Sälja kaffe med klassen, skolan, föreningen och laget

Obs. via DelikatessKungen kan du inte sälja kaffe utan detta är endast en text om att sälja kaffe. Vi har däremot väldigt bra alternativ!

Sälja kaffe

Alternativ till att sälja kaffe med klassen, skolan, föreningen och laget

Kaffe är en fantastisk dryck. De entusiastiska konsumenterna dricker det i alla sammanhang. Kaffe är på samma gång ”mötesolja” och den mest kända symbolen för rast och ledighet. Vardag eller fest – kaffet har alltid en central roll i människors liv. Överklass, medelklass, arbetarklass spelar ingen roll, kaffet förenar dem.

Att sälja kaffe till klasskassan eller klubbkassan är ett sätt att tjäna pengar till klassresor, träningsläger, cupresor och andra resor för skolklasser, idrottsklubbar och föreningar. Antingen som en enskild produkt eller ihop med tillbehör som kakor eller andra kaffebröd. Vi tycker att försäljning av delikatesser är ett bättre och mer lönsamt sätt att tjäna pengar till laget eller klassen och vi kommer här att visa varför.

Kaffe är rena hälsokuren

Att sälja kaffe till inbitna kaffedrickare är inte att elda på deras missbruk, åtminstone inte bara. Kaffe är inte bara gott och trevligt att dricka, det är nyttigt också. Koffeinet i kaffet ökar kaloriförbränningen och hjälper på så vis till att hålla vikten. Kaffe piggar upp, minskar risken för diabetes, Parkinsons, Alzheimers och andra demenssjukdomar, förbättrar dina träningsresultat och motverkar träningsvärken dagen efter träningen.

Dock ska sägas att kaffe bör intas med måtta. Man blir inte en superhjälte av att dricka tjugo koppar om dagen, om man inte ser missfärgade tänder och behov för täta toalettbesök som superkrafter. Men några koppar om dagen kan göra gott för både kropp och knopp.

Kaffe säljs i olika märkningar

Det var länge sedan kaffe bara var kaffe, rostade och malda kaffebönor i en panna där man lät sumpen falla till botten. Nu står inte valet i första hand mellan kok och brygg. Kanske inte ens mellan mörkrost och mellanrost utan mellan bryggkaffe, kapslar och kaffemaskiner man matar med hela bönor. Det finns förresten en uppsjö av olika bönor också, liksom olika kaffetyper med eller utan socker, mjölk eller grädde: Cappuccino, Espresso, Latte, Americano, Macchiato, Mocka, Café au Lait, Cortado …

Som om inte det räckte kan producenterna locka med olika märkningar som Rättvisemärkt, Fairtrade, KRAV, UTZ och ekologiskt odlat kaffe. Vill man köpa kaffe som går till en god sak vill man antagligen också köpa gott kaffe, inte bara för den som ska dricka det utan också för hela planeten och produktionskedjan.

Nöjda kunder

Feedback från våra kunder

Vi får väldigt höga kundbetyg och 99,2% av våra kunder kan tänka sig att samarbeta med oss igen. Det blir vi otroligt glada över. Era åsikter är viktiga för oss då vi arbetar aktivt med att förenkla försäljningen för alla.

Genomsnittligt kundbetyg: 4,8 av 5

Läs mer från våra nöjda kunder

Så fungerar det att sälja kaffe

Den som väljer att sälja kaffe till skolklassen eller föreningen har en bred marknad att bearbeta. Stora företag har antagligen fasta leverantörer och kaffeautomater med underhållsavtal, men mindre företag och alla privatpersoner kan handla sitt kaffe av en skolklass eller ett fotbollslag som försöker tjäna pengar till sin resa.

Ett ännu bättre alternativ än att sälja kaffe är att sälja delikatesser. Alla dricker ju inte kaffe, men alla gillar delikatesser, så då har man en större marknad att bearbeta. Genom åren har tusentals grupper provat att tjäna pengar till klassen eller att tjäna pengar till föreningen genom att sälja delikatesser.

alternativ till att sälja kaffe

Fördelar med våra delikatesser istället för att sälja kaffe

Att sälja DelikatessKungens sortiment av omtyckta och lättsålda delikatesser är ett effektivt sätt att fylla på klasskassan eller klubbkassan. Vi jobbar enbart med exklusiva varor och tillsammans med producenter som precis som vi fokuserar på hög kvalitet. Vi vill att det ska vara roligt att sälja våra delikatesser och det är alltid roligare att sälja bra saker. Här är några av våra delikatesser.

Starta en försäljning
Läs mer om våra delikatesser
 • -

  Salami – finns i fem olika smaker

  Salami är DelikatessKungens stora dragplåster som producerats av ett tyskt familjeföretag i snart 200 år. Salamin har ett brett användningsområde och är därför mycket lättsåld.

 • -

  Cheddarost – flerfaldigt prisbelönt

  Cheddarost kommer urspungligen från byn Cheddar i England, och en dryg mil därifrån kommer den cheddar vi säljer, från en klimatsmart gård som utfordrar sina kor ekologiskt och där mejeriets tak utrustats med solpaneler för att ge cheddarosten minimal klimatpåverkan.

 • -

  Chokladpraliner – av äkta belgisk choklad

  Chokladpraliner är en annan av våra populära delikatesser. Varje förpackning innehåller 22 handgjorda små konstverk i 11 olika smaker och de passar lika bra till kaffet som till champagnen.

 • -

  Olivolja – extra jungfruolivolja

  Olivolja av hög kvalitet förvandlar vardagsmat till en festmåltid, och DelikatessKungens prisbelönta extra jungfruolivolja av noga utvalda sicilianska oliver kvalar definitivt in i den kategorin. Det är inget fel med att sälja kaffe, men vi har redan ett vinnande koncept och hoppas att din klass eller klubb vill följa med på den resan.

Hur mycket vill ni tjäna?

Ger er:

kr

Fraktavgifter kan tillkomma (läs mer)

Starta er försäljning idag!

Sälj delikatesser istället för kaffe och tjäna upp till 67 kr i vinst per produkt

Vårt koncept har genom åren visat sig ge väldigt mycket pengar till skolklasser och föreningar. Vi har hjälpt över 25 000 grupper sedan 1992 att tjäna pengar på omtyckta och lättsålda delikatesser.

Så enkelt fungerar det