Så här fungerar appen för kontaktpersonen

Logga in kontaktperson

Logga in:

När du öppnar appen, klicka på ”Använd appen som kontaktperson” och skriv in din e-postadress och ditt kundnummer för att logga in. Kundnumret får du på mejl när du bokar ett säljpaket.

Om du är en kund sedan tidigare och har glömt ditt kundnummer klickar du på ”Glömt ert kundnummer?” så skickas det till din e-postadress.

Starta en försäljning

Starta en försäljning och beställ ett säljpaket på vår hemsida. Klicka på ”Beställ säljpaket” och fyll i dina uppgifter. Säljpaketet skickas inom några dagar men ni kan starta er försäljning på direkten i appen.

startsida kontaktperson app

Startsida (under försäljningen)

Information om försäljningen
Här visas en överblick hur försäljningen ligger till. Du ser hur många produkter gruppen har sålt hittills (om alla deltagare har skapat ett konto). Följ försäljningen och se hur ni kommer närmare målet.

Målsättning
Här kan du skriva en målsättning för försäljningen. Skriv vad ni ska göra för pengarna och hur mycket pengar ni behöver tjäna ihop för att lyckas med er försäljning. Genom att sätta en målsättning kan deltagarna och du enkelt följa hur försäljningen ligger till. Var inte rädd att sätta den för högt.

Gruppkoden
Här hittar du gruppkoden som alla deltagare behöver när de ska registrera sig.

Viktiga datum
Här står även alla viktiga datum inför leverans av produkter samt deltagarnas sista dag att lägga in beställningar och sista dag för dig som kontaktperson att lägga ordern.

Beställ produkter
När ni börjar närma er sista orderdag kan du lägga er order här. Om alla deltagare har lagt till deras beställningar i appen behöver du endast godkänna ordern och välja leveransadress.

Om ingen eller vissa deltagare inte har lagt till produkter i appen kan du lägga till deltagare manuellt under ”Deltagare”.

Om du vill beställa alla produkter i en klumpsumma lägger du till alla produkter under fliken ”Kunder”. Lägg till dig själv som kund och alla produkter ni vill beställa.

 

 

startsida kontaktperson app

Startsida (efter försäljningen)

När försäljningen är avslutad ändras vyn på startsidan. Nu visas gruppens totala försäljning och en sammanställning på vilka produkter som levereras till er.

Leveransinformation
Här visas vilken vecka, dag och tid produkterna levereras till er. Samt kontaktinformation till åkeriet som levererar era produkter.

Registrera betalningsinstruktioner
När försäljningen är avslutad kan du informera deltagarna hur de ska betala till dig genom att registrera betalningsinstruktioner. Informationen kommer att synas på deras konto.

Faktura
På fredagen under er leveransvecka får ni er faktura från oss. Den kommer att synas på startsidan.

Extrabeställning
Om ni fått in beställningar efter sista orderdag kan du göra en extrabeställning. Fri frakt gäller om ni beställer minst 5 produkter, annars kostar frakten 99 kronor. Extrabeställningar skickas med DHL till närmaste utlämningsställe.

Produkter i appen

Produkter

På sidan ”Produkter” visar vi bilder och information om våra delikatessen. Swipa enkelt mellan produkterna och visa direkt till kunden genom appen när du säljer.

Varje produkt har all nödvändig information under ”Mer produktinformation” Där finns det information om tillverkning, innehållsdeklaration, vad produkten inte innehåller, hantering och hållbarhet.

Deltagare app

Deltagare

Under ”deltagare” kan du se alla deltagare som har registrerat sig. Här ser du också hur många produkter de har sålt. Du kan hantera deltagarnas kunder genom att klicka på en deltagare och sedan på ”Deltagarens kunder”.

Lägga till deltagare

Om en deltagare inte har använt appen kan du lägga till deltagarens beställning genom att klicka på ”Lägg till en deltagare manuellt”. För att lägga till produkter klickar du sedan på deltagaren som du har lagt till och sedan ”Deltagarens kunder”. Klicka på plusknappen längst upp i högra hörnet och lägg till produkter.

Mina kunder app

Mina kunder

Klicka på fliken ”Kunder” och sedan på plusknappen längst upp i högra hörnet för att lägga till en ny kund som du ska sälja produkter till. Du fyller i kontaktinformation till varje kund samt vilka produkter kunden önskar att köpa.

På sidan ’”Kunder” får en tydlig översikt hur många kunder du har. Här visas även beställningar från din webbshop som du måste godkänna eller avslå.

Företagsbeställningar

Du kan också lägga till företagsbeställningar under ”Ny kund”.  Välj att kunden är ett företag och fyll i företags uppgifter. Vi, DelikatessKungen, skickar en faktura till företaget. Ni ska inte ta betalt av företaget.

Två olika leveranssätt:

  1. Du levererar produkterna till företaget.
  2. Vi, DelikatessKungen, skickar produkterna till företaget från oss. Då tillkommer en fraktkostnad på 399 kronor exkl. moms. för företaget.

Företaget kan också lägga en företagsbeställning på din webbshop.

webbshop

Webbshop

Kontaktpersonen och varje deltagare har en egen personlig webbshop. Du som kontaktperson kan ladda upp en gemensam bild och presentationstext som visas på varje deltagares webbshop under fliken ”Meny”. Deltagarna kan själva ändra bilden och presentationstexten till deras webbshop om de vill.

Att använda webbshop är ett utmärkt sätt att öka er försäljning. Dela webbshoppen med vänner, kollegor och på sociala medier. Kunder lägger en beställning direkt till dig via webbshoppen.

Du hittar din webbshop under fliken ”Meny”.

Alla beställningar från din webbshop måste du bekräfta för att produkterna ska läggas till på din order i appen eller på www.delikatesskungen.se

Ett bekräftelsemejl skickas till kunden när du godkänner eller avslår beställningen.

Läs mer om webbshop här

Säljsida till deltagarna

Meddelande app kontaktperson

Meddelande

Här kan du skicka meddelande till alla deltagare eller till en enskild deltagare (om de använder appen). Deltagare kan även skicka meddelande till kontaktpersonen om de har någon fråga eller fundering.

Du kan även få meddelande från oss, DelikatessKungen, med tips och trix hur ni kan öka er försäljning.

Meny app kontaktperson

Meny

Konto
Om du hanterar flera försäljningar eller vill logga in som deltagare kan du enkelt lägga till flera konton i appen och byta mellan alla konton. Flera personer kan logga in på ett deltagarkonto i appen.

Aktuell och tidigare försäljning
Här hittar du dina pågående och tidigare försäljningar.

Vår målsättning
Här kan du ändra er målsättning.

Webbshop
Här hittar du din egna webbshop, och om du vill ändra gruppens bild och text på deras webbshoppar.

Säljtips
Tipsa gärna deltagarna att läsa igenom säljtipsen. De hjälper deltagarna med försäljningen till max genom värdefulla säljtips, uppdateringar och meddelande. Säljtipsen hjälper deltagarna komma igång med försäljningen.

Beställ produkter
När ni börjar närma er sista orderdag kan du lägga er order här. Om alla deltagare har lagt till deras beställningar i appen behöver du endast godkänna ordern och välja leveransadress.

Om ingen eller vissa deltagare inte har lagt till produkter i appen kan du lägga till deltagare manuellt under ”Deltagare”.

Om du vill beställa alla produkter i en klumpsumma lägger du till alla produkter under fliken ”Kunder”. Lägg till dig själv som kund och alla produkter ni vill beställa.