Ugnssmälta praliner

till crust för tex. glass

Ingredienser

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°.
  2. Hacka pralinerna, lägg på bakplåtspapper och rosta ca 5 min i ugn.
  3. Bryt de smälta pralinerna i mindre bitar när de svalnat.
  4. Smält den mörka chokladen över vattenbad och bred ut ett tunt lager på plastfilmen.
  5. Strö över salt och pralinerna innan den mörka chokladen stelnat.
  6. Ställ kallt och bryt bitar vid servering.

Ugnssmälta praliner till crust för tex. glass

lättsålda delikatesser

Vill ni också sälja våra exklusiva produkter?

Finansiera cuper, träningsläger, klassresor eller era andra gemensamma aktiviteter genom att sälja DelikatessKungens kvalitetsprodukter.

Vi har hjälpt över 25.000 grupper sedan 1992 att tjäna pengar på omtyckta och lättsålda delikatesser.

Starta en försäljning Beställ gratis information