Starta försäljning
Så fungerar det
Våra delikatesser
Cheddarost
Salami
Chokladpraliner
Dragerad lakrits & mandel
Olivolja
Balsamvinäger
Recept
Säljmaterial
Försäljningstips
Företagspresenter
Guider
Tjäna pengar
Tjäna pengar till laget
Tjäna pengar till föreningen
Tjäna pengar till klassen
Tjäna pengar till klassresa eller skolresan
Tjäna pengar snabbt
Tjäna extra pengar
Värva en grupp
Om Delikatesskungen
Kontakta oss
Starta en försäljning
Beställ gratis info
Mina sidor
Så fungerar det
Våra delikatesser
Säljmaterial
Företagspresenter
Starta en försäljning
Beställ gratis info
08-722 22 33
|
Kontakt
|
Om DelikatessKungen
Mina sidor
Starta försäljning
Så fungerar det
Våra delikatesser
Cheddarost
Salami
Chokladpraliner
Dragerad lakrits & mandel
Olivolja
Balsamvinäger
Recept
Börja sälja
Beställ gratis information
Starta en försäljning
Försäljningstips
Guider
Appen
Säljmaterial
Nöjda kunder
Tävlingar
Företagspresenter
Tjäna pengar
Tjäna pengar till laget
Tjäna pengar till föreningen
Tjäna pengar till klassen
Tjäna pengar till klassresa
Tjäna pengar snabbt
Tjäna extra pengar
Värva en grupp
Fryst drömtårta
fylld med smör- och pralinerkräm
Tillbaka till alla recept
Ingredienser
3 ägg
1 1/2 dl strösocker
0,75 dl potatismjöl
2 msk kakao
1 tsk bakpulver
2 msk rörsocker
100 g smör
2 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
1 äggula
1 burk
Delikatesskungen lakritskulor
Gör så här
Sätt ugnen på 250°C.
Vispa ägg och socker vitt och fluffigt.
Blanda ner alla torra ingredienser, gärna sikta genom finmaskig sil.
Bred ut smeten på ett bakplåtspapper och grädda mitt i ugn i ca 5 minuter.
Strö rörsocker på ett nytt bakplåtspapper och stjälp upp kakan på pappret och dra bort bakplåtspappret.
Vispa smör och florsocker poröst.
Tillsätt vaniljsocker och avsluta med äggula och rör till en jämn smet.
Hacka lakritskulorna och vänd ner i smöret.
När kakan svalnat, bred på smörfyllningen.
Rulla ihop och ställ kallt.
Ta fram 20 min innan servering.
Vi använder cookies på denna webbplats.
Läs vår integritetspolicy
OK