Detta är Delikatesskungen

Med tanke på att den här bloggen fortfarande befinner sig i sin linda så kanske det är på sin plats att berätta lite mer ingående om vem Delikatesskungen är och vad det är som är så speciellt med det koncept som detta företag har mejslat fram. Så detta blogginlägg kommer att fokusera på att presentera Delikatesskungen för den svenska bloggosfären. Häng med nu så kör vi på så att det ryker om det!

Sedan 1992 har vi på Delikatesskungen varit speciellt inriktade på att hjälpa skolklasser, lag och föreningar med finansieringen av sina drömmar och aktiviteter genom försäljning av en omtyckt och mycket god salami. Alla som någon gång har provat på att sälja vår salami tycker att konceptet är enkelt, effektivt och att det ger mycket pengar för liten arbetsinsatts. Vi har genomfört fler än 10 000 säljperioder sedan starten 1992 vilket har resulterat i att mer än 100 miljoner kronor har landat hos klasser, klubbar och föreningar.

Möjligheten till att kunna få utöva någon form av idrott och att till exempel få följa med på ett träningsläger, eller att få chansen att genomföra en klassresa brukar alltid föra mycket gott med sig. Att dessutom på ett mycket praktiskt sätt få lära sig värdet av pengar genom att själv arbeta ihop dem är också en minst sagt positiv och värdefull upplevelse. Den gemenskap och laganda som vägen från insamlingen till slutmålet ger är ofta något som deltagarna bär med sig under resten av sina liv.

Delikatesskungens goda salami säljs enbart av skolor och föreningar och är de facto Sveriges mest köpta salami. Denna salami tillverkas av det anrika familjeföretaget Marten, med anor som sträcker sig tillbaka till 1855. Salamin tillverkas exklusivt för DelikatessKungen. Du kan inte få tag på denna salami någon annanstans än genom oss och våra återförsäljare, det vill säga alla skolklasser, klubbar, lag och föreningar som säljer den runtom i Sverige.

Vi strävar hela tiden efter att vara ett företag som ger Sveriges absolut bästa service och högsta kvalitet. Vi odlar dessutom kontakter med andra organisationer som likt oss strävar efter att stötta och hjälpa barn och ungdomar. Vårt samarbete med Min Stora Dag som hjälper svårt sjuka barn att uppfylla sina önskedrömmar är ett annat sätt för oss att stödja barn och ungdomar. Vi kommer fortsätta och utveckla samarbetet med organisationer där vi kan göra skillnad för barn och ungdomar som behöver stöd.

Vi vill enbart göra affärer som bygger på ärlighet, medmänsklighet och ödmjukhet.

Detta är Delikatesskungen!

Glad skolklass