Laddar webbshop...

Handla som:

När du handlar som företag

Här kan du som företagsrepresentant registrera en beställning på produkter mot faktura till företaget. DelikatessKungen ser till att klassen/föreningen får berättigad provision.

 • Leverans via gruppen: Produkterna levereras till gruppen som säljer, och de levererar till företaget. Ingen fraktkostnad.
 • Leverans från DelikatessKungen: Produkterna skickas direkt till företaget. Fraktkostnad för 1-24 produkter: 149 kr. Fraktkostnad för 25 eller fler produkter: 399 kr
#

Parmigiano Reggiano

Parmigiano Reggiano: Denna kraftfulla parmesan lagrad i 22 månader är perfekt att riva över pasta eller blanda ner i en risotto.

Läs mer om parmigiano reggiano
Pris: 210 kr / Välj antal:
#

Grana Padano

Grana Padano har en mild och rund smak och passar mycket bra att riva över olika gratineringar och pastarätter.

Läs mer om grana padano
Pris: 210 kr / Välj antal:
#

Cheddarost

Prisbelönt engelsk cheddarost – en lagrad och en extra lagrad levererad i 2-pack.

Läs mer om cheddarost
Pris: 210 kr / Välj antal:
#

Extra jungfruolivolja (eko)

Utsökt olivolja av mycket hög kvalitet med en oförglömlig arom och smak. Noggrant urval av de bästa oliverna från Siciliens skyddade ursprungsområde Val Di Mazara. Ekologisk och 100% naturlig.

Läs mer om extra jungfruolivolja (eko)
Pris: 210 kr / Välj antal:
#

Belgiska chokladpraliner

Äkta belgiska chokladpraliner. 22 praliner i 11 välbalanserade smaker komponerade av belgiska chokladmästare

Läs mer om belgiska chokladpraliner
Pris: 210 kr / Välj antal:
#

Dragerad lakrits

Svensk lakrits av högsta kvalitet! Skäm bort någon du bryr dig om med himmelskt god, handgjord lakrits i två olika magiska smaker

Läs mer om dragerad lakrits
Pris: 210 kr / Välj antal:
#

Dragerade mandlar

Delikata mandlar med fokus på smakupplevelsen. Unna dig eller någon du bryr dig om mandlar rullade i exklusiv, belgisk choklad av högsta kvalitet.

Läs mer om dragerade mandlar
Pris: 210 kr / Välj antal:
#

Dragerade vingummin

Våra utsökta vingummin, dragerade med vit choklad, hallon och ingefära, samt med gräddig mjölkchoklad och salmiak.

Läs mer om dragerade vingummin
Pris: 210 kr / Välj antal:
#

Saltlakrits

Saltlakrits: Vår prisbelönta premiumlakrits är gjord av högkvalitativa ingredienser.

Läs mer om saltlakrits
Pris: 210 kr / Välj antal:
#

Kryddsalami

Kryddsalami – Storsäljaren med mild balanserad kryddning. Rullad i paprika, peppar, lök och vitlök.

Läs mer om kryddsalami
Pris: 210 kr / Välj antal:
#

Kalkonsalami

Kalkonsalami – Innehåller en kryddblandning med en dominant smak av peppar. Endast kött av kalkon.

Läs mer om kalkonsalami
Pris: 210 kr / Välj antal:
#

Napolisalami

Napolisalami – En salami med klassiska Italienska smaker. Rullad i edamerost, tomat, paprika och oregano.

Läs mer om napolisalami
Pris: 210 kr / Välj antal:
#

Vitlökssalami

Vitlökssalami – En salami för alla vitlöksälskare. Med en distinkt vitlökssmak

Läs mer om vitlökssalami
Pris: 210 kr / Välj antal:
#

Pepparsalami

Pepparsalami – För den som gillar det peppriga stinget. Rullad i svartpeppar och rostad lök.

Läs mer om pepparsalami
Pris: 210 kr / Välj antal:

Om Parmigiano Reggiano

Denna kraftfulla parmesan lagrad i 22 månader är perfekt att riva över pasta eller blanda ner i en risotto. Eller så gör du som italienarna och bryter den i bitar och avnjuter precis som den är. Parmigiano betyder “osten från Parma” och just denna kommer från distriktet Emilia Romagna, vilket gör den till en så kallad äkta parmesan. Den möter också de kriterier och bestämmelser som finns gällande smak och kvalitet.

Vikt ca 500g (kan variera 40-60g då osten bryts innan packning).

Ingredienser: Mjölk, salt, löpe. Näringsvärde per 100g: Energi 1671 kJ / 402 kcal, Fett 30g, varav mättat fett 20g, kolhydrater 0g, varav sockerarter 0g, protein 32g, salt 1,6g

Förvaras kylt +4 till +8 grader.

Om Grana Padano

Vår Grana Padano har en mild och rund smak och passar mycket bra att riva över olika gratineringar och pastarätter. Nu kanske du funderar över vad skillnaden egentligen är på en Parmigiano Reggiano och Grana Padano? Båda ostarna är ursprungsskyddade och görs enligt särskilda bestämmelser. Det innebär en garanti på att ostarna gjorts på rätt sätt. Grana Padano kommer från den norra sidan av floden Po till skillnad från Parmigiano Reggiano som kommer från den södra sidan av floden.

Vikt 500g.

Ingredienser: Mjölk, salt, löpe, konserveringsmedel (lysozym från ägg, E1105). Näringsvärde per 100g: Energi 1654 kJ / 398 kcal, Fett 29g, varav mättat fett 18g, kolhydrater 0g, varav sockerarter 0g, protein 33g, salt 1,5g

Förvaras kylt +4 till +8 grader.

Om cheddarosten

Vår cheddarost har sedan tre generationer tillbaka tillverkats av bröderna Alvis i Somerset, England – bara en dryg mil från den engelska staden Cheddar, som den omåttligt populära osten fått sitt namn från.

Bröderna Alvis var bland de första i världen att tillverka organisk cheddarost. Den är klimatsmart, görs helt för hand, med farmens egna kor, på eget gräs och är en oemotståndlig cheddarost som du nu har chansen att sälja – cheddarosten är en av våra allra mest populära delikatesser.

Cheddarosten levereras i 2 x 400 gram, en lagrad cheddarost och en extra lagrad cheddarost. Försäljningspris är 210 kronor per paketet om 800 gram och levereras i presentförpackning. Likvärdig produkt i butik kostar ca 350 kronor.

Hundraårig tradition

Vår cheddarost tillverkas på traditionellt vis av ett familjeföretag, vars gård ligger i hjärtat av Somerset i Storbritannien, inte långt från staden Cheddar. Bröderna Alvis fantastiska cheddarost har tillverkats och sålts i över tre generationer på en gård som har en över hundra år gammal historia.

Hållbarhet och förvaring

Hållbarhet minst tre månader i oöppnad förpackning. Cheddarosten förvaras kallt +2 till +8 grader. Öppnad förpackning bör förbrukas inom 7 dagar. Produkten är utan tillsatser och därmed känslig för felaktig hantering. Förpackat i en skyddande atmosfär. Lämplig för lakto-vegetarianer. Framställd i Storbritannien.

Innehållsförteckning

Ingredienser: (Hårdost av pastöriserad komjölk).
Komjölk, startkultur, vegetarisk löpe, salt.

Näringsvärde per 100 g:
Energi 1700kJ/410 kcal. Protein 25 g. Glykemiska kolhydrater 0,1 g (varav totalt sockerarter 0,1 g) Fett 34,4 g (varav mättade fettsyror 21,7 g, transfetter 0 g). Totalt natrium 700 mg.

100% naturlig och ekologisk extra jungfruolivolja!

Utsökt prisbelönt ekologisk regionsolivolja av mycket hög kvalitet med en oförglömlig arom och smak. Noggrant urval av de bästa oliverna från Siciliens skyddade ursprungsområde Val Di Mazara. Vinnare av världens största och mest omtalade kvalitetstävling av extra jungfruolivoljor, New York International Olive Oil Competition.

Den här ekologiska extra jungfruolivoljan är gjord på de tre finaste sicilianska olivsorterna Biancolilla, Cerasuola och Nocellara del belice och kännetecknas av dess fulla smak, låga syrahalt och klara gulgröna färg.

Olivoljor har många beprövade fördelar för människors hälsa. En extra jungfruolivolja erbjuder ännu mer än det. En värld av smak som kockar fångar för att höja rätterna till en ny nivå.

Olivoljan är speciellt utvald av Fernando Di Luca ”olivoljans fader i Sverige” för DelikatessKungen.

Sälj olivolja med en unik smak och arom. Denna ekologiska extra jungfruolivoljan frukten av flera års noggrann urvalsprocess.

Försäljningspris är 210 kronor. 500 ml.
Likvärdig produkt i butik kostar ca 250 kronor.

”En olivolja av hög kvalitet” – Johan Blanche

Johan Blanche är Sveriges olivspecialist sedan 15 år tillbaka och har skrivit den omtalade boken Olivoljeguiden, som är Sveriges enda guide om olivolja.

Johan Blanche egna ord om vår olivolja:

”En olivolja av hög kvalitet ger en stor smakupplevelse och är inte bara nyttigt fett. Oliver som behandlats väl ger ursprungskaraktär i olivolja och tillför maten en extra dimension som enklare olivoljor inte gör. Bono Val di Mazara kommer från ett ursprungsskyddat område på Sicilien känt för sina gräsiga olivoljor med frisk och intensiv eftersmak.

Smaken är mild och mjuk kittlande frisk karaktär av gräs och färsk mandel. Eftersmaken är ren och snygg med len konsistens. En elegant olivolja med färska aromer bra till pasta, fina grönsaker, krämiga ostar och till gott bröd”

Fernando Di Lucas egna ord om vår olivolja

”Den lilla pepprighet som dröjer sig kvar på tungan när man smakat en riktigt fin olivolja är ett tecken på att den är fullmatad med antioxidanter.” — Fernando Di Luca

Val Di Mazara D.O.P

D.O.P står för Protected Designation of Origin. Denna EU symbol garanterar att produkten kommer från skyddat odlingsområde och är av hög kvalitet.

En produkt som är märkt med D.O.P måste, i varje steg av produktionen, utföras i ursprungsregionen. Produkterna har extremt strikta specifikationer som måste uppfyllas i varje produktionssteg, som sedan granskas av experter för att säkerställa kvalitet.

Några av de finaste oliverna används och kommer från Siciliens skyddade ursprungsområdet Val Di Mazara D.O.P. Området omfattar hela provinsen Palermo och den västra delen av provinsen Agrigento.

Vinnare av NYIOOC

Vinnare av New York International Olive Oil Competition (NYIOOC) 2016. NYIOOC är världens största och omtalade kvalitetstävling i världen av extra jungfruolivoljor. De allra bästa extra jungfruoljorna i världen tävlar i tävlingar som bedöms av experter.

Innehåll

Oliver: Biancolilla (50%) – Cerasuola (40%) – Nocellara del Belice (10%)

Innehåller 500 ml av ekologisk extra jungfruolivolja.

Förvaring

Oöppnad olivolja kan förvaras på en sval och mörk plats upp till två år. Högkvalitativa extra jungfruolivoljor håller längre än vanliga olivoljor.

Öppnad olivolja försämras snabbare än en oöppnad olivolja. En bra tumregel är att använda olivoljan inom några månader efter öppningen.

Förvara olivoljan i rumstemperatur och borta från direkt solljus.

Om chokladpralinerna

En ren njutning för chokladälskaren. 22 praliner i 11 välbalanserade smaker. Unna dig en riktig smakupplevelse eller ge bort en i present. Sälj chokladpraliner som är komponerade av belgiska chokladmästare. Pris inkl. presentförpackning är 210 kronor om 320 gram, 22 praliner. Likvärdig produkt i butik kostar ca 300 kronor.

En riktig belgisk chokladfamilj

Familjeföretaget Valentino från Belgien grundades år 1978 och har sedan dess vuxit till att bli en av de bästa tillverkarna av belgisk choklad. Deras passion är att hålla sig till den traditionella belgiska kvaliteten. Alla praliner är handgjorda av belgiska chokladmästare.

Idag står Valentino för ett familjeägt företag som drivs i hjärtat av Belgien, med en passion för handgjord choklad, familj och medföra människor tillsammans.

Så, om du letar efter en unik present för att vinna dina vänners och familjens hjärtan (eller kanske bara en liten behandling för dig själv) är vi säkra på att du har hittat rätt.

Unna dig

Unna dig en riktig smakupplevelse eller ge bort en i present (levereras i presentförpackning). Pris inkl. presentförpackning är 210 kronor om 320 gram, 22 praliner.

Äkta belgisk choklad

Familjeföretaget jobbar endast med naturliga ingredienser, som gör det möjligt för chokladmästarna att skapa enkla recept med full karaktär.

Vi, och likaså Valentino, är stolta över att kunna erbjuda äkta belgisk choklad som tillverkas i hjärtat av Belgien, Bryssel. På så sätt kan Valentino tillföra den höga belgiska standarden ut till resten av världen.

Innehållsförteckning

Ingredienser: 
Kakaomassa, socker, hasselnötter, mandlar, pistagenötter, pistagesmak, grädde, kakaosmör, mjölkpulver, alkohol (amaretto, päronbrännvin), naturliga färgämnet E120 (röd), E160e (orange), glukos, hallon, tropiska frukter, kaffe, havssalt, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vanilj. Framställd i Belgien.

Näringsvärde per 15 g: 
Energi 341kJ/81 Kcal. Protein 0,9 g. Kolhydrater 8 g, Socker 8 g, Fett 5 g (varav mättade fettsyror 2 g), Fibrer 0,51 g och Salt 0,7 g.

Innehåller spår av mjölk, soja, nötter och gluten.

Hållbarhet och förvaring

Hållbarhet minst 3 månader. Förvaras 14-18 grader. Trivs bäst i torr miljö, ej i direkt solljus.

De 11 utvalda smakerna är:

Sweet Love – Vit belgisk choklad med en ljuvlig hallon- och karamellfyllning.
Sonia – Uppfriskande fruktig hasselnötskräm.
Framboise – Mjölkchoklad fylld med somrigt doftande hallonkräm.
Grand Place -Mjölkchoklad fylld med karamellkräm och ett stänk salt från havet.
Escargot – Mörk choklad fylld med knaprig nötkross och mjuk hasselnötskräm.
Hazelnut Heaven – Chokladtryffel fylld med hasselnötskräm och rullad i krossade hasselnötter.
Crème Brûlée – Belgisk choklad med smak av den klassiska franska efterrätten Crème Brûlée.
Chili dark – Mörk belgisk choklad fylld med kryddig chilikräm.
Mont Blanc – Krämig choklad och hasselnötsgrädde.
Bianca White – Krämig vit belgisk choklad med smak av kaffe och färsk grädde.
Dulce De Leche – Mjölkchoklad fylld med mjuk karamell.

