Referenser nöjda kunder

Våra referenser

Här till höger i menyn kan du läsa om hur våra kunder upplever försäljningen och hur de gått tillväga när de finansierat sina klassresor, cuper och träningsläger med oss och vår salami.

Ishockey; AIK Hockey Team 95

”Vi har sålt allt möjligt men Delikatesskungens salami är det vi tjänat mest pengar på. Delikatesskungen är smidiga att samarbeta med och korven är omtyckt och lätt att sälja”
Rikard, lagledare i AIK Hockey, Team 95

Klicka här för att läsa om hur AIK tjäna pengar till hockeylaget

Innebandy; Balrog IBK Damjuniorer

”Våra kunder köper salamin från år efter år, så det är väldigt lättsålt. Vi har en mamma i laget som sålde 100 korvar ensam. Hon lägger bara in en lapp i fikarummet så skriver folk upp sig. Innan vi tjänade pengar på salami så bodde vi på vandrarhem när vi åkte på cuper, nu bor vi på hotell med bubbepool.”
Tomas Karlsson, lagledare i Balrog Ibk Damjuniorer

Klicka här för att läsa om hur Balrog tjänar pengar till innebandylaget

Fotboll; Åkers IF F-97

”Från början trodde jag att vi skulle behöva sälja salami sju eller åtta gånger för att kunna komma iväg till Gothia Cup, men nu inser jag att vi tjänar så pass bra på den här försäljningen att det nog räcker med att vi säljer salami hälften så många gånger.”
Vesa Sirén, Lagledare i Åkers IF F-97

Klicka här för att läsa om hur Åkers Styckebruk tjäna pengar till fotbollslaget

Skolklass; Söderby Friskola åk 7

”Salamin är väldigt enkel att sälja och mycket bra förtjänst blir det!”
Anders Ahl, klassföreståndare i Söderby Skola klass 7

Klicka här för att läsa om hur klassen tjäna pengar till klassresan

Handboll; Silwing Troja F-00

”Jag har varit aktiv inom idrottsföreningar i över 20 år och Delikatesskungens koncept är det bästa jag känner till! Det är en enkel hantering där vi inte behöver ligga ute med pengar eller strula med returer. Visst kan vi sälja annat, men då måste vi sälja dubbelt så mycket – ändå kommer vi inte upp i samma förtjänst som med Delikatesskungens salami.”
Marika Heljeved, tränare i Silwing Troja Flickor -00

Klicka här för att läsa om hur Silwing Troja tjäna pengar till handbollslaget

Ridklubb; Åsebo Ridsällskap

”Vi kommer definitivt fortsätta sälja salami. Vi är nöjd innehavare av Delikatesskungens försäljningsrekord med 910 salami på en enda försäljningsomgång” (DelikatessKungens nya säljrekord är över 2000 salami på en försäljning och innehavare är Sunne Hockey)
Börje Martinsson, ansvarig i Åsebo Ridsällskap

Klicka här för att läsa om hur Åsebo Ridsällskap tjäna pengar till ridklubben

Vårerbjudande!

Tjäna enkla pengar till vårens aktiviteter! Ni får 1000 kr i bonus när ni säljer minst 150 produkter. Boka det kostnadsfria säljpaketet senast 26 maj för att ta del av erbjudandet! Läs mer »