Använd säljsidan och tjäna mer pengar

Som ett komplement till säljkatalogerna får även alla deltagare tillgång till en egen säljsida att sälja produkter med. Alla i familjen kan dela säljsidan på sociala medier, sms, mejl och liknande till vänner, familj, släkten och kollegorna på jobbet.

När man använder säljsidan är det lättare att nå ut till fler personer snabbare. Alla som går in på din säljsida kan enkelt lägga en beställning på produkter. Det enda deltagaren sedan behöver göra är att godkänna beställningen från kunden i appen för att säkerställa att deltagaren kan leverera produkterna.

När vi har jämfört grupper som även använder och delar sin säljsida på sociala medier, sms och mejl har vi sett att snittet på sålda produkter per deltagare är 10 stycken istället för 7 stycken. Det betyder att ni skulle kunna tjäna 4000 kr mer till gruppen om alla deltagare använder säljsidan (om ni är 25 personer i gruppen).

deltagare säljsida

I diagrammet ser du hur många produkter i snitt en deltagare säljer, beroende på om deltagaren har en säljsida aktiverad och hur många besökare säljsidan har.

  • Dela säljsidan på sociala medier, så som Facebook och Instagram.
  • Dela säljsidan med sms och mejl till vänner, släkten och familjens vänner.
  • Dela säljsidan till olika företag via mejl.

Ett tips är att ladda upp en bild på gruppen som säljer och skriva en kort presentationstext till säljsidan så att alla kunder vet vilken grupp det är som säljer. Du som kontaktperson kan ladda upp en gruppbild och skriva en presentationstext som visas på alla säljsidor. Varje deltagare kan sedan ändra texten och/eller bilden.

Läs mer om hur ni aktiverar säljsidan här: https://www.delikatesskungen.se/appen/appen-for-deltagaren/

Ladda ner appen

Du kan söka efter ”Delikatesskungen” i din appbutik. Om du använder din telefon nu, klicka på en av dessa ikoner för att ladda ner appen:

Apple App Store Google Play

 

 

Vårerbjudande!

Tjäna enkla pengar till vårens aktiviteter! Ni får 1000 kr i bonus när ni säljer minst 150 produkter. Boka det kostnadsfria säljpaketet senast 26 maj för att ta del av erbjudandet! Läs mer »