Delikatessmacka med salami och brie

Ingredienser

4 portioner

  • 4 st dansk rågbröd
  • 50 g färskost
  • 100 g brie
  • 200 g salami
  • ½ huvud isbergsallad
  • 8 cocktailtomater
  • 8 st soltorkade tomater
  • 50 g svarta kalamataoliver, urkärnade
  • 8 inlagda kronärtkockshjärtan
  • Mangoldskott

Gör så här

Bred färskosten på rågbröden. Skär brieost och salami i mindre bitar. Strimla isbergsalladen. Dela på tomater, oliver och kronärtskocka. Fördela pålägget på bröden. Garnera med mangoldskott.

Delikatessmacka med salami och brie

DelikatessKungen
Integritetsöversikt

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra funktion och användarupplevelse, samt för interna utvärderingar. Läs mer i vår integritetspolicy.