Himmelska smakupplevelser för lakritsälskaren!

Vår dragerade lakrits är en smakupplevelse som är svår att beskriva med ord. Lakritsen är handgjord på traditionellt vis i Sverige och är av absolut högsta kvalitet.

Med två olika smaker är vi övertygade om att alla kan hitta en ny favorit. Med vår dragerade lakrits kan vi erbjuda innovativa och utsökta produkter som garanterar en exklusiv smakupplevelse.

Försäljningspris är 210 kronor per paketet. Ett paket innehåller en burk STYRKA och en burk KÄRLEK. 2×120 (240) gram.

Likvärdig produkt i butik kostar ca 250 kronor.

KÄRLEK

Sötlakrits rullad i mjuk vit choklad och naturligt hallonpulver blandat med chili. Är du på jakt efter en ny och unik smakupplevelse? Vi lovar dig att detta är bortom det förväntade. Det är inte bara lakritsen du måste smaka, det är lyckan du måste uppleva.

STYRKA

Mjuk saltlakrits dragerad med exklusiv belgisk choklad och lakritspulver med en stark smak av salmiak för de lakritssugna. Vi vågar lova att du efter att du smakat kommer vilja äta en till, och en till.

Familjeföretag från Malmö

DelikatessKungens dragerade lakrits tillverkas av ett familjeföretag som har sitt säte strax utanför Malmö och som besitter en stor passion för lakrits och godsaker. Råvarorna till lakritsen är noggrant utvalda för att ta fram unika smaker utöver det vanliga för alla lakritsälskare. Vi garanterar att de smakar himmelskt gott.

De två smakerna levereras tillsammans i en lyxig kartong. Perfekt att ge bort i present för att skämma bort någon du bryr dig om.

Förvaring

Hållbarhet 12 månader. Trivs bäst i torr miljö och borta från direkt solljus.

Innehåll

KÄRLEK – Sötlakrits rullad i vit choklad med hallonpulver och chili.

Ingredienser: 40 % Lakrits: (melass, vetemjöl (gluten), socker, salmiak, lakritsrotextrakt, veg olja (raps), 30 % vit choklad (socker, helmjölkspulver (laktos), kakaomassa, kakaosmör, vasslepulver (laktos, mjölk), emulgeringsmedel: E322 sojalecitin, naturliga aromer, chilipulver

Näringsvärde per 100g: Energi 1808 KJ/432 Kcal. Fett 17,2 g, varav mättat fett 10,2 g, kolhydrater 63,8 g varav sockerarter 53,5 g, fiber 1,1 g, protein 4,5 g salt 0,07 g.

*Kan innehålla spår av nötter (jordnötter, mandel, cashewnötter, hasselnötter, paranöt & makadamnöt.

STYRKA – Saltlakrits dragerad med exklusiv belgiskt choklad och lakritspulver med en stark smak av salmiak.

Ingredienser: 67 % mjölkchoklad (socker, mjölkpulver, kakaomassa, kakaosmör, vasslepulver (mjölk), emulgeringsmedel E322 sojalecitin, vaniljarom), 30 % lakrits (melass, vetemjöl (gluten), socker, 1,1 % salmiak, lakritsrotextrakt),  glukossirap, ytbehandlingsmedel: E414, dextros

Näringsvärde per 100g: Energi 1810 KJ/432 Kcal. Fett 18 g, varav mättat fett 1 g, kolhydrater 60 g varav sockerarter 51 g, fiber 2,2 g, protein 5,5 g salt 0,2 g.

*Kan innehålla spår av nötter (jordnötter, mandel, cashewnötter, hasselnötter, paranöt & makadamnöt.

Delikata mandlar med fokus på smakupplevelsen

Vår lyxiga mandel är en smakupplevelse som är svår att beskriva med ord. De är rullade i exklusiv belgisk choklad av högsta kvalitet, finns med syrlig passionsfrukt och med fantastisk tryffelchoklad samt är delikat rostade.

Våra mandlar finns i två olika varianter som båda är framtagna med stor omsorg och med hantverk och passion i fokus. Vi är övertygade om du kommer att hitta en ny favorit i utbudet.

Familjeföretag med fokus på smakupplevelser i världsklass

Våra mandlar tillverkas av Heavenly by Schöttinge, ett svenskt familjeföretag som producerar lyxiga svenska godsaker. Deras mandlar kommer i två olika varianter som retar smaklökarna och kommer att vidga ditt perspektiv kring hur riktigt lyxiga godsaker kan och ska smaka.

Mandel med passionsfrukt

Krispigt rostade mandlar dragerad med vit belgisk choklad och frisk och syrlig passionsfrukt. Det här är ren passion som skapar njutning för dina smaklökar.

Mandlar dragerade i tryffelchoklad med havssalt

Unna dig själv och dina nära och kära vår utsökta mandel i härlig tryffelchoklad med en touch av havssalt – skapad för att ge dina smaklökar en upplevelse utöver det vanliga.

Produktinformation

Mandlarna säljs i 2-pack, totalt 360 gram. Pris 210 kr.

Innehållsförteckning – Tryffelchoklad med havssalt

Ingredienser: mandel, mjölkchoklad(socker, helmjölkspulver(laktos), kakaomassa, kakaosmör, vasslepulver(laktos, mjölk), emulgeringsmedel; sojalecithin E322, vanilj, kakaopulver, havssalt.
Kan innehålla spår av: Jordnöt, hasselnöt, cashewnöt & gluten.

Näringsvärde per 100 g:
Kcal 419 kJ 1767
Protein 8 g
Kolhydrater 55 g – varav sockerarter 45 g
Fett 17 g – varav mättat fett 7 g
Kostfiber 2,1 g
Salt 0,89 g

Innehållsförteckning – Passionsfrukt

Ingredienser: mandel, vit choklad (socker, kakao, smör, helmjölkspulver, vasslepulver), emulgeringsmedel: E322 sojalecitin), passionsfrukt juice, E440 pektin.

Kan innehålla spår av andra nötter & gluten.

Näringsvärde per 100 g:
Energi 2269 KJ/540 Kcal. Fett 35 g, varav mättat fett 12,5 g, kolhydrater 40,6 g varav sockerarter 39,5 g, fiber 5,8 g, protein 11,2 g salt 0,07 g.

Delikata chokladdragerade vingummin

Unna dig eller någon du känner våra utsökta vingummin, dragerade med vit choklad, hallon och ingefära, samt vingummin med gräddig mjölkchoklad och salmiak – en unik hantverksprodukt, tillverkad med passion för detaljer och med smakupplevelsen i fokus.

Familjeföretag med fokus på smakupplevelser i världsklass

Våra läckra vingummin tillverkas av ett svenskt familjeföretag som producerar lyxiga svenska godsaker – vi vågar kalla det för marknadens bästa konfektyr. De producerar sina produkter med kärlek och använder en variant av smaker. Sortimentet består av olika varianter av vingummin, lakrits, rostad mandel och en högkvalitativ mandelmassa – allt blandat med olika smaker till absolut perfektion.

Hallon och ingefära

Vingummi med hallon och ingefära är en läcker kombination av choklad, hallon och ingefära som gifter sig exceptionellt bra med sötman från vingummit till en smakupplevelse som är lika unik som den är delikat.

Salmiak

Läckert och delikat. Infinty är ett mästerverk med söt vingummikärna och mjölkchoklad som i kombination med kraftfull lakrits tar fram en fantastisk smak för lakritsälskaren som är något utöver det vanliga. Ett riktigt hantverk och passion för detaljer.

Produktinformation:

Våra vingummin säljs i 2-pack, totalt 360 gram. Pris 210 kr.

Innehållsförteckning – Vingummi med vit choklad, hallon & Ingefära

Ingredienser: Vingummi (socker, invertsockersirap, vatten, majsstärkelse, glukossirap, syra: E330 citronsyra, arom, ytbehandlingsmedel: E903 kamaubavax, kokosolja), 40% vit choklad (socker, kakaosmör, helmjölkspulver (laktos), emulgeringmedel: E322 sojalecithin, naturlig vaniljarom),  1% naturlig arom: hallonpulver, naturlig arom: ingefärspulver.
Kan innehålla spår av: Mandel, jordnöt, hasselnöt, cashewnöt & gluten.

Näringsvärde per 100 g
Kcal 426 kJ 1783
Protein 4,7 g
Kolhydrater 61 g – varav sockerarter 51 g
Fett 17 g – varav mättat fett 10 g
Kostfiber 1,2 g
Salt 0,7 g

Innehållsförteckning – Vingummi med mjölkchoklad och salmiak

Ingredienser: Vingummi (socker, invertsockersirap, vatten, majsstärkelse, glukossirap, syra: E330 citronsyra, arom, ytbehandlingsmedel: E903 kamaubavax, kokosolja), 40% mjölkchoklad (socker, helmjölkspulver (laktos), kakaomassa, kakaosmör, vasslepulver (laktos, mjölk), emulgeringsmedel: E322 sojalecithin, naturlig vaniljarom), 1% salmiakpulver.
Kan innehålla spår av: Mandel, jordnöt, hasselnöt, cashewnöt & gluten.

Näringsvärde per 100 g
Kcal 428 kJ 1789
Protein 4,5 g
Kolhydrater 63 g – varav sockerarter 52 g
Fett 15 g – varav mättat fett 8 g
Kostfiber 1,7 g
Salt 0,65 g

Om vår saltlakrits

Vår prisbelönta premiumlakrits är gjord av högkvalitativa ingredienser. Med varje förpackning får du två sorters mjuka och härliga lakritsar – en salt och en extra salt. Dessa lakritsar har en djup och långvarig smak med hög sälta. En riktigt bra present till lakritsfantasten.

Ett paket innehåller smakerna saltlakrits och saltlakrits extra salt. 340 gram. Gluten- och gelatinfria.

Våra produkter kostar mellan 210-300 kr i handeln.

Saltlakrits

Ingredienser: Sirap, rismjöl, socker, vatten, invertsockersirap, arom (inkl. salmiak), lakrits, fuktighetsbevarande medel (sorbitol), risstärkelse, salt, ytbehandlingsmedel (kokosolja, karnaubavax).

Näringsvärde per 100g: Energi 1250kJ / 300 kcal, Fett <0,5g, varav mättat fett <0,5g, kolhydrater 71g, varav sockerarter 45g, protein: 3,1g, salt 1,2g

Saltlakrits extra salt

Ingredienser: Sirap, rismjöl, socker, vatten, invertsockersirap, arom (inkl. salmiak), lakrits, fuktighetsbevarande medel (sorbitol), risstärkelse, salt, ytbehandlingsmedel (kokosolja, karnaubavax).

Näringsvärde per 100g: Energi 1250kJ / 300 kcal, Fett <0,5g, varav mättat fett <0,5g, kolhydrater 72g, varav sockerarter 47g, protein: 3g, salt 1,2g

Om salamin

Vikt 650 g. Längd ca 36 cm.

Salamin framställs exklusivt för DelikatessKungen från ett unikt recept framtaget av ett anrikt familjeföretag med långvariga traditioner från mitten av 1800-talet. Salamin görs alla för hand och lufttorkas sedan i upp till 5 veckor tills de är redo att äta.

Sälj högkvalitativa salamis med en god balans mellan smaker.

Finns i fem olika smaker

 • Pepparsalami som är rullad i svartpeppar och rostad lök.
 • Kryddsalami som är rullad i paprika, peppar, lök och vitlök.
 • Napolisalami som är rullad i edamerost, tomat, paprika och oregano.
 • Vitlökssalami i nät. En klassiker med distinkt vitlökssmak
 • Kalkonsalami som innehåller en kryddblandning med en dominant smak av peppar. Till skillnad från våra andra salamis är kryddorna inuti salamin.

När det gäller delikatesser är salami en kung. Vår salami är så god att den nästan blir beroendeframkallande. Salamin passar till det mesta, oavsett om du lägger den på pizzan, sprider den över salladen, lägger den på smörgåsen eller serverar salami med oliver, bröd och ost.

Givetvis är salamin kvalitetskontrollerad (fri från antibiotika och MRSA). Detta tillsammans med den goda smaken gör att många återkommer för att köpa salamin år efter år.

Salamin har en kötthalt på minst 96% samtidigt som fetthalten inte är högre än i en vanlig hushållsost (28%) och nästintill fri från kolhydrater. Vår kalkonsalami är helt utan fläskkött och innehåller endast 20% fett.

Försäljningspris är 210 kronor styck inklusive presentförpackning, vikt ca 650 gram. Likvärdig produkt i butik kostar cirka 300 kronor.

Förvaring & hantering

Salamin mår bäst i en torr miljö där det är mellan 10-14 grader. Generellt när det gäller lufttorkade och rökta produkter så tar de ingen skada av att ligga i rumstemperatur. Men vår rekommendation är 10-14 grader och i andra hand kylskåpskallt eller i frys.

Innan du börjar skiva i salamin

Börja skiva i änden utan snöre. Vid tillverkningen fylls råvaror i ett skinn. Detta skinn tas bort när kryddorna runt salamin förs på. Dock sitter skinnet kvar det sista 3 cm vid ändan där snöret sitter för att salamin skall kunna färdigställas. Skinnet ska inte ätas.

Mjuk eller hård salami

Vi har valt att inte tillsätta tillsatser i salamin för att bevara den mjuk. Vår salami torkar därför olika fort beroende på årstid och den naturliga kulturen i salamin, samt vilka kryddor som omger salamin. Önskas inte en hård salami kan den frysas.

En del gillar en hård salami och låter den hänga i månader innan de äter den, andra gillar inte hård salami och då kan du i förebyggande syfte frysa salamin. Salamin som legat ett tag och hårdnat går även utmärkt att använda till matlagning.

Frysa en salami

Salamin går bra att frysa upp till 6 månader. Se då till att kryddorna är helt torra innan salamin fryses för att undvika att kryddor faller av när salamin tinas. Du kan torka salamin genom att låta den ligga i torrt utrymme utan förpackningen i 1-2 dygn

 

Innehållsdeklaration salami (utom kalkon)

Samtliga smaker: 74 g fläskkött, 68 g kalkonkött, salt, dextros, glukossirap, kryddor, antioxidationsmedel: natriumaskorbat, konserveringsmedel: natriumnitrit, mogningskultur, gelatin, kaliumsorbat.

