Starta försäljning
Så fungerar det
Våra delikatesser
Cheddarost
Salami
Chokladpraliner
Dragerad lakrits & mandel
Olivolja
Balsamvinäger
Recept
Säljmaterial
Försäljningstips
Företagspresenter
Guider
Tjäna pengar
Tjäna pengar till laget
Tjäna pengar till föreningen
Tjäna pengar till klassen
Tjäna pengar till klassresa eller skolresan
Tjäna pengar snabbt
Tjäna extra pengar
Värva en grupp
Om Delikatesskungen
Kontakta oss
Starta en försäljning
Beställ gratis info
Mina sidor
Så fungerar det
Våra delikatesser
Säljmaterial
Företagspresenter
Starta en försäljning
Beställ gratis info
08-722 22 33
|
Kontakt
|
Om DelikatessKungen
Mina sidor
Starta försäljning
Så fungerar det
Våra delikatesser
Cheddarost
Salami
Chokladpraliner
Dragerad lakrits & mandel
Olivolja
Balsamvinäger
Recept
Börja sälja
Beställ gratis information
Starta en försäljning
Försäljningstips
Guider
Appen
Säljmaterial
Nöjda kunder
Tävlingar
Företagspresenter
Tjäna pengar
Tjäna pengar till laget
Tjäna pengar till föreningen
Tjäna pengar till klassen
Tjäna pengar till klassresa
Tjäna pengar snabbt
Tjäna extra pengar
Värva en grupp
Pannacotta
fylld med hackade lakritskulor
Tillbaka till alla recept
Ingredienser
1 gelatinblad
10
Delikatesskungen lakritskulor
2 dl vispgrädde
2 msk strösocker
1⁄2 vaniljstång
Färska hallon
Gör så här
Lägg gelatinbladet i kallt vatten, minst fem minuter.
Hacka lakritskulorna, lägg i kastrull och smält dem.
Häll på vispgrädde, socker och rör så att sockret smälter och att allt blandas med lakritsen.
Dela vaniljstången, gröp ur innehållet, lägg frön och stång i kastrullen, koka upp allt tillsammans.
Ta bort kastrullen från värmen.
Krama ur vattnet ut gelatinbladet och rör ner i pannacotta.
Plasta och ställ kall, gärna över natten.
Plocka ur vaniljstången och vispa pannacottan fluffig.
Klar att serveras.
Grovhacka gärna resten av lakritskulorna toppa pannacotta med lakrits och färska hallon.
Vi använder cookies på denna webbplats.
Läs vår integritetspolicy
OK