Åk på häftig klassresa till Göteborg

Göteborg är Sveriges andra stad i storleksordning och som den storstad av internationellt snitt som den är så kan Göteborg erbjuda er i klassen hur många coola upplevelser som helst som allihop gör att ni kommer att få vara med om en klassresa som ni aldrig någonsin kommer att glömma, även om nu skulle bli 100 år gamla hela bunten. Göteborgarna själva brukar med inte så lite stolthet i rösten säga att de faktiskt bor på ”Sveriges framsida” och det är faktiskt ganska lätt att förstå deras helt enorma kärlek till sin egen stad när man kommer dit som besökare. Om ni i klassen sitter och planerar inför en kommande klassresa men än så länge inte har bestämt er till hundra procent för vart det är som ni vill åka någonstans på den där klassresan så kan vi med varm hand rekommendera er att åka till Göteborg på klassresa. Ni kommer inte att ångra er en enda sekund. Stan är nämligen hur häftig som helst att besöka.
Göteborg
Ta bara Liseberg som ett exempel. Visste du att Liseberg faktiskt är Sveriges allra största nöjesfält? Jodå, det stämmer. Det är faktiskt också lika sant att denna Göteborgs allra stoltaste turistattraktion är en av norra Europas största dito. Liseberg är varje år uppdaterat med en ny och alltid lika grym åkattraktion och 2013 års nya tillskott i parken går under namnet AtmosFear och är förmodligen världens allra grymmaste fritt fall. Här finns även den klassiska berg och dalbanan Balder som enligt expertisen är en av världens allra bästa i sitt slag.

Göteborg bjuder även på en unik möjlighet att få klättra ner i en riktig ubåt. Passa även på chansen att testa stadens eget Fångarna på fortet. Varför inte ta en tur i en av de kanalbåtar som går under namnet Paddan och som ger er en grym möjlighet att uppleva Göteborg från grodperspektivet. Ullevi Arena är den jättelika multiarenan där massor av stora världsartister har uppträtt och som även är en mycket välkänd sportarena. Ni kan få besöka Ullevi och gå på en guidad rundtur där.

Ni vet väl om att vi på Delikatesskungen kan hjälpa er att tjäna pengar till er klassresa till Göteborg? Läs mer om detta här.