Skapa er drömresa med klassen!

Skolreseäventyr

Vill din skolklass åka på en klassresa men har ingen aning vart ni vill åka? Innan ni börjar samla in pengar till en klassresa kan det vara mycket motiverande att ha ett mål med insamlingen. Skolreseäventyr erbjuder en massa olika spännande klassresor till hela 15 destinationer och över 30 olika äventyr där allt ingår! På så sätt slipper ni tänka på att boka transport eller boende och kan istället fokusera på att ha roligt med varandra genom spännande aktiviteter och upplevelser!

Vad sägs om att åka båt till Gotland och uppleva den häftiga forntida miljön samtidigt som ni har närheten till havet. Ett perfekt resmål att åka på sommaren eftersom Gotland har flest antal soltimmar av hela långa landet. Det känns nästan som att man åker utomlands när man åker till Gotland, speciellt med Skolreseäventyrs nya Gotlandpaket ”Hawaii Surf” där ni tränar upp er inre surfare genom Jetsurf. Jetsurf innebär att ni surfar på vattenytan helt utan vågor med hjälp av en elektriskt driven surfbräda. Hur galet roligt låter inte det? Andra aktiviteter som klassresan innehåller är poolparty, onewheel, skyttekamp, bumpervall och utflykt till kalkbrottet Blå Lagunen.

Eller skulle ni hellre vilja åka på en spänningsfylld resa till London där klassen får uppleva Madame Tussauds, London eye, London Dungeoun och bo på häftiga Generator Hostel som är en gammal polisstation inrett efter Londons gatuliv. Att samla in pengar för att åka utomlands på en klassresa behöver inte vara svårt. En blandning mellan hur enkelt det är att tjäna pengar lätt hos Delikatesskungen och Skolreseäventyrs paketpriser på klassresor kan det inte blir bättre! London kallar!

Om Köpenhamn lockar er mer finns en paketresa fylld med härlig stadsmiljö, magi på Tivoli och spännande Experimentarium. Att åka till Köpenhamn och gå runt i stan är upplevelse i sig, huvudstaden är full av caféer, butiker, vindlande gränder, banbrytande arkitektur och spännande attraktioner. Självklart ingår en dag på Danmarks största nöjesfält Tivoli som passar inbitna spänningssökare. Under er sista dag i Köpenhamn kan ni boka in ett besök till Experimentarium som är ett fascinerande Science Center i Hellerup. Det kallar jag för en perfekt klassresa i Köpenhamn!

För att åka på någon av dessa roliga och spännande paketresor med klassen hjälper vi på Delikatesskungen er att tjäna pengar till klassen och få uppleva den resan ni drömmer om. Ett minne för livet helt enkelt. Läs mer om hur du och din skolklass kan samla in pengar till er drömresa.