”Blir mycket pengar med en bra produkt

Tjäna pengar som Alnö IF:s Flickor 96/97
"Vi är så nöjda! Samarbetet, kontakten och servicen från DelikatessKungen är helt fantastisk"

Grupp
Alnö IF:s Flickor 96/97

Kontaktperson
Carina Sjöbom

Antal sålda produklter
914

Gruppens förtjänst
66950

Antal deltagare
25

Antal försljningar
3

Gruppens mål
Träningsläger & cuper

Klubbkassan har fått ett rejält tillskott för Alnös fotbollstjejer

Carina Sjöbom och fortbollstjejerna från Alnö IF:s Flickor 96/97 har skaffat sig ett rejält tillskott i klubbkassan med hjälp av Delikatesskungens försäljning. Enligt Carina har försäljningen gått så bra tack vare bra och prisvärda produkter. Alnö IF:s flickor har varit med om att sälja Delikatesskungens utsökta delikatesser i tre år och för varje år har försäljningen ökat, detta år rejält.

Totalt var det i år 25 flickor som sålt produkter till familjernas vänner, bekanta, arbetskamrater och grannar genom att knackat dörr. Carina menar att försäljningen går bättre runt juletid och därför valde de att satsa på försäljningen runt jul även i år. Carina menar att Delikatesskungen erbjuder så bra produkter och salamin är både god att ha själv på julbordet men även perfekt som en utsökt julklapp till nära och kära.

Försäljningen som senast gav 31 525 kronor till klubbkassan

I julas var tjejerna ute för tredje året i rad och sålde DelikatessKungen. Första året tjänade klubben runt 16 000 kronor, andra året tjänade de 18 000 kronor och i julas sålde de 485 delikatesser och tjänade 31 525 kronor till klubbkassan. Pengarna lägger klubben på att betala hallhyra, åka på läger, cuper samt hitta på roliga aktiviteter för laget. Carina tvekar inte länge innan hon svarar på frågan om de ska sälja Delikatesskungens produkter även nästa jul.

– Ja, vi ska definitivt sälja DelikatessKungen fler gånger.

”Våra kunder frågar när vi skall sälja igen”

Samarbetet mellan klubben och Delikatesskungen tycker Carina har fungerat över all förväntan. Samarbetet, kontakten och servicen från delikatesskungen tycker hon är helt fantastisk och kunde inte vara bättre. Hon är helt och hållet nöjd med allt från samarbetet till produkten i sig. Hon tror själv att försäljningen gått så pass bra tack vare att Delikatesskungen erbjuder så bra produkter. Klubben har redan nu stamkunder, som ideligen frågar efter delikatesserna och undrar när de kan få köpa igen nästa gång.

Aldrig en enda reklamation

Carina berättar att de tidigare har testat att sälja påsar, sälja kryddor och sälja saffran men ingen vara har gått åt så bra som Delikatesskungens produkter. Exempelvis har de aldrig någonsin upplevt att en kund har klagat eller velat reklamera en enda produkt. Carina berättar att tjejerna kämpat ambitiöst med försäljningen. De har dels sålt till familjen och vänner och dels knackat dörr och erbjudit lokalbefolkningen en fin korv att ge bort eller ha på julbordet.

Bäst har det gått när de besökt företag, stora som små. Bland annat har de sålt till lokala byggbolag och andra mindre företag, men även stora giganter såsom Telia och liknande har varit tacksamma för att tjejerna från Alnö IF erbjudit dem något att ge sina anställda i julklapp.

Fantastisk möjlighet att tjäna pengar

Kort och gott tackar Carina Sjöbom och tjejerna från Alnö IF Delikatesskungen för en fantastisk möjlighet att på ett roligt och enkelt sätt tjäna bra pengar till klubbkassan.

– Vi är så nöjda, inget kunde vara bättre, svarar Carina på frågan om hon är missnöjd med något angående försäljningen av Delikatesskungen.