Glutenfri kladdkaka

med Delikatesskungen dragerade mandelkulor

Ingredienser

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°C.
  2. Smält smöret.
  3. Doppa en pensel i smöret och smörj en form, gärna med löstagbar kant och bröa med kokosflingor.
  4. Vispa ägg, socker vitt och fluffigt.
  5. Rör ner mandelmjöl, sikta ner kakao och häll i resten av smöret.
  6. Finhacka en burk av dragerad mandelkulor och rör ner försiktigt i smeten.
  7. Häll smeten i formen och grädda i ca 10-12 min.
  8. Servera med vispad grädde eller vaniljglass.

Glutenfri kladdkaka

lättsålda delikatesser

Vill ni också sälja våra exklusiva produkter?

Finansiera cuper, träningsläger, klassresor eller era andra gemensamma aktiviteter genom att sälja DelikatessKungens kvalitetsprodukter.

Vi har hjälpt över 25.000 grupper sedan 1992 att tjäna pengar på omtyckta och lättsålda delikatesser.

Starta en försäljning Beställ gratis information