Tjäna pengar till innebandylaget som Klockarbergets Innebandyförening

Tjäna pengar som Klockarbergets Innebandyförening
"Kunderna är mycket positiva till produkterna eftersom pengarna från försäljningen går till ett gott ändamål och med tanke på att produkterna är så goda så blir Delikatesskungens delikatesser lättsålda"

Grupp
Klockarbergets Innebandyförening

Kontaktperson
Malin Byström

Antal sålda produklter
230

Gruppens förtjänst
14000

Antal försljningar
1

Grabbarna i Klockarbergets Innebandyförening HJ18 ville åka ner och spela i Storvretacupen. De skulle behöva betala för det själva och då tänkte de att Delikatesskungens supergoda delikatesser är perfekt eftersom de hade erfarenhet av de lättsålda produkterna så att de kunde tjäna pengar till laget. Efter att de hade sålt delikatesser hade de fått in tillräckligt med pengar till laget för att kunna åka iväg och vara med i Storvretacupen.

Laget HJ18 består av grabbar födda åren 1996 och 1997 och det här är ett gäng som alltid har roligt tillsammans. Malin Byström, som har ett par tvillingar som spelar med i laget, var lagets kontaktperson i kontakterna med Delikatesskungen. Hon anser att man kan påverka gruppens försäljning på ett märkbart sätt och tjäna pengar till laget på det sättet.

— Absolut, säger hon med en övertygande ton. Jag kom dit på träning och berättade om vad det var som gällde, att de här och de här datumen ska vi ha sålt så och så mycket. Vi hade även en Facebookgrupp där jag kunde påminna dem. Jag har sagt tydligt och klart att alla ska ta sitt ansvar. Det har alltid varit bra arbetsmoral i laget och det är en tajt grupp.

Tillsammans sålde de 230 produkter och tjänade på så sätt i runda slängar 14 000 kronor på försäljningen. En stor del av kunderna verkade vara stamkunder. ”Jag kan inte tala för de andra men jag sålde 24 produkter och tre av dem köptes av nya kunder.”

Kunderna är mycket positiva till produkterna eftersom pengarna från försäljningen går till ett gott ändamål och med tanke på att produkterna är så goda så blir Delikatesskungens delikatesser lättsålda och det betyder i sin förlängning att det finns mycket pengar att tjäna till laget, klubben eller föreningen. Malin Byström har inte fått in några som helst klagomål från någon enda av lagets kunder.

Malin Byströms tips för en lyckad försäljning är dessa:
— Man ska ha en tydlighet redan från start och ha gjort upp ett mål. Det ska inte vara påtvingat, de måste vilja själva. Man måste ha ett mål, ett skäligt mål.

Tack vare den goda stämningen i laget och att de har kul tillsammans så har man på ett ganska enkelt sätt fått till en lyckad försäljning. Dessutom är Delikatesskungen ett välkänt varumärke bland befolkningen och har man en produkt som många känner igen så är det mycket lättare att tjäna pengar till laget. Det kan Malin Byström intyga!

Slutklämmen på detta blir att det är mycket lätt att tjäna pengar till laget genom att sälja Delikatesskungens delikatesser.

Är ni också ett lag, förening eller en klubb som behöver tjäna pengar till en cup så läs hur det går till här.