Åk på klassresa till Universeum!

Tjäna pengar och kom iväg på en klassresa till Universeum i Göteborg. Nu är det lättare än någonsin att tjäna pengar till klassresa. Läs här hur ni i klassen på ett både enkelt och roligt sätt kan tjäna pengar till klassresa eller något annat skojigt genom att sälja Delikatesskungens goda och omtyckta delikatesser.

Många gånger kan det vara riktigt svårt att jämka samman alla olika viljor som finns i en skolklass när det gäller att kunna komma överens om ett resmål dit allihop kan tänka sig att åka på en klassresa. Erfarenheten som många har är nämligen att det handlar om att försöka hitta minsta gemensamma nämnare. Det ska vara skojigt, spännande och en liten smula lärorikt på en och samma gång. Vatten får även gärna finnas med på något hörn. Universeum i Göteborg har allt det där. Därför är vårt tips till er att det är till Universeum som ni ska åka på klassresa. Vi vågar lova er att ingen i klassen kommer att bli besviken.
Universeum2
Universeum ligger i princip vägg i vägg med andra kända sevärdheter som Liseberg och Världskulturmuseet så det är hur lätt som helst att hitta dit när ni har kommit till Göteborg. Universeum kan enklast beskrivas som ett upplevelsecenter där man som besökare får tillfälle att prova på att leka vetenskapsman och upptäcka olika delar av vetenskapen genom att helt enkelt befinna sig mitt i allt som finns att upptäcka och uppleva där. Universeum drivs i nära samarbete med inte mindre än 16 av de olika universitet och högskolor som finns i Sverige. Dessutom har man tecknat samarbetsavtal med en lång rad olika företag i stil med Telia, Volvo, ABB och ett helt gäng till.

UniverseumVad kan man då göra när man besöker Universeum i Göteborg? Ja, rent praktiskt så är det här stället uppdelat i en rad olika avdelningar som var och en bjuder på grymt spännande utställningar av de mest skilda slag. Det handlar om allt från rymden och havet till regnskogar och en utställning om djur som lever i ett kompakt mörker. Ni kan läsa mer om vad som finns att upptäcka och uppleva här genom att gå in på Universeums egen hemsida.

Missa inte Universeum när ni åker på klassresa till Göteborg!