Pepparsalami: Peppar och rostad lök (glutenfri).
Kryddsalami: Peppar, röd & grön paprika, lök och vitlök.
Napolisalami: Edamerost, tomat, paprika och oregano.
Vitlökssalami: Vitlök.

Näringsvärde per 100 gram:
Kolhydrater 1 gram, Kcal 365, Kj 1478. Protein 25 gram.

Salamin kan innehålla spår av senap, selleri, mjölk och nötter. (används inte vid denna produktion, men vid tillverkning av andra produkter hos tillverkaren).

Hög Kötthalt:

100 gram färdig salami tillverkas av 78 gram kalkonkött och 71 gram fläskkött. Det innebär att 78 gram kalkonkött och 71 gram fläskkött är den ursprungliga mängden kött som används för att tillverka 100 gram salami. Under rökningen och torkprocessen tappar salamin vikt och därför är den ursprungliga köttmängden högre.

Salamin innehåller inte:

Eftersom receptet är hemligt framgår inte alla kryddor i innehållsdeklarationen, därför har vi med hänsyn till allergier här samlat kryddor och andra ämnen som definitivt inte ingår enligt tillverkaren:

Cayennepeppar. Chili. Curry. Spansk peppar. Nötter. Mandel. Ägg. Soja. Gluten. Mjöl. Smakförstärkelse. Färgämnen. Mjölkprotein. Ingefära. Muskotnöt. Selleri. Spiskummin. Kryddpeppar. Kryddnejlika.

Druvsockret är inte gjort på vete, utan majs. Pepparsalamin innehåller inte röd lök eller paprika/paprikapulver. Rostade löken i pepparsalamin innehåller inte gluten och inte vetestärkelse (rostade löken är torkad och upphettad, inget annat).

Övrigt om salamin:

Rökning: Salamin är kallrökt
Vikt & storlek: ca 650 gram. Längd 34-38 cm
Fetthalt: 100 gram salami innehåller 28 gram fett.
Hållbarhet: Minst 2 månader och går att frysa upp till 6 månader (kryddor runt salami skall vara helt torra innan produkten fryses för att inte kryddorna skall lossna vid upptining).
Tillverkningsland: Tyskland.
Köttråvaror: Tyskland.
Förvaring: Trivs bäst i 10-14 grader, men går även bra i svalare utrymme.

Kalkonsalami med en underbar smak

Salamin framställs exklusivt för DelikatessKungen från ett unikt recept framtaget av ett anrikt familjeföretag med långvariga traditioner från mitten av 1800-talet.

Innehåller en kryddblandning med en dominant smak av peppar. Till skillnad från våra andra salamis är kryddorna inuti salamin. Helt utan fläskkött och endast 20% fett.

Vikt 650 g. Längd ca 36 cm.
Försäljningspris är 210 kronor styck inklusive presentförpackning. Likvärdig produkt i butik kostar 300 kronor.

Innehållsförteckning

Ingredienser: Kalkonkött, vegetabiliskt fett (RSPO-certifierad palmolja), jodsalt (salt, kaliumjodid), dextros, kryddor, kryddextrakt, rödbetspulver, antioxidationsmedel (natriumaskorbat E301), konserveringsmedel (natriumnitrit E250, kaliumsorbat E202), smakförstärkare (mononatrium- glutamat E621), mognadskultur, rök från bokträ.

Salamin kan innehålla spår av senap, selleri, mjölk och nötter. (används inte vid denna produktion, men vid tillverkning av andra produkter hos tillverkaren).

100 gram färdig salami tillverkas av 119 g kalkonkött och 11 g vegetabiliskt fett. Under rökningen och torkprocessen tappar salamin vikt och därför är den ursprungliga köttmängden högre.

Näringsvärde per 100 g: Energi 1131 kJ/272 kcal, Fett 20 g, varav mättat fett 8,7 g, Kolhydrater 1 g, varav socker 1 g Protein 22 g, Salt 3 g

Tillverkningsland: Tyskland.
Köttråvaror: Tyskland.

Hållbarhet och förvaring:

Hållbarhet minst 2,5 månader. Salamin trivs bäst i torr miljö mellan 10-14 grader (kylskåp fungerar också). Gärna inlindad i en kökshanduk utan plastfolien. Det går bra att frysa salamin upp till 6 månader.

Innan du börjar skiva i salamin
Vid tillverkningen fylls råvaror i ett skinn, röks och lufttorkas under flera veckor. Ta bort skinnet vartefter du skivar salamin. Skinnet ska inte ätas.

Om salamin

Vikt 650 g. Längd ca 36 cm.

Salamin framställs exklusivt för DelikatessKungen från ett unikt recept framtaget av ett anrikt familjeföretag med långvariga traditioner från mitten av 1800-talet. Salamin görs alla för hand och lufttorkas sedan i upp till 5 veckor tills de är redo att äta.

Sälj högkvalitativa salamis med en god balans mellan smaker.

Finns i fem olika smaker

 • Pepparsalami som är rullad i svartpeppar och rostad lök.
 • Kryddsalami som är rullad i paprika, peppar, lök och vitlök.
 • Napolisalami som är rullad i edamerost, tomat, paprika och oregano.
 • Vitlökssalami i nät. En klassiker med distinkt vitlökssmak
 • Kalkonsalami som innehåller en kryddblandning med en dominant smak av peppar. Till skillnad från våra andra salamis är kryddorna inuti salamin.

När det gäller delikatesser är salami en kung. Vår salami är så god att den nästan blir beroendeframkallande. Salamin passar till det mesta, oavsett om du lägger den på pizzan, sprider den över salladen, lägger den på smörgåsen eller serverar salami med oliver, bröd och ost.

Givetvis är salamin kvalitetskontrollerad (fri från antibiotika och MRSA). Detta tillsammans med den goda smaken gör att många återkommer för att köpa salamin år efter år.

Salamin har en kötthalt på minst 96% samtidigt som fetthalten inte är högre än i en vanlig hushållsost (28%) och nästintill fri från kolhydrater. Vår kalkonsalami är helt utan fläskkött och innehåller endast 20% fett.

Försäljningspris är 210 kronor styck inklusive presentförpackning, vikt ca 650 gram. Likvärdig produkt i butik kostar cirka 300 kronor.

Förvaring & hantering

Salamin mår bäst i en torr miljö där det är mellan 10-14 grader. Generellt när det gäller lufttorkade och rökta produkter så tar de ingen skada av att ligga i rumstemperatur. Men vår rekommendation är 10-14 grader och i andra hand kylskåpskallt eller i frys.

Innan du börjar skiva i salamin

Börja skiva i änden utan snöre. Vid tillverkningen fylls råvaror i ett skinn. Detta skinn tas bort när kryddorna runt salamin förs på. Dock sitter skinnet kvar det sista 3 cm vid ändan där snöret sitter för att salamin skall kunna färdigställas. Skinnet ska inte ätas.

Mjuk eller hård salami

Vi har valt att inte tillsätta tillsatser i salamin för att bevara den mjuk. Vår salami torkar därför olika fort beroende på årstid och den naturliga kulturen i salamin, samt vilka kryddor som omger salamin. Önskas inte en hård salami kan den frysas.

En del gillar en hård salami och låter den hänga i månader innan de äter den, andra gillar inte hård salami och då kan du i förebyggande syfte frysa salamin. Salamin som legat ett tag och hårdnat går även utmärkt att använda till matlagning.

Frysa en salami

Salamin går bra att frysa upp till 6 månader. Se då till att kryddorna är helt torra innan salamin fryses för att undvika att kryddor faller av när salamin tinas. Du kan torka salamin genom att låta den ligga i torrt utrymme utan förpackningen i 1-2 dygn

 

Innehållsdeklaration salami (utom kalkon)

Samtliga smaker: 74 g fläskkött, 68 g kalkonkött, salt, dextros, glukossirap, kryddor, antioxidationsmedel: natriumaskorbat, konserveringsmedel: natriumnitrit, mogningskultur, gelatin, kaliumsorbat.

Pepparsalami: Peppar och rostad lök (glutenfri).
Kryddsalami: Peppar, röd & grön paprika, lök och vitlök.
Napolisalami: Edamerost, tomat, paprika och oregano.
Vitlökssalami: Vitlök.

Näringsvärde per 100 gram:
Kolhydrater 1 gram, Kcal 365, Kj 1478. Protein 25 gram.

Salamin kan innehålla spår av senap, selleri, mjölk och nötter. (används inte vid denna produktion, men vid tillverkning av andra produkter hos tillverkaren).

Hög Kötthalt:

100 gram färdig salami tillverkas av 78 gram kalkonkött och 71 gram fläskkött. Det innebär att 78 gram kalkonkött och 71 gram fläskkött är den ursprungliga mängden kött som används för att tillverka 100 gram salami. Under rökningen och torkprocessen tappar salamin vikt och därför är den ursprungliga köttmängden högre.

Salamin innehåller inte:

Eftersom receptet är hemligt framgår inte alla kryddor i innehållsdeklarationen, därför har vi med hänsyn till allergier här samlat kryddor och andra ämnen som definitivt inte ingår enligt tillverkaren:

Cayennepeppar. Chili. Curry. Spansk peppar. Nötter. Mandel. Ägg. Soja. Gluten. Mjöl. Smakförstärkelse. Färgämnen. Mjölkprotein. Ingefära. Muskotnöt. Selleri. Spiskummin. Kryddpeppar. Kryddnejlika.

Druvsockret är inte gjort på vete, utan majs. Pepparsalamin innehåller inte röd lök eller paprika/paprikapulver. Rostade löken i pepparsalamin innehåller inte gluten och inte vetestärkelse (rostade löken är torkad och upphettad, inget annat).

Övrigt om salamin:

Rökning: Salamin är kallrökt
Vikt & storlek: ca 650 gram. Längd 34-38 cm
Fetthalt: 100 gram salami innehåller 28 gram fett.
Hållbarhet: Minst 2 månader och går att frysa upp till 6 månader (kryddor runt salami skall vara helt torra innan produkten fryses för att inte kryddorna skall lossna vid upptining).
Tillverkningsland: Tyskland.
Köttråvaror: Tyskland.
Förvaring: Trivs bäst i 10-14 grader, men går även bra i svalare utrymme.

Om salamin

Vikt 650 g. Längd ca 36 cm.

Salamin framställs exklusivt för DelikatessKungen från ett unikt recept framtaget av ett anrikt familjeföretag med långvariga traditioner från mitten av 1800-talet. Salamin görs alla för hand och lufttorkas sedan i upp till 5 veckor tills de är redo att äta.

Sälj högkvalitativa salamis med en god balans mellan smaker.

Finns i fem olika smaker

 • Pepparsalami som är rullad i svartpeppar och rostad lök.
 • Kryddsalami som är rullad i paprika, peppar, lök och vitlök.
 • Napolisalami som är rullad i edamerost, tomat, paprika och oregano.
 • Vitlökssalami i nät. En klassiker med distinkt vitlökssmak
 • Kalkonsalami som innehåller en kryddblandning med en dominant smak av peppar. Till skillnad från våra andra salamis är kryddorna inuti salamin.

När det gäller delikatesser är salami en kung. Vår salami är så god att den nästan blir beroendeframkallande. Salamin passar till det mesta, oavsett om du lägger den på pizzan, sprider den över salladen, lägger den på smörgåsen eller serverar salami med oliver, bröd och ost.

Givetvis är salamin kvalitetskontrollerad (fri från antibiotika och MRSA). Detta tillsammans med den goda smaken gör att många återkommer för att köpa salamin år efter år.

Salamin har en kötthalt på minst 96% samtidigt som fetthalten inte är högre än i en vanlig hushållsost (28%) och nästintill fri från kolhydrater. Vår kalkonsalami är helt utan fläskkött och innehåller endast 20% fett.

Försäljningspris är 210 kronor styck inklusive presentförpackning, vikt ca 650 gram. Likvärdig produkt i butik kostar cirka 300 kronor.

Förvaring & hantering

Salamin mår bäst i en torr miljö där det är mellan 10-14 grader. Generellt när det gäller lufttorkade och rökta produkter så tar de ingen skada av att ligga i rumstemperatur. Men vår rekommendation är 10-14 grader och i andra hand kylskåpskallt eller i frys.

Innan du börjar skiva i salamin

Börja skiva i änden utan snöre. Vid tillverkningen fylls råvaror i ett skinn. Detta skinn tas bort när kryddorna runt salamin förs på. Dock sitter skinnet kvar det sista 3 cm vid ändan där snöret sitter för att salamin skall kunna färdigställas. Skinnet ska inte ätas.

Mjuk eller hård salami

Vi har valt att inte tillsätta tillsatser i salamin för att bevara den mjuk. Vår salami torkar därför olika fort beroende på årstid och den naturliga kulturen i salamin, samt vilka kryddor som omger salamin. Önskas inte en hård salami kan den frysas.

En del gillar en hård salami och låter den hänga i månader innan de äter den, andra gillar inte hård salami och då kan du i förebyggande syfte frysa salamin. Salamin som legat ett tag och hårdnat går även utmärkt att använda till matlagning.

Frysa en salami

Salamin går bra att frysa upp till 6 månader. Se då till att kryddorna är helt torra innan salamin fryses för att undvika att kryddor faller av när salamin tinas. Du kan torka salamin genom att låta den ligga i torrt utrymme utan förpackningen i 1-2 dygn

 

Innehållsdeklaration salami (utom kalkon)

Samtliga smaker: 74 g fläskkött, 68 g kalkonkött, salt, dextros, glukossirap, kryddor, antioxidationsmedel: natriumaskorbat, konserveringsmedel: natriumnitrit, mogningskultur, gelatin, kaliumsorbat.

Pepparsalami: Peppar och rostad lök (glutenfri).
Kryddsalami: Peppar, röd & grön paprika, lök och vitlök.
Napolisalami: Edamerost, tomat, paprika och oregano.
Vitlökssalami: Vitlök.

Näringsvärde per 100 gram:
Kolhydrater 1 gram, Kcal 365, Kj 1478. Protein 25 gram.

Salamin kan innehålla spår av senap, selleri, mjölk och nötter. (används inte vid denna produktion, men vid tillverkning av andra produkter hos tillverkaren).

Hög Kötthalt:

100 gram färdig salami tillverkas av 78 gram kalkonkött och 71 gram fläskkött. Det innebär att 78 gram kalkonkött och 71 gram fläskkött är den ursprungliga mängden kött som används för att tillverka 100 gram salami. Under rökningen och torkprocessen tappar salamin vikt och därför är den ursprungliga köttmängden högre.

