Så här fungerar appen för deltagaren

skapa deltagarkonto

Logga in och registrera sig:

För att använda appen behöver du först ta reda på er gruppkod. Den får du av gruppens kontaktperson, eller på etiketten som kan finnas på baksidan av din säljkatalog.

  1. När du öppnar appen för första gången, klicka på ”Använd appen som deltagare” och fyll i gruppkoden under ”Skapa deltagarkonto”.
  2. Kontrollera att det är rätt skolklass eller lag, därefter skriver du in dina kontaktuppgifter.
  3. Du får ett bekräftelsemejl med dina inloggningsuppgifter.

Om du vill logga in på en annan telefon med samma konto, fyller du i Deltagar-ID och PIN-kod (som du får på mejl när du registrerar dig). Varje deltagare ska bara registrera sig en gång med gruppkoden.

startsida

Startsidan

På startsida ser du en överblick hur försäljningen ligger till. Du kan enkelt se hur många produkter du har sålt och hur många produkter hela gruppen har sålt. Om kontaktpersonen har lagt till en försäljningsmål syns även målet här. Då kan du följa försäljningen och se när ni kommer närmare målet.

Notiser
På startsidan får du notiser som visas högst upp om du har fått ett meddelande eller en ny beställning från din webbshop som du måste godkänna.

Topplistan
På topplistan kan du se hur många produkter du har sålt jämfört med dina säljkompisar. Ditt namn är osynligt för andra, likaså kan inte du se vem som ligger vart på topplistan.

Din kontaktperson
Kontaktuppgifter till kontaktpersonen finns här.

Information om försäljning
Här kan du se hur många dagar kvar det är att sälja och vilka vecka som produkterna levereras till er.

Avslutad försäljning
När säljomgången är avslutad och du har fått dina produkter hittar du information hur du ska betala till kontaktpersonen när du har fått betalt av dina kunder.

produkter

Produkter

På sidan ”Produkter” visar vi bilder och information om våra delikatessen. Swipa enkelt mellan produkterna och visa direkt till kunden genom appen när du säljer.

Varje produkt har all nödvändig information under ”Mer produktinformation” Där finns det information om tillverkning, innehållsdeklaration, vad produkten inte innehåller, hantering och hållbarhet.

kunder

Mina kunder

Klicka på den stora plusknappen ”Ny kund” för att enkelt lägga till en ny kund som du ska sälja produkter till. Du fyller i kontaktinformation till varje kund samt vilka produkter kunden önskar att köpa.

På sidan ’”Kunder” får en tydlig översikt hur många kunder du har. Här visas även beställningar från din webbshop som du måste godkänna eller avslå.

Företagsbeställningar

Du kan också lägga till företagsbeställningar under ”Ny kund”.  Välj att kunden är ett företag och fyll i företags uppgifter. Vi, DelikatessKungen, skickar en faktura till företaget. Du ska inte ta betalt av företaget.

Två olika leveranssätt:

  1. Du levererar produkterna till företaget.
  2. Vi, DelikatessKungen, skickar produkterna till företaget från oss. Då tillkommer en fraktkostnad på 399 kronor exkl. moms. för företaget.

Företaget kan också lägga en företagsbeställning på din webbshop.

webbshop

Din webbshop

För att öka din försäljning kan du och dina föräldrar dela din egna personliga webbshop med vänner och kollegor. Ett utmärkt sätt att göra din webbshop synlig. Kunder lägger en beställning direkt till dig via webbshoppen.

Ladda gärna upp en bild på dig själv eller ditt lag/klass/förening och skriv en tillhörande presentation till webbshoppen.

Du hittar din webbshop på startsidan och under ”Meny”.

Alla beställningar från din webbshop måste du bekräfta för att produkterna ska läggas till på din order i appen eller på www.delikatesskungen.se

Ett bekräftelsemejl skickas till kunden när du godkänner eller avslår beställningen.

Läs mer om webbshop här

Säljsida till deltagarna

saljtips

Säljtips

Appen hjälper dig med din försäljning till max genom värdefulla säljtips, uppdateringar och meddelande. Säljtipsen hjälper dig komma igång med försäljningen.

Vi uppdaterar aktuella tävlingar som du kan delta i (på startsidan kan du se hur du ligger till i säljtävlingen).

meddelande

Meddelande

Här kan du få meddelande från kontaktpersonen som kan skicka meddelande till hela gruppen eller till dig personligen. Du kan även själv skicka ett personligt meddelande till kontaktpersonen (om kontaktpersonen använder appen) om du har en fråga.

Om kontaktpersonen inte använder appen kan du hitta hens telefonnummer och e-postadress på startsidan.

Du får även meddelande från oss, DelikatessKungen, med tips och trix hur du kan öka din försäljning.

konto

Konto

Om du är med i flera försäljningar kan du lägga till flera konton i appen och byta enkelt mellan dina konton.

Flera personen kan även ladda ner appen och logga in på ett deltagarkonto i appen. På så sätt kan mamma, pappa och syskonen hjälpa till.