Delikatesskungens salami, cheddar och chokladpraliner

Om produkterna

Sedan 1992 har vi hjälpt föreningar och klasser att tjäna pengar på vår omtyckta och goda salami och nu även äkta Cheddarost och chokladpraliner.

Delikatesskungens produkter säljs exklusivt av skol- och föreningslivet och finns inte i butik. Salamin är troligen Sveriges mest köpta salami. Cheddarosten har vunnit flertalet priser. Och pralinerna levereras av en av Belgiens förnämsta choklad tillverkare.

Om salamin

Salamin tillverkas för Delikatesskungen av ett familjeföretag i Tyskland som vårdat och utvecklat hantverket sedan 1855.

Salamin är givetvis kvalitetskontrollerad (fri från antibiotika och MRSA) och har en extra hög kötthalt samtidigt som fetthalten inte är högre än i en vanlig hushållsost (28%) och nästintill fri från kolhydrater. Den är fri från smakförstärkare, färgämnen, gluten, soja, konstgjorda aromer och mjölprodukter. Detta tillsammans med den goda smaken gör att många återkommer för att köpa salamin år efter år.

Försäljningspris (konsumentpris) är 170 kronor styck inklusive presentförpackning, vikt ca 800 gram.

Om cheddarosten

Vårt sortiment innehåller ytterligare en noggrant utvald delikatess, en Cheddarost helt utan onödiga tillsatser.

Gården där Cheddarosten tillverkas är nästintill helt ekologisk, bland annat helt självförsörjande av el och gas från förnybara källor. De maximerar användningen av organiskt kväve och leverantörs gårdar ersätter konstgödsel. Man återvinner även värme i fabrik samt filtrerar och återanvändning av avloppsvatten.

En flerfalt prisbelönt engelsk cheddarost, som den berömde engelske TV-kocken Gordon Ramsay kallat världens bästa cheddar. Osten framställs fortfarande på samma gård och enligt samma recept som gått i arv i familjen sedan 1861. Njut av världens bästa cheddar du också  eller ge bort en ost i present.

Cheddarosten levereras i 2 x 450 gram, lagrad och extra lagrad. Försäljningspris (konsumentpris) är 170 kronor per paketet om 2×450 gram och levereras i presentförpackning.

Om pralinerna

En ren njutning för chokladälskaren. 21 praliner i sju välbalanserade smaker komponerade av belgiska chokladmästare. Levereras i presentförpackning.

De sju utvalda smakerna är: Poireke – Ljuvlig rund smak av päronbrännvin, Tiramisu – Fylld med förförisk teramisukräm. Sonia – Uppfriskande fruktig hasselnötskräm, Pistagemarsipan – Njut av pistage och mörk choklad, Framboise – Fyllning av somrigt doftande hallonkräm, Escargot – Knaprig nötkross och mjuk hasselnötskräm, Grand Place Karamellkräm med ett stänk salt från havet.

Unna dig en riktig smak- upplevelse eller ge bort en i present.
Pris inkl.presentförpackning 170:-/förpackning om 300 gram (21 praliner)

Om delikatessvåfflan

Delikatessvåfflan älskas av stora som små till efterrätt, fikat eller kalaset. Bakverket består av ett tunt lager karamellsirap mellan två välsmakande våfflor.

Läs här om hur ni tjänar pengar på att sälja salami »