Salamin innehåller inte:

Eftersom receptet är hemligt framgår inte alla kryddor i innehållsdeklarationen, därför har vi med hänsyn till allergier här samlat kryddor och andra ämnen som definitivt inte ingår enligt tillverkaren:

Cayennepeppar. Chili. Curry. Spansk peppar. Nötter. Mandel. Ägg. Soja. Gluten. Mjöl. Smakförstärkelse. Färgämnen. Mjölkprotein. Ingefära. Muskotnöt. Selleri. Spiskummin. Kryddpeppar. Kryddnejlika.

Druvsockret är inte gjort på vete, utan majs. Pepparsalamin innehåller inte röd lök eller paprika/paprikapulver. Rostade löken i pepparsalamin innehåller inte gluten och inte vetestärkelse (rostade löken är torkad och upphettad, inget annat).

Övrigt om salamin:

Rökning: Salamin är kallrökt
Vikt & storlek: ca 650 gram. Längd 34-38 cm
Fetthalt: 100 gram salami innehåller 28 gram fett.
Hållbarhet: Minst 2 månader och går att frysa upp till 6 månader (kryddor runt salami skall vara helt torra innan produkten fryses för att inte kryddorna skall lossna vid upptining).
Tillverkningsland: Tyskland.
Köttråvaror: Tyskland.
Förvaring: Trivs bäst i 10-14 grader, men går även bra i svalare utrymme.

Om salamin

Vikt 650 g. Längd ca 36 cm.

Salamin framställs exklusivt för DelikatessKungen från ett unikt recept framtaget av ett anrikt familjeföretag med långvariga traditioner från mitten av 1800-talet. Salamin görs alla för hand och lufttorkas sedan i upp till 5 veckor tills de är redo att äta.

Sälj högkvalitativa salamis med en god balans mellan smaker.

Finns i fem olika smaker

 • Pepparsalami som är rullad i svartpeppar och rostad lök.
 • Kryddsalami som är rullad i paprika, peppar, lök och vitlök.
 • Napolisalami som är rullad i edamerost, tomat, paprika och oregano.
 • Vitlökssalami i nät. En klassiker med distinkt vitlökssmak
 • Kalkonsalami som innehåller en kryddblandning med en dominant smak av peppar. Till skillnad från våra andra salamis är kryddorna inuti salamin.

När det gäller delikatesser är salami en kung. Vår salami är så god att den nästan blir beroendeframkallande. Salamin passar till det mesta, oavsett om du lägger den på pizzan, sprider den över salladen, lägger den på smörgåsen eller serverar salami med oliver, bröd och ost.

Givetvis är salamin kvalitetskontrollerad (fri från antibiotika och MRSA). Detta tillsammans med den goda smaken gör att många återkommer för att köpa salamin år efter år.

Salamin har en kötthalt på minst 96% samtidigt som fetthalten inte är högre än i en vanlig hushållsost (28%) och nästintill fri från kolhydrater. Vår kalkonsalami är helt utan fläskkött och innehåller endast 20% fett.

Försäljningspris är 210 kronor styck inklusive presentförpackning, vikt ca 650 gram. Likvärdig produkt i butik kostar cirka 300 kronor.

Förvaring & hantering

Salamin mår bäst i en torr miljö där det är mellan 10-14 grader. Generellt när det gäller lufttorkade och rökta produkter så tar de ingen skada av att ligga i rumstemperatur. Men vår rekommendation är 10-14 grader och i andra hand kylskåpskallt eller i frys.

Innan du börjar skiva i salamin

Börja skiva i änden utan snöre. Vid tillverkningen fylls råvaror i ett skinn. Detta skinn tas bort när kryddorna runt salamin förs på. Dock sitter skinnet kvar det sista 3 cm vid ändan där snöret sitter för att salamin skall kunna färdigställas. Skinnet ska inte ätas.

Mjuk eller hård salami

Vi har valt att inte tillsätta tillsatser i salamin för att bevara den mjuk. Vår salami torkar därför olika fort beroende på årstid och den naturliga kulturen i salamin, samt vilka kryddor som omger salamin. Önskas inte en hård salami kan den frysas.

En del gillar en hård salami och låter den hänga i månader innan de äter den, andra gillar inte hård salami och då kan du i förebyggande syfte frysa salamin. Salamin som legat ett tag och hårdnat går även utmärkt att använda till matlagning.

Frysa en salami

Salamin går bra att frysa upp till 6 månader. Se då till att kryddorna är helt torra innan salamin fryses för att undvika att kryddor faller av när salamin tinas. Du kan torka salamin genom att låta den ligga i torrt utrymme utan förpackningen i 1-2 dygn

 

Innehållsdeklaration salami (utom kalkon)

Samtliga smaker: 74 g fläskkött, 68 g kalkonkött, salt, dextros, glukossirap, kryddor, antioxidationsmedel: natriumaskorbat, konserveringsmedel: natriumnitrit, mogningskultur, gelatin, kaliumsorbat.

Pepparsalami: Peppar och rostad lök (glutenfri).
Kryddsalami: Peppar, röd & grön paprika, lök och vitlök.
Napolisalami: Edamerost, tomat, paprika och oregano.
Vitlökssalami: Vitlök.

Näringsvärde per 100 gram:
Kolhydrater 1 gram, Kcal 365, Kj 1478. Protein 25 gram.

Salamin kan innehålla spår av senap, selleri, mjölk och nötter. (används inte vid denna produktion, men vid tillverkning av andra produkter hos tillverkaren).

Hög Kötthalt:

100 gram färdig salami tillverkas av 78 gram kalkonkött och 71 gram fläskkött. Det innebär att 78 gram kalkonkött och 71 gram fläskkött är den ursprungliga mängden kött som används för att tillverka 100 gram salami. Under rökningen och torkprocessen tappar salamin vikt och därför är den ursprungliga köttmängden högre.

Salamin innehåller inte:

Eftersom receptet är hemligt framgår inte alla kryddor i innehållsdeklarationen, därför har vi med hänsyn till allergier här samlat kryddor och andra ämnen som definitivt inte ingår enligt tillverkaren:

Cayennepeppar. Chili. Curry. Spansk peppar. Nötter. Mandel. Ägg. Soja. Gluten. Mjöl. Smakförstärkelse. Färgämnen. Mjölkprotein. Ingefära. Muskotnöt. Selleri. Spiskummin. Kryddpeppar. Kryddnejlika.

Druvsockret är inte gjort på vete, utan majs. Pepparsalamin innehåller inte röd lök eller paprika/paprikapulver. Rostade löken i pepparsalamin innehåller inte gluten och inte vetestärkelse (rostade löken är torkad och upphettad, inget annat).

Övrigt om salamin:

Rökning: Salamin är kallrökt
Vikt & storlek: ca 650 gram. Längd 34-38 cm
Fetthalt: 100 gram salami innehåller 28 gram fett.
Hållbarhet: Minst 2 månader och går att frysa upp till 6 månader (kryddor runt salami skall vara helt torra innan produkten fryses för att inte kryddorna skall lossna vid upptining).
Tillverkningsland: Tyskland.
Köttråvaror: Tyskland.
Förvaring: Trivs bäst i 10-14 grader, men går även bra i svalare utrymme.

Slutför din beställning:

1. Fyll i leveransuppgifter

Produkterna levereras av gruppen.
Härmed godkänner jag Delikatesskungens integritetspolicy * (klicka här för att läsa den)

2. Granska beställningen

Du gynnar Namn och Gruppnamn

Produkt antal
Parmigiano Reggiano (210 kr) 0 st
Grana Padano (210 kr) 0 st
Cheddarost (210 kr) 0 st
Extra jungfruolivolja (eko) (210 kr) 0 st
Belgiska chokladpraliner (210 kr) 0 st
Dragerad lakrits (210 kr) 0 st
Dragerade mandlar (210 kr) 0 st
Dragerade vingummin (210 kr) 0 st
Saltlakrits (210 kr) 0 st
Kryddsalami (210 kr) 0 st
Kalkonsalami (210 kr) 0 st
Napolisalami (210 kr) 0 st
Vitlökssalami (210 kr) 0 st
Pepparsalami (210 kr) 0 st
Antal produkter totalt 0 st
Summa inkl moms (inkl. presentförpackningar): 0 kr
Har du någon fundering?
Kontakta Gruppnamn
#

Parmigiano Reggiano

Parmigiano Reggiano: Denna kraftfulla parmesan lagrad i 22 månader är perfekt att riva över pasta eller blanda ner i en risotto.

Läs mer om parmigiano reggiano
Pris: 188 kr / Välj antal:
#

Grana Padano

Grana Padano har en mild och rund smak och passar mycket bra att riva över olika gratineringar och pastarätter.

Läs mer om grana padano
Pris: 188 kr / Välj antal:
#

Cheddarost

Prisbelönt engelsk cheddarost – en lagrad och en extra lagrad levererad i 2-pack.

Läs mer om cheddarost
Pris: 188 kr / Välj antal:
#

Extra jungfruolivolja (eko)

Utsökt olivolja av mycket hög kvalitet med en oförglömlig arom och smak. Noggrant urval av de bästa oliverna från Siciliens skyddade ursprungsområde Val Di Mazara. Ekologisk och 100% naturlig.

Läs mer om extra jungfruolivolja (eko)
Pris: 188 kr / Välj antal:
#

Belgiska chokladpraliner

Äkta belgiska chokladpraliner. 22 praliner i 11 välbalanserade smaker komponerade av belgiska chokladmästare

Läs mer om belgiska chokladpraliner
Pris: 188 kr / Välj antal:
#

Dragerad lakrits

Svensk lakrits av högsta kvalitet! Skäm bort någon du bryr dig om med himmelskt god, handgjord lakrits i två olika magiska smaker

Läs mer om dragerad lakrits
Pris: 188 kr / Välj antal:
#

Dragerade mandlar

Delikata mandlar med fokus på smakupplevelsen. Unna dig eller någon du bryr dig om mandlar rullade i exklusiv, belgisk choklad av högsta kvalitet.

Läs mer om dragerade mandlar
Pris: 188 kr / Välj antal:
#

Dragerade vingummin

Våra utsökta vingummin, dragerade med vit choklad, hallon och ingefära, samt med gräddig mjölkchoklad och salmiak.

Läs mer om dragerade vingummin
Pris: 188 kr / Välj antal:
#

Saltlakrits

Saltlakrits: Vår prisbelönta premiumlakrits är gjord av högkvalitativa ingredienser.

Läs mer om saltlakrits
Pris: 188 kr / Välj antal:
#

Kryddsalami

Kryddsalami – Storsäljaren med mild balanserad kryddning. Rullad i paprika, peppar, lök och vitlök.

Läs mer om kryddsalami
Pris: 188 kr / Välj antal:
#

Kalkonsalami

Kalkonsalami – Innehåller en kryddblandning med en dominant smak av peppar. Endast kött av kalkon.

Läs mer om kalkonsalami
Pris: 188 kr / Välj antal:
#

Napolisalami

Napolisalami – En salami med klassiska Italienska smaker. Rullad i edamerost, tomat, paprika och oregano.

Läs mer om napolisalami
Pris: 188 kr / Välj antal:
#

Vitlökssalami

Vitlökssalami – En salami för alla vitlöksälskare. Med en distinkt vitlökssmak

Läs mer om vitlökssalami
Pris: 188 kr / Välj antal:
#

Pepparsalami

Pepparsalami – För den som gillar det peppriga stinget. Rullad i svartpeppar och rostad lök.

Läs mer om pepparsalami
Pris: 188 kr / Välj antal:

Om Parmigiano Reggiano

Denna kraftfulla parmesan lagrad i 22 månader är perfekt att riva över pasta eller blanda ner i en risotto. Eller så gör du som italienarna och bryter den i bitar och avnjuter precis som den är. Parmigiano betyder “osten från Parma” och just denna kommer från distriktet Emilia Romagna, vilket gör den till en så kallad äkta parmesan. Den möter också de kriterier och bestämmelser som finns gällande smak och kvalitet.

Vikt ca 500g (kan variera 40-60g då osten bryts innan packning).

Ingredienser: Mjölk, salt, löpe. Näringsvärde per 100g: Energi 1671 kJ / 402 kcal, Fett 30g, varav mättat fett 20g, kolhydrater 0g, varav sockerarter 0g, protein 32g, salt 1,6g

Förvaras kylt +4 till +8 grader.

Om Grana Padano

Vår Grana Padano har en mild och rund smak och passar mycket bra att riva över olika gratineringar och pastarätter. Nu kanske du funderar över vad skillnaden egentligen är på en Parmigiano Reggiano och Grana Padano? Båda ostarna är ursprungsskyddade och görs enligt särskilda bestämmelser. Det innebär en garanti på att ostarna gjorts på rätt sätt. Grana Padano kommer från den norra sidan av floden Po till skillnad från Parmigiano Reggiano som kommer från den södra sidan av floden.

Vikt 500g.

Ingredienser: Mjölk, salt, löpe, konserveringsmedel (lysozym från ägg, E1105). Näringsvärde per 100g: Energi 1654 kJ / 398 kcal, Fett 29g, varav mättat fett 18g, kolhydrater 0g, varav sockerarter 0g, protein 33g, salt 1,5g

Förvaras kylt +4 till +8 grader.

Om cheddarosten

Vår cheddarost har sedan tre generationer tillbaka tillverkats av bröderna Alvis i Somerset, England – bara en dryg mil från den engelska staden Cheddar, som den omåttligt populära osten fått sitt namn från.

Bröderna Alvis var bland de första i världen att tillverka organisk cheddarost. Den är klimatsmart, görs helt för hand, med farmens egna kor, på eget gräs och är en oemotståndlig cheddarost som du nu har chansen att sälja – cheddarosten är en av våra allra mest populära delikatesser.

Cheddarosten levereras i 2 x 400 gram, en lagrad cheddarost och en extra lagrad cheddarost. Försäljningspris är 210 kronor per paketet om 800 gram och levereras i presentförpackning. Likvärdig produkt i butik kostar ca 350 kronor.

Hundraårig tradition

Vår cheddarost tillverkas på traditionellt vis av ett familjeföretag, vars gård ligger i hjärtat av Somerset i Storbritannien, inte långt från staden Cheddar. Bröderna Alvis fantastiska cheddarost har tillverkats och sålts i över tre generationer på en gård som har en över hundra år gammal historia.

