Hjälp med läxorna? Med Studybuddy blir studierna enklare

Oavsett ålder och ämne kan det ibland vara skönt med lite hjälp på traven i skolan. Med Studybuddy kan du få läxhjälp, helt på dina villkor, oavsett var du bor. Och det går precis lika bra att få hjälp online, som på plats hemma hos dig. Så här funkar det.

Studybuddy är störst i Sverige på läxhjälp, och studybuddies finns tillgängliga över nästan hela Sverige; från allmän läxhjälp för låg- och mellanstadie, till ett stort utbud av ämnen för högstadie och gymnasium. Det är perfekt för dig som kanske har bättre studiero hemma, eller för dig som vill ha kompletterande mattehjälp inför nationella proven. Oavsett vilket behov du har kan Studybuddy skräddarsy läxhjälp som passar just dig och dina behov. 

Höjer betygen och ökar studiemotivationen

Så här går det till: Först gör du en anmälan av intresse på Studybuddys hemsida, de kontaktar dig senast 24 timmar senare. Efter detta får du en personlig matchning av studybuddy som passar just dig och dina studiebehov. Bestäm själv hur ofta du vill träffa din studybuddy, och om du helst får läxhjälpen online framför datorn, eller hemma hos dig. 

De allra flesta som använder Studybuddy får högre betyg i de ämnen de får läxhjälp i, men många säger också att det ökar studiemotivationen. Studybuddys egna undersökningar visar att hela 86 % av eleverna som använder Studybuddy får förbättrade ämneskunskaper. Är ni fler som behöver läxhjälp kan tjänsten dessutom delas mellan syskon eller klasskompisar helt utan extra kostnad. Vid ett läxhjälpstillfälle behöver du bara ta med dig det som du vanligtvis använder i skolan, exempelvis penna, sudd, papper, skolböcker, dator och miniräknare. För läxhjälp online behövs även en dator med internetuppkoppling, mikrofon och webbkamera. 

Studybuddy erbjuder även individanpassad läxhjälp för de som har särskilda behov, som till exempel koncentrationssvårigheter och skoltrötthet. Hos Studybuddy ingår alltid en Nöjdhetsgaranti, så att du kan vara säker på att du får den hjälp du behöver.