Sälja lotter med klassen, skolan, föreningen och laget

Obs. via DelikatessKungen kan du inte sälja lotter utan detta är endast en text om att sälja lotter. Vi har däremot väldigt bra alternativ!

Sälja lotter

Alternativ till att sälja lotter med klassen, skolan, föreningen och laget

Lotterier är lite av en chansning. Men skämt åsido, det finns många sätt att tjäna pengar till föreningen, till ett träningsläger eller en cupresa, eller om ni tänkt samla pengar till en skolresa. Den metod vi erbjuder för att förverkliga era drömresor är att sälja delikatesser och vi kommer här att jämföra denna försäljning med alternativen och visa varför vi ägnar oss åt delikatessförsäljning.

Vissa väljer att sälja lotter

Att sälja lotter till klassresan är ett sätt att fylla klasskassan, vanligtvis ihop med någon större lotteriarrangör som samarbetar med skolor och föreningar. Dessa arrangörer ansvarar för att ha koll på gällande spellagstiftning och vad Spelinspektionen säger. Att sälja lotter är ju ett beprövat och populärt sätt att tjäna pengar till ideell verksamhet, men en väldigt reglerad verksamhet. Kanske säljer många klasser och föreningar lotter av gammal vana även om det på senare tid dykt upp bra alternativa inkomstkällor. En del som säljer lotter till föreningen eller klassen vet nog inte att förtjänsten ofta är lägre per såld lott än de inkomster man kan få av att exempelvis sälja DelikatessKungens produkter.

Lotter används ibland som gåva

Att ge bort en lott är ett enkelt, om än lite fantasilöst, sätt att ge en present. Den tar ingen plats, men kan vara värdefull utan att för den sakens skull kosta mycket, och överskottet går ofta till ett behjärtansvärt ändamål.

Samtidigt är en nitlott per definition värdelös, och skulle man istället vinna på en lott man får i gåva kan det bli diskussioner om hur vinsten ska fördelas mellan givare och vinnare. Delad glädje är inte nödvändigtvis dubbel glädje.

Nöjda kunder

Feedback från våra kunder

Vi får väldigt höga kundbetyg och 99,2% av våra kunder kan tänka sig att samarbeta med oss igen. Det blir vi otroligt glada över. Era åsikter är viktiga för oss då vi arbetar aktivt med att förenkla försäljningen för alla.

Genomsnittligt kundbetyg: 4,8 av 5

Läs mer från våra nöjda kunder

Lotter – det mest rättvisa spelet?

Svenskar är ett spelande folk. Vi spelar för flera miljarder årligen, mer och mer för varje år. Vi spelar på tips, trav, poker och inte minst lotterier. Lotter är på ett sätt det mest rättvisa spelet. Varje lott är lika mycket värd och har exakt samma vinstchans som alla andra. Det kräver inga förkunskaper och allt som krävs av spelaren är att man håller fast vid lotten tills man har kvitterat ut vinsten.

Någon procent av befolkningen har ett osunt förhållande till spel, ett spelberoende som gör att de inte klarar av att behärska sitt spelande, men man kan nog vara ganska säker på att de oftare återfinns i spel med högre insatser, vadslagningar och kasinospel. Ett lotteri är i det sammanhanget ett ganska harmlöst spel, oavsett om man kan vinna pengar eller en chokladkartong. Vill man då och då unna sig en lott som guldkant på tillvaron är det kanske bättre att stötta en grupp ungdomar som samlar pengar till sin resa än att man göder Svenska Spel, utländska spelbolag eller ett lotteri arrangerat av ett politiskt parti.

Istället för att sälja trisslotter eller sälja andra lotter till en förening eller klass kan ni med fördel sälja delikatesser ihop med DelikatessKungen. Att tjäna pengar till klassen eller samla pengar till laget genom att erbjuda en krämig cheddarost, kryddig salami eller handgjorda, belgiska chokladpraliner innebär alltid vinst, både för er och kunderna.

alternativ till att sälja kaffe

Fördelar med våra delikatesser istället för att sälja lotter

Att sälja DelikatessKungens produkter är ett roligt sätt att finansiera skolresan eller träningslägret. Delikatesserna är populära, det är enkelt att komma igång och det är lärorikt att prova på försäljning. Detta är några av de delikatesserna ni kan sälja ihop med DelikatessKungen.

Starta en försäljning
Läs mer om våra delikatesser
 • -

  Salami – finns i fem olika smaker

  Salami är allt utom en nitlott. De olika kryddblandningarna som salamin rullats i ger korvarna helt olika smak, men samtliga går att använda på pizza, smörgåsar, i sallader eller som den är.

 • -

  Cheddarost – flerfaldigt prisbelönt

  Cheddarost är en lagrad ost av komjölk och vår förpackning från ett familjeföretag i Somerset där tredje generationen producerar cheddar, innehåller två ostar, en lagrad och en extra lagrad, så att alla i familjen kan hitta sin favorit.

 • -

  Chokladpraliner – av äkta belgisk choklad

  Chokladpralinerna i DelikatessKungens sortiment tillverkas även dem av ett familjeföretag, närmare bestämt i Bryssel. Man jobbar enbart med naturliga råvaror och pralinerna produceras för hand av erfarna chokladmästare.

 • -

  Olivolja – extra jungfruolivolja

  Olivolja är en vegetabilisk olja framställd ur färska oliver. I vårt fall är det en ekologisk och extra jungfruelig olivolja som tappats på flaskor om 500 ml. Gården som producerar oljan ligger på södra Sicilien och vi är lika stolta över olivoljan som över alla våra produkter som säljs av skolor, föreningar och idrottslag över hela Sverige. Det är verkligen vinst varje gång.

Hur mycket vill ni tjäna?

Ger er:

kr

Fraktavgifter kan tillkomma (läs mer)

Starta er försäljning idag!

Sälj delikatesser istället för lotter och tjäna upp till 67 kr i vinst per produkt

Vårt koncept har genom åren visat sig ge väldigt mycket pengar till skolklasser och föreningar. Vi har hjälpt över 25 000 grupper sedan 1992 att tjäna pengar på omtyckta och lättsålda delikatesser.

Så enkelt fungerar det