Hållbarhet och förvaring

Hållbarhet minst tre månader i oöppnad förpackning. Cheddarosten förvaras kallt +2 till +8 grader. Öppnad förpackning bör förbrukas inom 7 dagar. Produkten är utan tillsatser och därmed känslig för felaktig hantering. Förpackat i en skyddande atmosfär. Lämplig för lakto-vegetarianer. Framställd i Storbritannien.

Innehållsförteckning

Ingredienser: (Hårdost av pastöriserad komjölk).
Komjölk, startkultur, vegetarisk löpe, salt.

Näringsvärde per 100 g:
Energi 1700kJ/410 kcal. Protein 25 g. Glykemiska kolhydrater 0,1 g (varav totalt sockerarter 0,1 g) Fett 34,4 g (varav mättade fettsyror 21,7 g, transfetter 0 g). Totalt natrium 700 mg.

100% naturlig och ekologisk extra jungfruolivolja!

Utsökt prisbelönt ekologisk regionsolivolja av mycket hög kvalitet med en oförglömlig arom och smak. Noggrant urval av de bästa oliverna från Siciliens skyddade ursprungsområde Val Di Mazara. Vinnare av världens största och mest omtalade kvalitetstävling av extra jungfruolivoljor, New York International Olive Oil Competition.

Den här ekologiska extra jungfruolivoljan är gjord på de tre finaste sicilianska olivsorterna Biancolilla, Cerasuola och Nocellara del belice och kännetecknas av dess fulla smak, låga syrahalt och klara gulgröna färg.

Olivoljor har många beprövade fördelar för människors hälsa. En extra jungfruolivolja erbjuder ännu mer än det. En värld av smak som kockar fångar för att höja rätterna till en ny nivå.

Olivoljan är speciellt utvald av Fernando Di Luca ”olivoljans fader i Sverige” för DelikatessKungen.

Sälj olivolja med en unik smak och arom. Denna ekologiska extra jungfruolivoljan frukten av flera års noggrann urvalsprocess.

Försäljningspris är 210 kronor. 500 ml.
Likvärdig produkt i butik kostar ca 250 kronor.

”En olivolja av hög kvalitet” – Johan Blanche

Johan Blanche är Sveriges olivspecialist sedan 15 år tillbaka och har skrivit den omtalade boken Olivoljeguiden, som är Sveriges enda guide om olivolja.

Johan Blanche egna ord om vår olivolja:

”En olivolja av hög kvalitet ger en stor smakupplevelse och är inte bara nyttigt fett. Oliver som behandlats väl ger ursprungskaraktär i olivolja och tillför maten en extra dimension som enklare olivoljor inte gör. Bono Val di Mazara kommer från ett ursprungsskyddat område på Sicilien känt för sina gräsiga olivoljor med frisk och intensiv eftersmak.

Smaken är mild och mjuk kittlande frisk karaktär av gräs och färsk mandel. Eftersmaken är ren och snygg med len konsistens. En elegant olivolja med färska aromer bra till pasta, fina grönsaker, krämiga ostar och till gott bröd”

Fernando Di Lucas egna ord om vår olivolja

”Den lilla pepprighet som dröjer sig kvar på tungan när man smakat en riktigt fin olivolja är ett tecken på att den är fullmatad med antioxidanter.” — Fernando Di Luca

Val Di Mazara D.O.P

D.O.P står för Protected Designation of Origin. Denna EU symbol garanterar att produkten kommer från skyddat odlingsområde och är av hög kvalitet.

En produkt som är märkt med D.O.P måste, i varje steg av produktionen, utföras i ursprungsregionen. Produkterna har extremt strikta specifikationer som måste uppfyllas i varje produktionssteg, som sedan granskas av experter för att säkerställa kvalitet.

Några av de finaste oliverna används och kommer från Siciliens skyddade ursprungsområdet Val Di Mazara D.O.P. Området omfattar hela provinsen Palermo och den västra delen av provinsen Agrigento.

Vinnare av NYIOOC

Vinnare av New York International Olive Oil Competition (NYIOOC) 2016. NYIOOC är världens största och omtalade kvalitetstävling i världen av extra jungfruolivoljor. De allra bästa extra jungfruoljorna i världen tävlar i tävlingar som bedöms av experter.

Innehåll

Oliver: Biancolilla (50%) – Cerasuola (40%) – Nocellara del Belice (10%)

Innehåller 500 ml av ekologisk extra jungfruolivolja.

Förvaring

Oöppnad olivolja kan förvaras på en sval och mörk plats upp till två år. Högkvalitativa extra jungfruolivoljor håller längre än vanliga olivoljor.

Öppnad olivolja försämras snabbare än en oöppnad olivolja. En bra tumregel är att använda olivoljan inom några månader efter öppningen.

Förvara olivoljan i rumstemperatur och borta från direkt solljus.

Om chokladpralinerna

En ren njutning för chokladälskaren. 22 praliner i 11 välbalanserade smaker. Unna dig en riktig smakupplevelse eller ge bort en i present. Sälj chokladpraliner som är komponerade av belgiska chokladmästare. Pris inkl. presentförpackning är 210 kronor om 320 gram, 22 praliner. Likvärdig produkt i butik kostar ca 300 kronor.

En riktig belgisk chokladfamilj

Familjeföretaget Valentino från Belgien grundades år 1978 och har sedan dess vuxit till att bli en av de bästa tillverkarna av belgisk choklad. Deras passion är att hålla sig till den traditionella belgiska kvaliteten. Alla praliner är handgjorda av belgiska chokladmästare.

Idag står Valentino för ett familjeägt företag som drivs i hjärtat av Belgien, med en passion för handgjord choklad, familj och medföra människor tillsammans.

Så, om du letar efter en unik present för att vinna dina vänners och familjens hjärtan (eller kanske bara en liten behandling för dig själv) är vi säkra på att du har hittat rätt.

Unna dig

Unna dig en riktig smakupplevelse eller ge bort en i present (levereras i presentförpackning). Pris inkl. presentförpackning är 210 kronor om 320 gram, 22 praliner.

Äkta belgisk choklad

Familjeföretaget jobbar endast med naturliga ingredienser, som gör det möjligt för chokladmästarna att skapa enkla recept med full karaktär.

Vi, och likaså Valentino, är stolta över att kunna erbjuda äkta belgisk choklad som tillverkas i hjärtat av Belgien, Bryssel. På så sätt kan Valentino tillföra den höga belgiska standarden ut till resten av världen.

Innehållsförteckning

Ingredienser: 
Kakaomassa, socker, hasselnötter, mandlar, pistagenötter, pistagesmak, grädde, kakaosmör, mjölkpulver, alkohol (amaretto, päronbrännvin), naturliga färgämnet E120 (röd), E160e (orange), glukos, hallon, tropiska frukter, kaffe, havssalt, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vanilj. Framställd i Belgien.

Näringsvärde per 15 g: 
Energi 341kJ/81 Kcal. Protein 0,9 g. Kolhydrater 8 g, Socker 8 g, Fett 5 g (varav mättade fettsyror 2 g), Fibrer 0,51 g och Salt 0,7 g.

Innehåller spår av mjölk, soja, nötter och gluten.

Hållbarhet och förvaring

Hållbarhet minst 3 månader. Förvaras 14-18 grader. Trivs bäst i torr miljö, ej i direkt solljus.

De 11 utvalda smakerna är:

Sweet Love – Vit belgisk choklad med en ljuvlig hallon- och karamellfyllning.
Sonia – Uppfriskande fruktig hasselnötskräm.
Framboise – Mjölkchoklad fylld med somrigt doftande hallonkräm.
Grand Place -Mjölkchoklad fylld med karamellkräm och ett stänk salt från havet.
Escargot – Mörk choklad fylld med knaprig nötkross och mjuk hasselnötskräm.
Hazelnut Heaven – Chokladtryffel fylld med hasselnötskräm och rullad i krossade hasselnötter.
Crème Brûlée – Belgisk choklad med smak av den klassiska franska efterrätten Crème Brûlée.
Chili dark – Mörk belgisk choklad fylld med kryddig chilikräm.
Mont Blanc – Krämig choklad och hasselnötsgrädde.
Bianca White – Krämig vit belgisk choklad med smak av kaffe och färsk grädde.
Dulce De Leche – Mjölkchoklad fylld med mjuk karamell.

Himmelska smakupplevelser för lakritsälskaren!

Vår dragerade lakrits är en smakupplevelse som är svår att beskriva med ord. Lakritsen är handgjord på traditionellt vis i Sverige och är av absolut högsta kvalitet.

Med två olika smaker är vi övertygade om att alla kan hitta en ny favorit. Med vår dragerade lakrits kan vi erbjuda innovativa och utsökta produkter som garanterar en exklusiv smakupplevelse.

Försäljningspris är 210 kronor per paketet. Ett paket innehåller en burk STYRKA och en burk KÄRLEK. 2×120 (240) gram.

Likvärdig produkt i butik kostar ca 250 kronor.

KÄRLEK

Sötlakrits rullad i mjuk vit choklad och naturligt hallonpulver blandat med chili. Är du på jakt efter en ny och unik smakupplevelse? Vi lovar dig att detta är bortom det förväntade. Det är inte bara lakritsen du måste smaka, det är lyckan du måste uppleva.

STYRKA

Mjuk saltlakrits dragerad med exklusiv belgisk choklad och lakritspulver med en stark smak av salmiak för de lakritssugna. Vi vågar lova att du efter att du smakat kommer vilja äta en till, och en till.

Familjeföretag från Malmö

DelikatessKungens dragerade lakrits tillverkas av ett familjeföretag som har sitt säte strax utanför Malmö och som besitter en stor passion för lakrits och godsaker. Råvarorna till lakritsen är noggrant utvalda för att ta fram unika smaker utöver det vanliga för alla lakritsälskare. Vi garanterar att de smakar himmelskt gott.

De två smakerna levereras tillsammans i en lyxig kartong. Perfekt att ge bort i present för att skämma bort någon du bryr dig om.

Förvaring

Hållbarhet 12 månader. Trivs bäst i torr miljö och borta från direkt solljus.

Innehåll

KÄRLEK – Sötlakrits rullad i vit choklad med hallonpulver och chili.

Ingredienser: 40 % Lakrits: (melass, vetemjöl (gluten), socker, salmiak, lakritsrotextrakt, veg olja (raps), 30 % vit choklad (socker, helmjölkspulver (laktos), kakaomassa, kakaosmör, vasslepulver (laktos, mjölk), emulgeringsmedel: E322 sojalecitin, naturliga aromer, chilipulver

Näringsvärde per 100g: Energi 1808 KJ/432 Kcal. Fett 17,2 g, varav mättat fett 10,2 g, kolhydrater 63,8 g varav sockerarter 53,5 g, fiber 1,1 g, protein 4,5 g salt 0,07 g.

*Kan innehålla spår av nötter (jordnötter, mandel, cashewnötter, hasselnötter, paranöt & makadamnöt.

STYRKA – Saltlakrits dragerad med exklusiv belgiskt choklad och lakritspulver med en stark smak av salmiak.

Ingredienser: 67 % mjölkchoklad (socker, mjölkpulver, kakaomassa, kakaosmör, vasslepulver (mjölk), emulgeringsmedel E322 sojalecitin, vaniljarom), 30 % lakrits (melass, vetemjöl (gluten), socker, 1,1 % salmiak, lakritsrotextrakt),  glukossirap, ytbehandlingsmedel: E414, dextros

Näringsvärde per 100g: Energi 1810 KJ/432 Kcal. Fett 18 g, varav mättat fett 1 g, kolhydrater 60 g varav sockerarter 51 g, fiber 2,2 g, protein 5,5 g salt 0,2 g.

*Kan innehålla spår av nötter (jordnötter, mandel, cashewnötter, hasselnötter, paranöt & makadamnöt.

Delikata mandlar med fokus på smakupplevelsen

Vår lyxiga mandel är en smakupplevelse som är svår att beskriva med ord. De är rullade i exklusiv belgisk choklad av högsta kvalitet, finns med syrlig passionsfrukt och med fantastisk tryffelchoklad samt är delikat rostade.

Våra mandlar finns i två olika varianter som båda är framtagna med stor omsorg och med hantverk och passion i fokus. Vi är övertygade om du kommer att hitta en ny favorit i utbudet.

Familjeföretag med fokus på smakupplevelser i världsklass

Våra mandlar tillverkas av Heavenly by Schöttinge, ett svenskt familjeföretag som producerar lyxiga svenska godsaker. Deras mandlar kommer i två olika varianter som retar smaklökarna och kommer att vidga ditt perspektiv kring hur riktigt lyxiga godsaker kan och ska smaka.

Mandel med passionsfrukt

Krispigt rostade mandlar dragerad med vit belgisk choklad och frisk och syrlig passionsfrukt. Det här är ren passion som skapar njutning för dina smaklökar.

Mandlar dragerade i tryffelchoklad med havssalt

Unna dig själv och dina nära och kära vår utsökta mandel i härlig tryffelchoklad med en touch av havssalt – skapad för att ge dina smaklökar en upplevelse utöver det vanliga.

Produktinformation

Mandlarna säljs i 2-pack, totalt 360 gram. Pris 210 kr.

Innehållsförteckning – Tryffelchoklad med havssalt

Ingredienser: mandel, mjölkchoklad(socker, helmjölkspulver(laktos), kakaomassa, kakaosmör, vasslepulver(laktos, mjölk), emulgeringsmedel; sojalecithin E322, vanilj, kakaopulver, havssalt.
Kan innehålla spår av: Jordnöt, hasselnöt, cashewnöt & gluten.

Näringsvärde per 100 g:
Kcal 419 kJ 1767
Protein 8 g
Kolhydrater 55 g – varav sockerarter 45 g
Fett 17 g – varav mättat fett 7 g
Kostfiber 2,1 g
Salt 0,89 g

Innehållsförteckning – Passionsfrukt

Ingredienser: mandel, vit choklad (socker, kakao, smör, helmjölkspulver, vasslepulver), emulgeringsmedel: E322 sojalecitin), passionsfrukt juice, E440 pektin.

Kan innehålla spår av andra nötter & gluten.

Näringsvärde per 100 g:
Energi 2269 KJ/540 Kcal. Fett 35 g, varav mättat fett 12,5 g, kolhydrater 40,6 g varav sockerarter 39,5 g, fiber 5,8 g, protein 11,2 g salt 0,07 g.

Delikata chokladdragerade vingummin

Unna dig eller någon du känner våra utsökta vingummin, dragerade med vit choklad, hallon och ingefära, samt vingummin med gräddig mjölkchoklad och salmiak – en unik hantverksprodukt, tillverkad med passion för detaljer och med smakupplevelsen i fokus.

