Sälja kryddor med klassen, skolan, föreningen och laget

Obs. via DelikatessKungen kan du inte sälja kryddor utan detta är endast en text om att sälja kryddor. Vi har däremot väldigt bra alternativ!

Sälja kryddor

Alternativ till att sälja kryddor med klassen, skolan, föreningen och laget

Att sälja kryddor är ingen ny idé. Kryddor är handelsvaror med gamla anor som troligen använts så länge det har funnits människor. Arkeologiska utgrävningar har hittat bevis för att kryddor användes för sextusen år sedan och var något av det första människan handlade med så fort vi hade uppfunnit båtar och andra transportmedel så att vi kunna besöka andra länder och världsdelar.

Det är en begriplig tanke att man vill finansiera ett idrottsläger eller en skolresa genom att exempelvis sälja grillkryddor med klassen eller laget, men här kommer vi att visa mer effektiva sätt än att sälja kryddor för den grupp som vill tjäna pengar till föreningen eller tjäna pengar till klassresan.

Vad är kryddor?

Kryddor är ätliga delar av växter, en naturlig smaktillsats till skillnad från kemiska smakförstärkare. Kryddorna tillför smak och färg, men har även andra fördelar. Kryddor med konserverande egenskaper förlänger hållbarheten, det var ju så man började lägga in mat i olika salt- och sockerlag.

Genom att sälja kryddor kan ni också bidra till bättre folkhälsa eftersom många kryddor har hälsofrämjande egenskaper. Kanel främjar matsmältningen och hjälper mot halsbränna, vitlök lindrar bronkit och astma medan oregano är rik på antioxidanter.

Många kryddor ger större variation

Kryddor skiljer mästerkockar från amatörer. Man kan se dem lite som verktyg för en hantverkare. Ju fler verktyg i arsenalen, desto bättre resultat i köket. Idag är det populärt att laga mat med influenser från olika delar av världen. T ex har det asiatiska, amerikanska, grekiska och thailändska köket gjort avtryck i svenska hushåll och för att kunna kopiera rätter från andra länder krävs olika kryddor.

Variationen slutar inte med antalet kryddor. Ta bara salt. Idag är det ett samlingsnamn för så mycket mer. Vi har det vanliga bordssaltet som består av natrium och klorid. I mineralsalt har man bytt ut en del natrium mot t ex kalium och magnesium. Det finns jodberikat salt, havssalt, örtsalt, himalayasalt, bara för att nämna några.

Och peppar ska vi inte tala om, det är hur många kryddor som helst. Dessutom finns det färdiga kryddblandningar, grillkryddor och örtkryddor. Konsistensen påverkar också. Man köpa hela kryddor som varieras genom att man med hjälp av en kvarn eller mortel finfördelar dem olika mycket.

Nöjda kunder

Feedback från våra kunder

Vi får väldigt höga kundbetyg och 99,2% av våra kunder kan tänka sig att samarbeta med oss igen. Det blir vi otroligt glada över. Era åsikter är viktiga för oss då vi arbetar aktivt med att förenkla försäljningen för alla.

Genomsnittligt kundbetyg: 4,8 av 5

Läs mer från våra nöjda kunder

Kul att sälja kryddor inte samma sak som fördelaktigt

All försäljning har sina fördelar och utmaningar, men det är framförallt kul att sälja kryddor. Det är en härlig produkt man blir glad av, särskilt om den är paketerad i trevliga förpackningar. Kryddor är lätta att transportera, de väger inte så mycket och är inte ömtåliga. De presenteras snabbt och enkelt vid själva försäljningstillfället, och där finns något för alla, vare sig man gillar örter, vill ha tio olika pepparsorter eller har snöat in på grill, barbecue eller tacos.

Det är lite som DelikatessKungens delikatesser, som ju till skillnad från kryddor passar ypperligt på fikastunden eller fredagsmyset. Där finns nämligen också minst en produkt för varje kund. Någon gillar de handgjorda chokladpralinerna, någon annan den smakrika salamin, medan en tredje kund älskar den prisbelönta cheddarosten, och när kunden blir nöjd blir också försäljaren det.

alternativ till att sälja kaffe

Fördelar med våra delikatesser istället för att sälja kryddor

Delikatessförsäljning ger till skillnad mot att tjäna pengar till klassen med kryddförsäljning eller att sälja kryddor med föreningen möjlighet till merförsäljning. Ni kommer inte att kunna sälja grillkryddor till en kund bara för att denne redan köpt tacokrydda, men DelikatessKungens produkter passar ihop så att den ena försäljningen leder till den andra.

Det ger dessutom mer pengar än att sälja kryddor och det viktigaste med försäljningen är ju trots allt att tjäna pengar till laget eller klassen. Hos en ledande kryddförsäljare får ni 30-45 kr per såld produkt medan DelikatessKungen ger 47-67 kr, och det för delikatesser som praktiskt taget säljer sig själva. Hör här:

Starta en försäljning
Läs mer om våra delikatesser
 • -

  Salami – finns i fem olika smaker

  DelikatessKungens salami tillverkas av ett familjeföretag som finslipat produkten sedan mitten av 1800-talet. Inte konstigt att det är Sveriges mest sålda. Med väl avvägda kryddblandningar behöver kunderna inga kryddor, det är redan klart.

 • -

  Cheddarost – flerfaldigt prisbelönt

  Cheddarost från Somerset, cheddarostens Mekka, i sortimentet ökar chansen att tjäna riktigt mycket pengar till klassresan eller idrottslägret.

 • -

  Chokladpraliner – av äkta belgisk choklad

  När det kommer till choklad är det istället Belgien som är bäst på plan. Därför kommer DelikatessKungens chokladpraliner just därifrån. Att de är handgjorda i ett anrikt familjeföretag lär inte heller skada försäljningen.

   

 • -

  Olivolja – extra jungfruolivolja

  Ekologisk olivolja är ännu en av DelikatessKungens storsäljare och ett mycket konkurrenskraftigt alternativ till att sälja kryddor till laget för att finansiera en cupresa eller ett träningsläger. Med dess noga utvalda oliver från Sicilien är det ingen slump att den är prisbelönt.

Hur mycket vill ni tjäna?

Ger er:

kr

Fraktavgifter kan tillkomma (läs mer)

Starta er försäljning idag!

Sälj delikatesser istället för kryddor och tjäna upp till 67 kr i vinst per produkt

Vårt koncept har genom åren visat sig ge väldigt mycket pengar till skolklasser och föreningar. Vi har hjälpt över 25 000 grupper sedan 1992 att tjäna pengar på omtyckta och lättsålda delikatesser.

Så enkelt fungerar det