikatessKungen. Det har tusentals grupper gjort före er, men det fina med delikatesser är ju att ingen någonsin får nog av dem. DelikatessKungens lagrade cheddarost, dragerade mandlar, lufttorkade salami och andra produkter säljer lika bra nu som tidigare. Eller bättre, eftersom den kund som smakat dem gärna handlar igen.

Är ni fortfarande inte helt säkra kan ni börja med att beställa ett infopaket för att ta reda på om inte försäljning av delikatesser skulle vara ett bra sätt för ert lag att få råd med årets stora fotbollscuper. Det kräver inga förkunskaper eller startkapital. Ni säljer så länge ni vill och hur mycket ni önskar.