Familjeföretag med fokus på smakupplevelser i världsklass

Våra läckra vingummin tillverkas av ett svenskt familjeföretag som producerar lyxiga svenska godsaker – vi vågar kalla det för marknadens bästa konfektyr. De producerar sina produkter med kärlek och använder en variant av smaker. Sortimentet består av olika varianter av vingummin, lakrits, rostad mandel och en högkvalitativ mandelmassa – allt blandat med olika smaker till absolut perfektion.

Hallon och ingefära

Vingummi med hallon och ingefära är en läcker kombination av choklad, hallon och ingefära som gifter sig exceptionellt bra med sötman från vingummit till en smakupplevelse som är lika unik som den är delikat.

Salmiak

Läckert och delikat. Infinty är ett mästerverk med söt vingummikärna och mjölkchoklad som i kombination med kraftfull lakrits tar fram en fantastisk smak för lakritsälskaren som är något utöver det vanliga. Ett riktigt hantverk och passion för detaljer.

Produktinformation:

Våra vingummin säljs i 2-pack, totalt 360 gram. Pris 210 kr.

Innehållsförteckning – Vingummi med vit choklad, hallon & Ingefära

Ingredienser: Vingummi (socker, invertsockersirap, vatten, majsstärkelse, glukossirap, syra: E330 citronsyra, arom, ytbehandlingsmedel: E903 kamaubavax, kokosolja), 40% vit choklad (socker, kakaosmör, helmjölkspulver (laktos), emulgeringmedel: E322 sojalecithin, naturlig vaniljarom),  1% naturlig arom: hallonpulver, naturlig arom: ingefärspulver.
Kan innehålla spår av: Mandel, jordnöt, hasselnöt, cashewnöt & gluten.

Näringsvärde per 100 g
Kcal 426 kJ 1783
Protein 4,7 g
Kolhydrater 61 g – varav sockerarter 51 g
Fett 17 g – varav mättat fett 10 g
Kostfiber 1,2 g
Salt 0,7 g

Innehållsförteckning – Vingummi med mjölkchoklad och salmiak

Ingredienser: Vingummi (socker, invertsockersirap, vatten, majsstärkelse, glukossirap, syra: E330 citronsyra, arom, ytbehandlingsmedel: E903 kamaubavax, kokosolja), 40% mjölkchoklad (socker, helmjölkspulver (laktos), kakaomassa, kakaosmör, vasslepulver (laktos, mjölk), emulgeringsmedel: E322 sojalecithin, naturlig vaniljarom), 1% salmiakpulver.
Kan innehålla spår av: Mandel, jordnöt, hasselnöt, cashewnöt & gluten.

Näringsvärde per 100 g
Kcal 428 kJ 1789
Protein 4,5 g
Kolhydrater 63 g – varav sockerarter 52 g
Fett 15 g – varav mättat fett 8 g
Kostfiber 1,7 g
Salt 0,65 g

Om vår saltlakrits

Vår prisbelönta premiumlakrits är gjord av högkvalitativa ingredienser. Med varje förpackning får du två sorters mjuka och härliga lakritsar – en salt och en extra salt. Dessa lakritsar har en djup och långvarig smak med hög sälta. En riktigt bra present till lakritsfantasten.

Ett paket innehåller smakerna saltlakrits och saltlakrits extra salt. 340 gram. Gluten- och gelatinfria.

Våra produkter kostar mellan 210-300 kr i handeln.

Saltlakrits

Ingredienser: Sirap, rismjöl, socker, vatten, invertsockersirap, arom (inkl. salmiak), lakrits, fuktighetsbevarande medel (sorbitol), risstärkelse, salt, ytbehandlingsmedel (kokosolja, karnaubavax).

Näringsvärde per 100g: Energi 1250kJ / 300 kcal, Fett <0,5g, varav mättat fett <0,5g, kolhydrater 71g, varav sockerarter 45g, protein: 3,1g, salt 1,2g

Saltlakrits extra salt

Ingredienser: Sirap, rismjöl, socker, vatten, invertsockersirap, arom (inkl. salmiak), lakrits, fuktighetsbevarande medel (sorbitol), risstärkelse, salt, ytbehandlingsmedel (kokosolja, karnaubavax).

Näringsvärde per 100g: Energi 1250kJ / 300 kcal, Fett <0,5g, varav mättat fett <0,5g, kolhydrater 72g, varav sockerarter 47g, protein: 3g, salt 1,2g

Om salamin

Vikt 650 g. Längd ca 36 cm.

Salamin framställs exklusivt för DelikatessKungen från ett unikt recept framtaget av ett anrikt familjeföretag med långvariga traditioner från mitten av 1800-talet. Salamin görs alla för hand och lufttorkas sedan i upp till 5 veckor tills de är redo att äta.

Sälj högkvalitativa salamis med en god balans mellan smaker.

Finns i fem olika smaker

 • Pepparsalami som är rullad i svartpeppar och rostad lök.
 • Kryddsalami som är rullad i paprika, peppar, lök och vitlök.
 • Napolisalami som är rullad i edamerost, tomat, paprika och oregano.
 • Vitlökssalami i nät. En klassiker med distinkt vitlökssmak
 • Kalkonsalami som innehåller en kryddblandning med en dominant smak av peppar. Till skillnad från våra andra salamis är kryddorna inuti salamin.

När det gäller delikatesser är salami en kung. Vår salami är så god att den nästan blir beroendeframkallande. Salamin passar till det mesta, oavsett om du lägger den på pizzan, sprider den över salladen, lägger den på smörgåsen eller serverar salami med oliver, bröd och ost.

Givetvis är salamin kvalitetskontrollerad (fri från antibiotika och MRSA). Detta tillsammans med den goda smaken gör att många återkommer för att köpa salamin år efter år.

Salamin har en kötthalt på minst 96% samtidigt som fetthalten inte är högre än i en vanlig hushållsost (28%) och nästintill fri från kolhydrater. Vår kalkonsalami är helt utan fläskkött och innehåller endast 20% fett.

Försäljningspris är 210 kronor styck inklusive presentförpackning, vikt ca 650 gram. Likvärdig produkt i butik kostar cirka 300 kronor.

Förvaring & hantering

Salamin mår bäst i en torr miljö där det är mellan 10-14 grader. Generellt när det gäller lufttorkade och rökta produkter så tar de ingen skada av att ligga i rumstemperatur. Men vår rekommendation är 10-14 grader och i andra hand kylskåpskallt eller i frys.

Innan du börjar skiva i salamin

Börja skiva i änden utan snöre. Vid tillverkningen fylls råvaror i ett skinn. Detta skinn tas bort när kryddorna runt salamin förs på. Dock sitter skinnet kvar det sista 3 cm vid ändan där snöret sitter för att salamin skall kunna färdigställas. Skinnet ska inte ätas.

Mjuk eller hård salami

Vi har valt att inte tillsätta tillsatser i salamin för att bevara den mjuk. Vår salami torkar därför olika fort beroende på årstid och den naturliga kulturen i salamin, samt vilka kryddor som omger salamin. Önskas inte en hård salami kan den frysas.

En del gillar en hård salami och låter den hänga i månader innan de äter den, andra gillar inte hård salami och då kan du i förebyggande syfte frysa salamin. Salamin som legat ett tag och hårdnat går även utmärkt att använda till matlagning.

Frysa en salami

Salamin går bra att frysa upp till 6 månader. Se då till att kryddorna är helt torra innan salamin fryses för att undvika att kryddor faller av när salamin tinas. Du kan torka salamin genom att låta den ligga i torrt utrymme utan förpackningen i 1-2 dygn

 

Innehållsdeklaration salami (utom kalkon)

Samtliga smaker: 74 g fläskkött, 68 g kalkonkött, salt, dextros, glukossirap, kryddor, antioxidationsmedel: natriumaskorbat, konserveringsmedel: natriumnitrit, mogningskultur, gelatin, kaliumsorbat.

Pepparsalami: Peppar och rostad lök (glutenfri).
Kryddsalami: Peppar, röd & grön paprika, lök och vitlök.
Napolisalami: Edamerost, tomat, paprika och oregano.
Vitlökssalami: Vitlök.

Näringsvärde per 100 gram:
Kolhydrater 1 gram, Kcal 365, Kj 1478. Protein 25 gram.

Salamin kan innehålla spår av senap, selleri, mjölk och nötter. (används inte vid denna produktion, men vid tillverkning av andra produkter hos tillverkaren).

Hög Kötthalt:

100 gram färdig salami tillverkas av 78 gram kalkonkött och 71 gram fläskkött. Det innebär att 78 gram kalkonkött och 71 gram fläskkött är den ursprungliga mängden kött som används för att tillverka 100 gram salami. Under rökningen och torkprocessen tappar salamin vikt och därför är den ursprungliga köttmängden högre.

Salamin innehåller inte:

Eftersom receptet är hemligt framgår inte alla kryddor i innehållsdeklarationen, därför har vi med hänsyn till allergier här samlat kryddor och andra ämnen som definitivt inte ingår enligt tillverkaren:

Cayennepeppar. Chili. Curry. Spansk peppar. Nötter. Mandel. Ägg. Soja. Gluten. Mjöl. Smakförstärkelse. Färgämnen. Mjölkprotein. Ingefära. Muskotnöt. Selleri. Spiskummin. Kryddpeppar. Kryddnejlika.

Druvsockret är inte gjort på vete, utan majs. Pepparsalamin innehåller inte röd lök eller paprika/paprikapulver. Rostade löken i pepparsalamin innehåller inte gluten och inte vetestärkelse (rostade löken är torkad och upphettad, inget annat).

Övrigt om salamin:

Rökning: Salamin är kallrökt
Vikt & storlek: ca 650 gram. Längd 34-38 cm
Fetthalt: 100 gram salami innehåller 28 gram fett.
Hållbarhet: Minst 2 månader och går att frysa upp till 6 månader (kryddor runt salami skall vara helt torra innan produkten fryses för att inte kryddorna skall lossna vid upptining).
Tillverkningsland: Tyskland.
Köttråvaror: Tyskland.
Förvaring: Trivs bäst i 10-14 grader, men går även bra i svalare utrymme.

Kalkonsalami med en underbar smak

Salamin framställs exklusivt för DelikatessKungen från ett unikt recept framtaget av ett anrikt familjeföretag med långvariga traditioner från mitten av 1800-talet.

Innehåller en kryddblandning med en dominant smak av peppar. Till skillnad från våra andra salamis är kryddorna inuti salamin. Helt utan fläskkött och endast 20% fett.

Vikt 650 g. Längd ca 36 cm.
Försäljningspris är 210 kronor styck inklusive presentförpackning. Likvärdig produkt i butik kostar 300 kronor.

Innehållsförteckning

Ingredienser: Kalkonkött, vegetabiliskt fett (RSPO-certifierad palmolja), jodsalt (salt, kaliumjodid), dextros, kryddor, kryddextrakt, rödbetspulver, antioxidationsmedel (natriumaskorbat E301), konserveringsmedel (natriumnitrit E250, kaliumsorbat E202), smakförstärkare (mononatrium- glutamat E621), mognadskultur, rök från bokträ.

Salamin kan innehålla spår av senap, selleri, mjölk och nötter. (används inte vid denna produktion, men vid tillverkning av andra produkter hos tillverkaren).

100 gram färdig salami tillverkas av 119 g kalkonkött och 11 g vegetabiliskt fett. Under rökningen och torkprocessen tappar salamin vikt och därför är den ursprungliga köttmängden högre.

Näringsvärde per 100 g: Energi 1131 kJ/272 kcal, Fett 20 g, varav mättat fett 8,7 g, Kolhydrater 1 g, varav socker 1 g Protein 22 g, Salt 3 g

Tillverkningsland: Tyskland.
Köttråvaror: Tyskland.

Hållbarhet och förvaring:

Hållbarhet minst 2,5 månader. Salamin trivs bäst i torr miljö mellan 10-14 grader (kylskåp fungerar också). Gärna inlindad i en kökshanduk utan plastfolien. Det går bra att frysa salamin upp till 6 månader.

Innan du börjar skiva i salamin
Vid tillverkningen fylls råvaror i ett skinn, röks och lufttorkas under flera veckor. Ta bort skinnet vartefter du skivar salamin. Skinnet ska inte ätas.

Om salamin

Vikt 650 g. Längd ca 36 cm.

Salamin framställs exklusivt för DelikatessKungen från ett unikt recept framtaget av ett anrikt familjeföretag med långvariga traditioner från mitten av 1800-talet. Salamin görs alla för hand och lufttorkas sedan i upp till 5 veckor tills de är redo att äta.

Sälj högkvalitativa salamis med en god balans mellan smaker.

Finns i fem olika smaker

 • Pepparsalami som är rullad i svartpeppar och rostad lök.
 • Kryddsalami som är rullad i paprika, peppar, lök och vitlök.
 • Napolisalami som är rullad i edamerost, tomat, paprika och oregano.
 • Vitlökssalami i nät. En klassiker med distinkt vitlökssmak
 • Kalkonsalami som innehåller en kryddblandning med en dominant smak av peppar. Till skillnad från våra andra salamis är kryddorna inuti salamin.

När det gäller delikatesser är salami en kung. Vår salami är så god att den nästan blir beroendeframkallande. Salamin passar till det mesta, oavsett om du lägger den på pizzan, sprider den över salladen, lägger den på smörgåsen eller serverar salami med oliver, bröd och ost.

Givetvis är salamin kvalitetskontrollerad (fri från antibiotika och MRSA). Detta tillsammans med den goda smaken gör att många återkommer för att köpa salamin år efter år.

Salamin har en kötthalt på minst 96% samtidigt som fetthalten inte är högre än i en vanlig hushållsost (28%) och nästintill fri från kolhydrater. Vår kalkonsalami är helt utan fläskkött och innehåller endast 20% fett.

Försäljningspris är 210 kronor styck inklusive presentförpackning, vikt ca 650 gram. Likvärdig produkt i butik kostar cirka 300 kronor.

Förvaring & hantering

Salamin mår bäst i en torr miljö där det är mellan 10-14 grader. Generellt när det gäller lufttorkade och rökta produkter så tar de ingen skada av att ligga i rumstemperatur. Men vår rekommendation är 10-14 grader och i andra hand kylskåpskallt eller i frys.

Innan du börjar skiva i salamin

Börja skiva i änden utan snöre. Vid tillverkningen fylls råvaror i ett skinn. Detta skinn tas bort när kryddorna runt salamin förs på. Dock sitter skinnet kvar det sista 3 cm vid ändan där snöret sitter för att salamin skall kunna färdigställas. Skinnet ska inte ätas.

