Åk på klassresa till soliga Mallorca

Funderar ni på att åka iväg på en klassresa någonstans? Letar ni efter ett bra och effektivt sätt för att kunna tjäna pengar till er klassresa? Då har ni kommit alldeles rätt. Vi på Delikatesskungen är nämligen experter på att hjälpa skolklasser, klubbar, lag och föreningar att tjäna pengar till något som man drömmer om att få vara med om. Ta och kolla in den här länken så får ni veta mer om hur vi på Delikatesskungen kan hjälpa just er klass med att komma iväg på den där klassresan som ni drömmer om och längtar efter.

Det finns många platser som passar helt perfekt att åka till på en klassresa men det allra första som ni ska ta reda på är vad ni alla i klassen skulle vilja vara med om under er kommande klassresa. Om det till exempel är sol och bad som lockar er i klassen så kan vi rekommendera er att åka till Mallorca på klassresan. Genom att åka till ”Mallis” – som många brukar kalla detta minst sagt klassiska resmål – så kan ni dessutom kombinera det där solandet och badandet med att besöka en lång rad intressanta sevärdheter som allihop dignar av kultur och historia. Man kanske inte tänker på det men faktum är att Mallorca har seglat upp i topp när det gäller resmål som många åker till på klassresa.

Mallis

Mallorca är faktiskt bara en av öarna som ingår i den spanska ögruppen Balearerna där även den betydligt mindre ön Ibiza samt Menorca och ett antal andra öar ingår. Huvudstaden på Mallorca heter Palma och ön har en total folkmängd på ungefär 862 000 bofasta invånare. Ända sedan chartertrafiken hit tog ordentlig fart på 1960-talet så har det varit mycket populärt för många svenskar – särskilt äldre – att bosätta sig permanent i det varma och sköna klimatet som Mallorca bjuder så rikligt på.

Mallorca är en ö som kan ståta med en minst sagt äventyrlig historia. Ön var under lång tid ett näste för sjöröveri på grund av sitt strategiska läge i den västra delen av Medelhavet. Men ni behöver inte vara rädda. Människorna som bor på Mallorca idag är mycket snälla och gästvänliga och kommer att ta mycket väl hand om er.