Sunne Ik har sålt DelikatessKungens produkter varje år sedan 2009

Tjäna pengar som Sunne IK
"Delikatesserna säljer nästan sig själv! Kunder kommer och frågar efter produkterna."

Grupp
Sunne IK

Kontaktperson
Peter Lindgren

Antal sålda produklter
18740

Gruppens förtjänst
1251380

Antal deltagare
150

Antal försljningar
12

DelikatessKungen är en viktigt inkomstkälla

Mitt i Värmland, närmare bestämt i Sunne finner vi ett gäng glada ungdomar som alla brinner för en och samma sak, ishockey. Sunne IK är föreningen som ambitiöst och tappert sålt DelikatessKungen för att dryga ut klubbkassan. Sedan 2009 har de framgångsrikt sålt DelikatessKungens produkter och spräckt föregående försäljningsrekord varje år.

Vi är ambitiösa och DelikatessKungen har varit bäst för oss

Enligt lagledaren och tränaren Peter Lindgren är det flera faktorer som spelar in för att de lyckats så bra. Dels består Sunne Ishockey av glada och ambitiösa ungdomar som gärna trotsar kyla och väder för att sälja produkter och dels är just DelikatessKungens delikatesser mycket lättsålda produkter. – Delikatesserna säljer nästan sig själv, säger Lindgren. Han berättar att kunder kommer till dem och frågar efter produkterna och de kan inte få nog. Lindgren menar att höga ambitioner och en lättsåld produkt är hemligheten bakom den höga försäljningen.

Sunne Ishockey har länge sålt olika produkter för att dryga ut klubbkassan. Cuper, lokalhyra och roliga aktiviteter kostar pengar och försäljning är ett bra alternativ som underlättar. Dock har de tidigare försökt sälja andra produkter som inte gått lika bra som DelikatessKungen. Sunne Ishockey har testat att sälja lotter, kalsonger, tandborstar och strumpor, men inget kan stå i jämförelse med salami vad gäller försäljningssiffror och förtjänst.

Bra julklapp

Sunne Ishockey har denna höst knackat dörr, både hos privatpersoner och på olika företag. Cirka 1/3 av den sålda produkterna har gått till företag. Den stora fördelen med att sälja till företag är att kvantiteten fort blir mycket högre. Många företagare tycker att DelikatessKungens produkter är en perfekt julklapp att ge bort till sina anställda. Lindgren berättar vidare att även många privatpersoner tycker att alla produkter är en bra julklapp att ge bort, alternativt en välsmakande del av julbordet.

Rekord varje år

Varje år har de lyckas de slå försäljningsrekordet och detta år var inget undantag. Varje år blir det bara lättare och lättare att sälja då många kunder numera är stamkunder. Drivkraften bakom försäljningen har i år varit ett löfte om att nästa år åka utomlands på cup. Vart och när de ska åka är inte bestämt, men med tanke på årets försäljning blir det garanterat en resa värd att minnas för ungdomarna i Sunne Ishockey.

Nöjda kunder

Peter Lindgren förklarar att försäljning av DelikatessKungens produkter inte bara ger glädje åt laget. Förutom att den ger mer klirr i kassan ger den även kunden mervärde. Han förklarar att han aldrig har stött på en missnöjd kund.

Trots det lyckas de bara bättre och bättre med försäljningen för varje år som går och Lindgren säger att de garanterat kommer sälja delikatesser många år till. Avslutningsvis sade tränaren Peter Lindgren att kontakten mellan honom och DelikatessKungen har varit helt fantastisk ända från början. – De har stöttat oss, coachat oss och gett oss bra råd inför försäljningen, de har verkligen visat att de bryr sig.

Här berättar både ungdomarna, lagledaren, föräldrarna från Sunne IK och företaget Biogas om deras upplevelse med DelikatessKungen.