Mjuk eller hård salami

Vi har valt att inte tillsätta tillsatser i salamin för att bevara den mjuk. Vår salami torkar därför olika fort beroende på årstid och den naturliga kulturen i salamin, samt vilka kryddor som omger salamin. Önskas inte en hård salami kan den frysas.

En del gillar en hård salami och låter den hänga i månader innan de äter den, andra gillar inte hård salami och då kan du i förebyggande syfte frysa salamin. Salamin som legat ett tag och hårdnat går även utmärkt att använda till matlagning.

Frysa en salami

Salamin går bra att frysa upp till 6 månader. Se då till att kryddorna är helt torra innan salamin fryses för att undvika att kryddor faller av när salamin tinas. Du kan torka salamin genom att låta den ligga i torrt utrymme utan förpackningen i 1-2 dygn

 

Innehållsdeklaration salami (utom kalkon)

Samtliga smaker: 74 g fläskkött, 68 g kalkonkött, salt, dextros, glukossirap, kryddor, antioxidationsmedel: natriumaskorbat, konserveringsmedel: natriumnitrit, mogningskultur, gelatin, kaliumsorbat.

Pepparsalami: Peppar och rostad lök (glutenfri).
Kryddsalami: Peppar, röd & grön paprika, lök och vitlök.
Napolisalami: Edamerost, tomat, paprika och oregano.
Vitlökssalami: Vitlök.

Näringsvärde per 100 gram:
Kolhydrater 1 gram, Kcal 365, Kj 1478. Protein 25 gram.

Salamin kan innehålla spår av senap, selleri, mjölk och nötter. (används inte vid denna produktion, men vid tillverkning av andra produkter hos tillverkaren).

Hög Kötthalt:

100 gram färdig salami tillverkas av 78 gram kalkonkött och 71 gram fläskkött. Det innebär att 78 gram kalkonkött och 71 gram fläskkött är den ursprungliga mängden kött som används för att tillverka 100 gram salami. Under rökningen och torkprocessen tappar salamin vikt och därför är den ursprungliga köttmängden högre.

Salamin innehåller inte:

Eftersom receptet är hemligt framgår inte alla kryddor i innehållsdeklarationen, därför har vi med hänsyn till allergier här samlat kryddor och andra ämnen som definitivt inte ingår enligt tillverkaren:

Cayennepeppar. Chili. Curry. Spansk peppar. Nötter. Mandel. Ägg. Soja. Gluten. Mjöl. Smakförstärkelse. Färgämnen. Mjölkprotein. Ingefära. Muskotnöt. Selleri. Spiskummin. Kryddpeppar. Kryddnejlika.

Druvsockret är inte gjort på vete, utan majs. Pepparsalamin innehåller inte röd lök eller paprika/paprikapulver. Rostade löken i pepparsalamin innehåller inte gluten och inte vetestärkelse (rostade löken är torkad och upphettad, inget annat).

Övrigt om salamin:

Rökning: Salamin är kallrökt
Vikt & storlek: ca 650 gram. Längd 34-38 cm
Fetthalt: 100 gram salami innehåller 28 gram fett.
Hållbarhet: Minst 2 månader och går att frysa upp till 6 månader (kryddor runt salami skall vara helt torra innan produkten fryses för att inte kryddorna skall lossna vid upptining).
Tillverkningsland: Tyskland.
Köttråvaror: Tyskland.
Förvaring: Trivs bäst i 10-14 grader, men går även bra i svalare utrymme.

Om salamin

Vikt 650 g. Längd ca 36 cm.

Salamin framställs exklusivt för DelikatessKungen från ett unikt recept framtaget av ett anrikt familjeföretag med långvariga traditioner från mitten av 1800-talet. Salamin görs alla för hand och lufttorkas sedan i upp till 5 veckor tills de är redo att äta.

Sälj högkvalitativa salamis med en god balans mellan smaker.

Finns i fem olika smaker

 • Pepparsalami som är rullad i svartpeppar och rostad lök.
 • Kryddsalami som är rullad i paprika, peppar, lök och vitlök.
 • Napolisalami som är rullad i edamerost, tomat, paprika och oregano.
 • Vitlökssalami i nät. En klassiker med distinkt vitlökssmak
 • Kalkonsalami som innehåller en kryddblandning med en dominant smak av peppar. Till skillnad från våra andra salamis är kryddorna inuti salamin.

När det gäller delikatesser är salami en kung. Vår salami är så god att den nästan blir beroendeframkallande. Salamin passar till det mesta, oavsett om du lägger den på pizzan, sprider den över salladen, lägger den på smörgåsen eller serverar salami med oliver, bröd och ost.

Givetvis är salamin kvalitetskontrollerad (fri från antibiotika och MRSA). Detta tillsammans med den goda smaken gör att många återkommer för att köpa salamin år efter år.

Salamin har en kötthalt på minst 96% samtidigt som fetthalten inte är högre än i en vanlig hushållsost (28%) och nästintill fri från kolhydrater. Vår kalkonsalami är helt utan fläskkött och innehåller endast 20% fett.

Försäljningspris är 210 kronor styck inklusive presentförpackning, vikt ca 650 gram. Likvärdig produkt i butik kostar cirka 300 kronor.

Förvaring & hantering

Salamin mår bäst i en torr miljö där det är mellan 10-14 grader. Generellt när det gäller lufttorkade och rökta produkter så tar de ingen skada av att ligga i rumstemperatur. Men vår rekommendation är 10-14 grader och i andra hand kylskåpskallt eller i frys.

Innan du börjar skiva i salamin

Börja skiva i änden utan snöre. Vid tillverkningen fylls råvaror i ett skinn. Detta skinn tas bort när kryddorna runt salamin förs på. Dock sitter skinnet kvar det sista 3 cm vid ändan där snöret sitter för att salamin skall kunna färdigställas. Skinnet ska inte ätas.

Mjuk eller hård salami

Vi har valt att inte tillsätta tillsatser i salamin för att bevara den mjuk. Vår salami torkar därför olika fort beroende på årstid och den naturliga kulturen i salamin, samt vilka kryddor som omger salamin. Önskas inte en hård salami kan den frysas.

En del gillar en hård salami och låter den hänga i månader innan de äter den, andra gillar inte hård salami och då kan du i förebyggande syfte frysa salamin. Salamin som legat ett tag och hårdnat går även utmärkt att använda till matlagning.

Frysa en salami

Salamin går bra att frysa upp till 6 månader. Se då till att kryddorna är helt torra innan salamin fryses för att undvika att kryddor faller av när salamin tinas. Du kan torka salamin genom att låta den ligga i torrt utrymme utan förpackningen i 1-2 dygn

 

Innehållsdeklaration salami (utom kalkon)

Samtliga smaker: 74 g fläskkött, 68 g kalkonkött, salt, dextros, glukossirap, kryddor, antioxidationsmedel: natriumaskorbat, konserveringsmedel: natriumnitrit, mogningskultur, gelatin, kaliumsorbat.

Pepparsalami: Peppar och rostad lök (glutenfri).
Kryddsalami: Peppar, röd & grön paprika, lök och vitlök.
Napolisalami: Edamerost, tomat, paprika och oregano.
Vitlökssalami: Vitlök.

Näringsvärde per 100 gram:
Kolhydrater 1 gram, Kcal 365, Kj 1478. Protein 25 gram.

Salamin kan innehålla spår av senap, selleri, mjölk och nötter. (används inte vid denna produktion, men vid tillverkning av andra produkter hos tillverkaren).

Hög Kötthalt:

100 gram färdig salami tillverkas av 78 gram kalkonkött och 71 gram fläskkött. Det innebär att 78 gram kalkonkött och 71 gram fläskkött är den ursprungliga mängden kött som används för att tillverka 100 gram salami. Under rökningen och torkprocessen tappar salamin vikt och därför är den ursprungliga köttmängden högre.

Salamin innehåller inte:

Eftersom receptet är hemligt framgår inte alla kryddor i innehållsdeklarationen, därför har vi med hänsyn till allergier här samlat kryddor och andra ämnen som definitivt inte ingår enligt tillverkaren:

Cayennepeppar. Chili. Curry. Spansk peppar. Nötter. Mandel. Ägg. Soja. Gluten. Mjöl. Smakförstärkelse. Färgämnen. Mjölkprotein. Ingefära. Muskotnöt. Selleri. Spiskummin. Kryddpeppar. Kryddnejlika.

Druvsockret är inte gjort på vete, utan majs. Pepparsalamin innehåller inte röd lök eller paprika/paprikapulver. Rostade löken i pepparsalamin innehåller inte gluten och inte vetestärkelse (rostade löken är torkad och upphettad, inget annat).

Övrigt om salamin:

Rökning: Salamin är kallrökt
Vikt & storlek: ca 650 gram. Längd 34-38 cm
Fetthalt: 100 gram salami innehåller 28 gram fett.
Hållbarhet: Minst 2 månader och går att frysa upp till 6 månader (kryddor runt salami skall vara helt torra innan produkten fryses för att inte kryddorna skall lossna vid upptining).
Tillverkningsland: Tyskland.
Köttråvaror: Tyskland.
Förvaring: Trivs bäst i 10-14 grader, men går även bra i svalare utrymme.

Om salamin

Vikt 650 g. Längd ca 36 cm.

Salamin framställs exklusivt för DelikatessKungen från ett unikt recept framtaget av ett anrikt familjeföretag med långvariga traditioner från mitten av 1800-talet. Salamin görs alla för hand och lufttorkas sedan i upp till 5 veckor tills de är redo att äta.

Sälj högkvalitativa salamis med en god balans mellan smaker.

Finns i fem olika smaker

 • Pepparsalami som är rullad i svartpeppar och rostad lök.
 • Kryddsalami som är rullad i paprika, peppar, lök och vitlök.
 • Napolisalami som är rullad i edamerost, tomat, paprika och oregano.
 • Vitlökssalami i nät. En klassiker med distinkt vitlökssmak
 • Kalkonsalami som innehåller en kryddblandning med en dominant smak av peppar. Till skillnad från våra andra salamis är kryddorna inuti salamin.

När det gäller delikatesser är salami en kung. Vår salami är så god att den nästan blir beroendeframkallande. Salamin passar till det mesta, oavsett om du lägger den på pizzan, sprider den över salladen, lägger den på smörgåsen eller serverar salami med oliver, bröd och ost.

Givetvis är salamin kvalitetskontrollerad (fri från antibiotika och MRSA). Detta tillsammans med den goda smaken gör att många återkommer för att köpa salamin år efter år.

Salamin har en kötthalt på minst 96% samtidigt som fetthalten inte är högre än i en vanlig hushållsost (28%) och nästintill fri från kolhydrater. Vår kalkonsalami är helt utan fläskkött och innehåller endast 20% fett.

Försäljningspris är 210 kronor styck inklusive presentförpackning, vikt ca 650 gram. Likvärdig produkt i butik kostar cirka 300 kronor.

Förvaring & hantering

Salamin mår bäst i en torr miljö där det är mellan 10-14 grader. Generellt när det gäller lufttorkade och rökta produkter så tar de ingen skada av att ligga i rumstemperatur. Men vår rekommendation är 10-14 grader och i andra hand kylskåpskallt eller i frys.

Innan du börjar skiva i salamin

Börja skiva i änden utan snöre. Vid tillverkningen fylls råvaror i ett skinn. Detta skinn tas bort när kryddorna runt salamin förs på. Dock sitter skinnet kvar det sista 3 cm vid ändan där snöret sitter för att salamin skall kunna färdigställas. Skinnet ska inte ätas.

Mjuk eller hård salami

Vi har valt att inte tillsätta tillsatser i salamin för att bevara den mjuk. Vår salami torkar därför olika fort beroende på årstid och den naturliga kulturen i salamin, samt vilka kryddor som omger salamin. Önskas inte en hård salami kan den frysas.

En del gillar en hård salami och låter den hänga i månader innan de äter den, andra gillar inte hård salami och då kan du i förebyggande syfte frysa salamin. Salamin som legat ett tag och hårdnat går även utmärkt att använda till matlagning.

Frysa en salami

Salamin går bra att frysa upp till 6 månader. Se då till att kryddorna är helt torra innan salamin fryses för att undvika att kryddor faller av när salamin tinas. Du kan torka salamin genom att låta den ligga i torrt utrymme utan förpackningen i 1-2 dygn

 

Innehållsdeklaration salami (utom kalkon)

Samtliga smaker: 74 g fläskkött, 68 g kalkonkött, salt, dextros, glukossirap, kryddor, antioxidationsmedel: natriumaskorbat, konserveringsmedel: natriumnitrit, mogningskultur, gelatin, kaliumsorbat.

Pepparsalami: Peppar och rostad lök (glutenfri).
Kryddsalami: Peppar, röd & grön paprika, lök och vitlök.
Napolisalami: Edamerost, tomat, paprika och oregano.
Vitlökssalami: Vitlök.

Näringsvärde per 100 gram:
Kolhydrater 1 gram, Kcal 365, Kj 1478. Protein 25 gram.

Salamin kan innehålla spår av senap, selleri, mjölk och nötter. (används inte vid denna produktion, men vid tillverkning av andra produkter hos tillverkaren).

Hög Kötthalt:

100 gram färdig salami tillverkas av 78 gram kalkonkött och 71 gram fläskkött. Det innebär att 78 gram kalkonkött och 71 gram fläskkött är den ursprungliga mängden kött som används för att tillverka 100 gram salami. Under rökningen och torkprocessen tappar salamin vikt och därför är den ursprungliga köttmängden högre.

Salamin innehåller inte:

Eftersom receptet är hemligt framgår inte alla kryddor i innehållsdeklarationen, därför har vi med hänsyn till allergier här samlat kryddor och andra ämnen som definitivt inte ingår enligt tillverkaren:

Cayennepeppar. Chili. Curry. Spansk peppar. Nötter. Mandel. Ägg. Soja. Gluten. Mjöl. Smakförstärkelse. Färgämnen. Mjölkprotein. Ingefära. Muskotnöt. Selleri. Spiskummin. Kryddpeppar. Kryddnejlika.

Druvsockret är inte gjort på vete, utan majs. Pepparsalamin innehåller inte röd lök eller paprika/paprikapulver. Rostade löken i pepparsalamin innehåller inte gluten och inte vetestärkelse (rostade löken är torkad och upphettad, inget annat).

