Gör som Silwing Troja F00/01 och tjäna 46.830 kr

Tjäna pengar som Silwing Troja F00/01
"Vi är supernöjda med försäljningen! Jag tror inte det finns någon motsvarighet att kunna tjäna så mycket pengar.”

Grupp
Silwing Troja F00/01

Kontaktperson
Marika

Antal sålda produklter
689

Gruppens förtjänst
46.830

Antal deltagare
24

Antal försljningar
3

Gruppens mål
Cuper

Vi är supernöjda med försäljningen

Marika har i många år varit tränare för Silwing Troja handbollslag flickor -00. Med över 20 års erfarenhet av föreningslivet har Marika många erfarenheter av försäljning i handbollslag för att tjäna pengar till cuper och träningsläger.

”Jag har varit aktiv inom idrottsföreningar i över 20 år och jag tror inte det finns någon motsvarighet att kunna tjäna så mycket pengar som med Delikatesskungen.

Eftersom vi behövde få in pengar till matchställ och för att kunna åka på cuper så surfade jag in på Delikatesskungens hemsida och så bestämde vi oss för att komma igång.

Vår förhoppning var att försöka sälja 200 produkter. Eftersom vi bara var 16 deltagare så kändes det lite mycket. Men när vi kom igång så var det inga problem alls och jag och alla i gruppen är supernöjda med förtjänsten och Delikatesskungen.

Nu till andra försäljningen så ringde våra kunder och fråga när vi skulle sälja igen. Och våra säljare vill inte sälja något annat. Det är en enkel hantering och vi behöver inte hålla på med returer. Dessutom behöver vi inte sälja så mycket och ändå blir det riktigt bra med pengar.”

Marika Heljeved, lagledare i Silwing Troja Flickor -00