Gurksallad

med dill och persilja

Ingredienser

Gör så här

  1. Börja med att skala gurkan. Dela gurkan på längden och använd en liten sked för att kärna ur den. Skär sedan gurkan i tunna halvmånar.
  2. Skär löken i tunna strimlor och lägg i djup skål tillsammans med gurkskivorna.
  3. Blanda balsamvinäger av äpple, socker, persilja och dill i en skål tills sockret är upplöst.
  4. Häll blandningen över gurkorna och låt den sitta vid rumstemperatur i 30 minuter. Kyl i kylskåp innan servering.

Gurksallad med dill och persilja

lättsålda delikatesser

Vill ni också sälja våra exklusiva produkter?

Finansiera cuper, träningsläger, klassresor eller era andra gemensamma aktiviteter genom att sälja DelikatessKungens kvalitetsprodukter.

Vi har hjälpt över 25.000 grupper sedan 1992 att tjäna pengar på omtyckta och lättsålda delikatesser.

Starta en försäljning Beställ gratis information