Starta försäljning
Så fungerar det
Våra delikatesser
Cheddarost
Salami
Chokladpraliner
Dragerad lakrits & mandel
Olivolja
Balsamvinäger
Recept
Säljmaterial
Försäljningstips
Företagspresenter
Guider
Tjäna pengar
Tjäna pengar till laget
Tjäna pengar till föreningen
Tjäna pengar till klassen
Tjäna pengar till klassresa eller skolresan
Tjäna pengar snabbt
Tjäna extra pengar
Värva en grupp
Om Delikatesskungen
Kontakta oss
Starta en försäljning
Beställ gratis info
Mina sidor
Så fungerar det
Våra delikatesser
Säljmaterial
Företagspresenter
Starta en försäljning
Beställ gratis info
08-722 22 33
|
Kontakt
|
Om DelikatessKungen
Mina sidor
Starta försäljning
Så fungerar det
Våra delikatesser
Cheddarost
Salami
Chokladpraliner
Dragerad lakrits & mandel
Olivolja
Balsamvinäger
Recept
Börja sälja
Beställ gratis information
Starta en försäljning
Försäljningstips
Guider
Appen
Säljmaterial
Nöjda kunder
Tävlingar
Företagspresenter
Tjäna pengar
Tjäna pengar till laget
Tjäna pengar till föreningen
Tjäna pengar till klassen
Tjäna pengar till klassresa
Tjäna pengar snabbt
Tjäna extra pengar
Värva en grupp
Sega maränger med praliner
Starta en försäljning
Tillbaka till alla recept
Ingredienser
6 stora
8 st
Delikatesskungen chokladpraliner
3 äggvitor
1 1/2 dl strösocker
Gör så här
Sätt ugnen på 125°C (inte varmluft).
Hacka pralinerna i mindre bitar.
Vispa äggvitorna tillsammans med 1/2 dl strösocker till ett vitt och fast skum.
Tillsätt resten av sockret och fortsätt vispa tills smeta blir glansig. Viktigt att vispa länge.
Rör ner pralinerna försiktigt.
Klicka ut maränger på bakplåtspappersklädd plåt.
Grädda marängerna i 1 tim och 20 min, mitt i ugnen. Marängerna ska vara sega i mitten.
Låt marängerna svalna på plåten och förvara marängerna i en lufttät burk.
Vi använder cookies på denna webbplats.
Läs vår integritetspolicy
OK