Åk på klassresa till Fyrishov i Uppsala

Fyrishov

Äventyrsbadet på Fyrishov innehåller precis allt som man kan önska sig och begära av ett resmål som erbjuder möjlighet till plums och plask under leksamma och äventyrliga former. Här finns det till exempel vattenrutschbanor som är hur grymma och coola som helst – bland annat har de tidtagning – samt jetströmkanal, vattenfall, en grotta att simma in i, fontäner, vattenkanoner, stora vattenleksaker och två varma bubbelpooler. Miljön inne i badhuset är tropisk med 30 grader i luften och 28 grader i vattnet. Själva bassängen i äventyrsbadet passar både stora och små med ett djup från 30 centimeter till 1,2 meter. Blir ni hungriga – vilket man självklart blir efter ett par timmars totalröj i vattnet – så kan det vara bra att veta att det finns en servering inne i äventyrsbadet med varma maträtter, glass, drycker och godis. Och en sak till: Äventyrsbadet på Fyrishov håller öppet alla dagar året runt. Ni har med andra ord alla möjligheter i världen att kunna boka in ett fartfyllt och spännande äventyr här exakt den dag som passar er klass allra bäst.

Genom att åka på klassresa till Fyrishov i Uppsala så kan ni förena nytta med nöje i ett minst sagt roligt och blött äventyr. Att underhålla vattenvanan är en bra grej som bidrar till att man tycker om och känner sig trygg i vattnet. Inled ert äventyr på Fyrishov med olika sim- och dykövningar inne i simhallen. Passa på att ta simborgarmärket, dyk ned och hämta upp saker från botten av bassängen, testa klädsim eller prova på livräddning. Som avslutning så kan ni ge järnet i ett fartfyllt vattenrutschbanerace i äventyrsbadet som garanterat kommer att ta andan ur er. För de som vågar finns även ett tio meter högt hopptorn i simhallen. Läs mer här om Fyrishovs speciella paketerbjudande för klassresor.

Om ni behöver tjäna pengar till klassen så kan vi på Delikatesskungen hjälpa er med den detaljen. Klicka här så kan ni läsa mer om detta.