Fänkål i olivolja

med tomat, vitlök och oliver

Ingredienser

4 portioner

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 100°.
  2. Dela fänkålen i hälften och skär klyftor.
  3. Skala och skiva vitlöken samt kryssa tomaterna.
  4. Koka upp vatten i en kastrull och koka fänkålsklyftorna i en minut.
  5. Doppa vitlöksskivorna och tomaterna snabbt i samma kastrull. Lyft upp och låt rinna av.
  6. Lägg allt i en ugnsform häll på olivolja och låt gå i en timme i ugnen.
  7. Smaka av med salt, peppar och pressad citron.
  8. Servera skivad salami till.

Fänkål i olivolja

lättsålda delikatesser

Vill ni också sälja våra exklusiva produkter?

Finansiera cuper, träningsläger, klassresor eller era andra gemensamma aktiviteter genom att sälja DelikatessKungens kvalitetsprodukter.

Vi har hjälpt över 25.000 grupper sedan 1992 att tjäna pengar på omtyckta och lättsålda delikatesser.

Starta en försäljning Beställ gratis information