Klassresa till Laserfortet i Stockholm

Åk på klassresa till Laserfortet i Stockholm. Detta äventyrshus mitt i centrala Stockholm kan beskrivas som en avancerad blandning mellan Fångarna på fortet, Boda Borg och Lustiga Huset på Gröna Lund. Om ni är sugna på att åka iväg på en riktigt spännande klassresa som är fylld till bristningsgränsen med massor av skojiga och hisnande äventyr som i sanning tar andan ur er allihop så är det Laserfortet som ni ska ta sikte på. Det är väldigt lätt att hitta hit men om ni ändå skulle behöva en vägbeskrivning så finns det en sådan plus en hel massa annan viktig information om Laserfortet på den officiella hemsidan.

012

Laserfortet har massor av äventyr att bjuda på för alla och envar. Faktum är att det egentligen inte spelar någon som helst roll om man är tjej eller kille, ung eller gammal, kort i rocken eller stor och kraftig. Här kan alla ha hur kul som helst och samtidigt lära sig att samarbeta med varann. Hela grejen med Laserfortet går nämligen ut på att man ska lösa olika uppgifter och klurigheter tillsammans i grupp. Fortet består av en rad olika celler – precis som på Fort Boyard i TV4:s Fångarna på fortet – där man ska lösa ett eller flera problem eller utmaningar med hjälp av kreativiteten eller samarbetsförmågan i grupper om 3 eller 4 personer. I vissa celler kan det vara bra att kunna klättra och klänga medan det i andra kan vara till hjälp att ha ett bra bollsinne. Om ni fixar utmaningen i cellen så kan ni plocka med er poängen som detta ger innan ni drar iväg till nästa cell. Hela fortet styrs av mycket avancerad elektronik med rörelsedetektorer, fotoceller och annan teknik och precis som i TV så finns det en tidsbegränsning i varje cell. Skillnaden är att på Laserfortet i Stockholm så kan ni själva välja vilka celler som ni vill ge er i kast med och ni kan börja om hur många gånger ni vill. När ni är klara så väntar fortets café där ni kan ta en fika efter era äventyr.

Om ni vill åka på klassresa till Laserfortet i Stockholm så kan det vara bra att veta att vi på Delikatesskungen kan hjälpa er att tjäna pengar till klasskassan. Klicka här så kan ni läsa mer om vårt unika koncept.