Starta försäljning
Så fungerar det
Våra delikatesser
Cheddarost
Salami
Chokladpraliner
Dragerad lakrits & mandel
Olivolja
Balsamvinäger
Recept
Säljmaterial
Försäljningstips
Företagspresenter
Guider
Tjäna pengar
Tjäna pengar till laget
Tjäna pengar till föreningen
Tjäna pengar till klassen
Tjäna pengar till klassresa eller skolresan
Tjäna pengar snabbt
Tjäna extra pengar
Värva en grupp
Om Delikatesskungen
Kontakta oss
Starta en försäljning
Beställ gratis info
Mina sidor
Så fungerar det
Våra delikatesser
Säljmaterial
Företagspresenter
Starta en försäljning
Beställ gratis info
08-722 22 33
|
Kontakt
|
Om DelikatessKungen
Mina sidor
Starta försäljning
Så fungerar det
Våra delikatesser
Cheddarost
Salami
Chokladpraliner
Dragerad lakrits & mandel
Olivolja
Balsamvinäger
Recept
Börja sälja
Beställ gratis information
Starta en försäljning
Försäljningstips
Guider
Appen
Säljmaterial
Nöjda kunder
Tävlingar
Företagspresenter
Tjäna pengar
Tjäna pengar till laget
Tjäna pengar till föreningen
Tjäna pengar till klassen
Tjäna pengar till klassresa
Tjäna pengar snabbt
Tjäna extra pengar
Värva en grupp
Tilltufsad potatis
i olivolja med vitlök och persilja
Starta en försäljning
Tillbaka till alla recept
Ingredienser
4 portioner
4 klyftor vitlök
400 g delikatesspotatis, små
2 msk
Delikatesskungen extra jungfruolivolja
salt och peppar
1 kruka persilja
1 kruka timjan
50 g smör
Gör så här
Sätt ugnen på 200°.
Krossa vitlöksklyftorna, blanda med delikatesspotatis, olivolja, salt och peppar.
Lägg på plåt och rosta i ca 25 minuter tills de är mjuka.
Hacka persilja grovt och strö över potatisen tillsammans med timjan.
Tryck till potatisen med baksidan på en sked, hyvla smöret och lägg på den ljumna potatisen, salta och peppra. Färdigt att servera.
Vi använder cookies på denna webbplats.
Läs vår integritetspolicy
OK