Sega maränger med praliner

Ingredienser

6 stora

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 125°C (inte varmluft).
  2. Hacka pralinerna i mindre bitar.
  3. Vispa äggvitorna tillsammans med 1/2 dl strösocker till ett vitt och fast skum.
  4. Tillsätt resten av sockret och fortsätt vispa tills smeta blir glansig. Viktigt att vispa länge.
  5. Rör ner pralinerna försiktigt.
  6. Klicka ut maränger på bakplåtspappersklädd plåt.
  7. Grädda marängerna i 1 tim och 20 min, mitt i ugnen. Marängerna ska vara sega i mitten.
  8. Låt marängerna svalna på plåten och förvara marängerna i en lufttät burk.

Ugnssmälta praliner till crust för tex. glass

lättsålda delikatesser

Vill ni också sälja våra exklusiva produkter?

Finansiera cuper, träningsläger, klassresor eller era andra gemensamma aktiviteter genom att sälja DelikatessKungens kvalitetsprodukter.

Vi har hjälpt över 25.000 grupper sedan 1992 att tjäna pengar på omtyckta och lättsålda delikatesser.

Starta en försäljning Beställ gratis information