Övrigt om salamin:

Rökning: Salamin är kallrökt
Vikt & storlek: ca 650 gram. Längd 34-38 cm
Fetthalt: 100 gram salami innehåller 28 gram fett.
Hållbarhet: Minst 2 månader och går att frysa upp till 6 månader (kryddor runt salami skall vara helt torra innan produkten fryses för att inte kryddorna skall lossna vid upptining).
Tillverkningsland: Tyskland.
Köttråvaror: Tyskland.
Förvaring: Trivs bäst i 10-14 grader, men går även bra i svalare utrymme.

Slutför din beställning:

Du har valt att få faktura till företag och produktleverans via säljgruppen.

1. Fyll i faktureringsuppgifter

Kontaktpersonens uppgifter
Fakturauppgifter
Härmed godkänner jag Delikatesskungens integritetspolicy (klicka här för att läsa den)

2. Granska beställningen

Du gynnar Namn och Gruppnamn

Produkt antal
Parmigiano Reggiano (188 kr) 0 st
Grana Padano (188 kr) 0 st
Cheddarost (188 kr) 0 st
Extra jungfruolivolja (eko) (188 kr) 0 st
Belgiska chokladpraliner (188 kr) 0 st
Dragerad lakrits (188 kr) 0 st
Dragerade mandlar (188 kr) 0 st
Dragerade vingummin (188 kr) 0 st
Saltlakrits (188 kr) 0 st
Kryddsalami (188 kr) 0 st
Kalkonsalami (188 kr) 0 st
Napolisalami (188 kr) 0 st
Vitlökssalami (188 kr) 0 st
Pepparsalami (188 kr) 0 st
Antal produkter totalt 0 st
Summa exkl moms (inkl. presentförpackningar): 0 kr
Har du någon fundering?
Kontakta Gruppnamn
#

Parmigiano Reggiano

Parmigiano Reggiano: Denna kraftfulla parmesan lagrad i 22 månader är perfekt att riva över pasta eller blanda ner i en risotto.

Läs mer om parmigiano reggiano
Pris: 188 kr / Välj antal:
#

Grana Padano

Grana Padano har en mild och rund smak och passar mycket bra att riva över olika gratineringar och pastarätter.

Läs mer om grana padano
Pris: 188 kr / Välj antal:
#

Cheddarost

Prisbelönt engelsk cheddarost – en lagrad och en extra lagrad levererad i 2-pack.

Läs mer om cheddarost
Pris: 188 kr / Välj antal:
#

Extra jungfruolivolja (eko)

Utsökt olivolja av mycket hög kvalitet med en oförglömlig arom och smak. Noggrant urval av de bästa oliverna från Siciliens skyddade ursprungsområde Val Di Mazara. Ekologisk och 100% naturlig.

Läs mer om extra jungfruolivolja (eko)
Pris: 188 kr / Välj antal:
#

Belgiska chokladpraliner

Äkta belgiska chokladpraliner. 22 praliner i 11 välbalanserade smaker komponerade av belgiska chokladmästare

Läs mer om belgiska chokladpraliner
Pris: 188 kr / Välj antal:
#

Dragerad lakrits

Svensk lakrits av högsta kvalitet! Skäm bort någon du bryr dig om med himmelskt god, handgjord lakrits i två olika magiska smaker

Läs mer om dragerad lakrits
Pris: 188 kr / Välj antal:
#

Dragerade mandlar

Delikata mandlar med fokus på smakupplevelsen. Unna dig eller någon du bryr dig om mandlar rullade i exklusiv, belgisk choklad av högsta kvalitet.

Läs mer om dragerade mandlar
Pris: 188 kr / Välj antal:
#

Dragerade vingummin

Våra utsökta vingummin, dragerade med vit choklad, hallon och ingefära, samt med gräddig mjölkchoklad och salmiak.

Läs mer om dragerade vingummin
Pris: 188 kr / Välj antal:
#

Saltlakrits

Saltlakrits: Vår prisbelönta premiumlakrits är gjord av högkvalitativa ingredienser.

Läs mer om saltlakrits
Pris: 188 kr / Välj antal:
#

Kryddsalami

Kryddsalami – Storsäljaren med mild balanserad kryddning. Rullad i paprika, peppar, lök och vitlök.

Läs mer om kryddsalami
Pris: 188 kr / Välj antal:
#

Kalkonsalami

Kalkonsalami – Innehåller en kryddblandning med en dominant smak av peppar. Endast kött av kalkon.

Läs mer om kalkonsalami
Pris: 188 kr / Välj antal:
#

Napolisalami

Napolisalami – En salami med klassiska Italienska smaker. Rullad i edamerost, tomat, paprika och oregano.

Läs mer om napolisalami
Pris: 188 kr / Välj antal:
#

Vitlökssalami

Vitlökssalami – En salami för alla vitlöksälskare. Med en distinkt vitlökssmak

Läs mer om vitlökssalami
Pris: 188 kr / Välj antal:
#

Pepparsalami

Pepparsalami – För den som gillar det peppriga stinget. Rullad i svartpeppar och rostad lök.

Läs mer om pepparsalami
Pris: 188 kr / Välj antal:

Om Parmigiano Reggiano

Denna kraftfulla parmesan lagrad i 22 månader är perfekt att riva över pasta eller blanda ner i en risotto. Eller så gör du som italienarna och bryter den i bitar och avnjuter precis som den är. Parmigiano betyder “osten från Parma” och just denna kommer från distriktet Emilia Romagna, vilket gör den till en så kallad äkta parmesan. Den möter också de kriterier och bestämmelser som finns gällande smak och kvalitet.

Vikt ca 500g (kan variera 40-60g då osten bryts innan packning).

Ingredienser: Mjölk, salt, löpe. Näringsvärde per 100g: Energi 1671 kJ / 402 kcal, Fett 30g, varav mättat fett 20g, kolhydrater 0g, varav sockerarter 0g, protein 32g, salt 1,6g

Förvaras kylt +4 till +8 grader.

Om Grana Padano

Vår Grana Padano har en mild och rund smak och passar mycket bra att riva över olika gratineringar och pastarätter. Nu kanske du funderar över vad skillnaden egentligen är på en Parmigiano Reggiano och Grana Padano? Båda ostarna är ursprungsskyddade och görs enligt särskilda bestämmelser. Det innebär en garanti på att ostarna gjorts på rätt sätt. Grana Padano kommer från den norra sidan av floden Po till skillnad från Parmigiano Reggiano som kommer från den södra sidan av floden.

Vikt 500g.

Ingredienser: Mjölk, salt, löpe, konserveringsmedel (lysozym från ägg, E1105). Näringsvärde per 100g: Energi 1654 kJ / 398 kcal, Fett 29g, varav mättat fett 18g, kolhydrater 0g, varav sockerarter 0g, protein 33g, salt 1,5g

Förvaras kylt +4 till +8 grader.

Om cheddarosten

Vår cheddarost har sedan tre generationer tillbaka tillverkats av bröderna Alvis i Somerset, England – bara en dryg mil från den engelska staden Cheddar, som den omåttligt populära osten fått sitt namn från.

Bröderna Alvis var bland de första i världen att tillverka organisk cheddarost. Den är klimatsmart, görs helt för hand, med farmens egna kor, på eget gräs och är en oemotståndlig cheddarost som du nu har chansen att sälja – cheddarosten är en av våra allra mest populära delikatesser.

Cheddarosten levereras i 2 x 400 gram, en lagrad cheddarost och en extra lagrad cheddarost. Försäljningspris är 210 kronor per paketet om 800 gram och levereras i presentförpackning. Likvärdig produkt i butik kostar ca 350 kronor.

Hundraårig tradition

Vår cheddarost tillverkas på traditionellt vis av ett familjeföretag, vars gård ligger i hjärtat av Somerset i Storbritannien, inte långt från staden Cheddar. Bröderna Alvis fantastiska cheddarost har tillverkats och sålts i över tre generationer på en gård som har en över hundra år gammal historia.

Hållbarhet och förvaring

Hållbarhet minst tre månader i oöppnad förpackning. Cheddarosten förvaras kallt +2 till +8 grader. Öppnad förpackning bör förbrukas inom 7 dagar. Produkten är utan tillsatser och därmed känslig för felaktig hantering. Förpackat i en skyddande atmosfär. Lämplig för lakto-vegetarianer. Framställd i Storbritannien.

Innehållsförteckning

Ingredienser: (Hårdost av pastöriserad komjölk).
Komjölk, startkultur, vegetarisk löpe, salt.

Näringsvärde per 100 g:
Energi 1700kJ/410 kcal. Protein 25 g. Glykemiska kolhydrater 0,1 g (varav totalt sockerarter 0,1 g) Fett 34,4 g (varav mättade fettsyror 21,7 g, transfetter 0 g). Totalt natrium 700 mg.

100% naturlig och ekologisk extra jungfruolivolja!

Utsökt prisbelönt ekologisk regionsolivolja av mycket hög kvalitet med en oförglömlig arom och smak. Noggrant urval av de bästa oliverna från Siciliens skyddade ursprungsområde Val Di Mazara. Vinnare av världens största och mest omtalade kvalitetstävling av extra jungfruolivoljor, New York International Olive Oil Competition.

Den här ekologiska extra jungfruolivoljan är gjord på de tre finaste sicilianska olivsorterna Biancolilla, Cerasuola och Nocellara del belice och kännetecknas av dess fulla smak, låga syrahalt och klara gulgröna färg.

Olivoljor har många beprövade fördelar för människors hälsa. En extra jungfruolivolja erbjuder ännu mer än det. En värld av smak som kockar fångar för att höja rätterna till en ny nivå.

Olivoljan är speciellt utvald av Fernando Di Luca ”olivoljans fader i Sverige” för DelikatessKungen.

Sälj olivolja med en unik smak och arom. Denna ekologiska extra jungfruolivoljan frukten av flera års noggrann urvalsprocess.

Försäljningspris är 210 kronor. 500 ml.
Likvärdig produkt i butik kostar ca 250 kronor.

”En olivolja av hög kvalitet” – Johan Blanche

Johan Blanche är Sveriges olivspecialist sedan 15 år tillbaka och har skrivit den omtalade boken Olivoljeguiden, som är Sveriges enda guide om olivolja.

Johan Blanche egna ord om vår olivolja:

”En olivolja av hög kvalitet ger en stor smakupplevelse och är inte bara nyttigt fett. Oliver som behandlats väl ger ursprungskaraktär i olivolja och tillför maten en extra dimension som enklare olivoljor inte gör. Bono Val di Mazara kommer från ett ursprungsskyddat område på Sicilien känt för sina gräsiga olivoljor med frisk och intensiv eftersmak.

Smaken är mild och mjuk kittlande frisk karaktär av gräs och färsk mandel. Eftersmaken är ren och snygg med len konsistens. En elegant olivolja med färska aromer bra till pasta, fina grönsaker, krämiga ostar och till gott bröd”

Fernando Di Lucas egna ord om vår olivolja

”Den lilla pepprighet som dröjer sig kvar på tungan när man smakat en riktigt fin olivolja är ett tecken på att den är fullmatad med antioxidanter.” — Fernando Di Luca

Val Di Mazara D.O.P

D.O.P står för Protected Designation of Origin. Denna EU symbol garanterar att produkten kommer från skyddat odlingsområde och är av hög kvalitet.

En produkt som är märkt med D.O.P måste, i varje steg av produktionen, utföras i ursprungsregionen. Produkterna har extremt strikta specifikationer som måste uppfyllas i varje produktionssteg, som sedan granskas av experter för att säkerställa kvalitet.

Några av de finaste oliverna används och kommer från Siciliens skyddade ursprungsområdet Val Di Mazara D.O.P. Området omfattar hela provinsen Palermo och den västra delen av provinsen Agrigento.

Vinnare av NYIOOC

Vinnare av New York International Olive Oil Competition (NYIOOC) 2016. NYIOOC är världens största och omtalade kvalitetstävling i världen av extra jungfruolivoljor. De allra bästa extra jungfruoljorna i världen tävlar i tävlingar som bedöms av experter.

Innehåll

Oliver: Biancolilla (50%) – Cerasuola (40%) – Nocellara del Belice (10%)

Innehåller 500 ml av ekologisk extra jungfruolivolja.

Förvaring

Oöppnad olivolja kan förvaras på en sval och mörk plats upp till två år. Högkvalitativa extra jungfruolivoljor håller längre än vanliga olivoljor.

Öppnad olivolja försämras snabbare än en oöppnad olivolja. En bra tumregel är att använda olivoljan inom några månader efter öppningen.

Förvara olivoljan i rumstemperatur och borta från direkt solljus.

Om chokladpralinerna

En ren njutning för chokladälskaren. 22 praliner i 11 välbalanserade smaker. Unna dig en riktig smakupplevelse eller ge bort en i present. Sälj chokladpraliner som är komponerade av belgiska chokladmästare. Pris inkl. presentförpackning är 210 kronor om 320 gram, 22 praliner. Likvärdig produkt i butik kostar ca 300 kronor.

En riktig belgisk chokladfamilj

Familjeföretaget Valentino från Belgien grundades år 1978 och har sedan dess vuxit till att bli en av de bästa tillverkarna av belgisk choklad. Deras passion är att hålla sig till den traditionella belgiska kvaliteten. Alla praliner är handgjorda av belgiska chokladmästare.

Idag står Valentino för ett familjeägt företag som drivs i hjärtat av Belgien, med en passion för handgjord choklad, familj och medföra människor tillsammans.

Så, om du letar efter en unik present för att vinna dina vänners och familjens hjärtan (eller kanske bara en liten behandling för dig själv) är vi säkra på att du har hittat rätt.

Unna dig

Unna dig en riktig smakupplevelse eller ge bort en i present (levereras i presentförpackning). Pris inkl. presentförpackning är 210 kronor om 320 gram, 22 praliner.

Äkta belgisk choklad

Familjeföretaget jobbar endast med naturliga ingredienser, som gör det möjligt för chokladmästarna att skapa enkla recept med full karaktär.

Vi, och likaså Valentino, är stolta över att kunna erbjuda äkta belgisk choklad som tillverkas i hjärtat av Belgien, Bryssel. På så sätt kan Valentino tillföra den höga belgiska standarden ut till resten av världen.

Innehållsförteckning

Ingredienser: 
Kakaomassa, socker, hasselnötter, mandlar, pistagenötter, pistagesmak, grädde, kakaosmör, mjölkpulver, alkohol (amaretto, päronbrännvin), naturliga färgämnet E120 (röd), E160e (orange), glukos, hallon, tropiska frukter, kaffe, havssalt, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturlig vanilj. Framställd i Belgien.

Näringsvärde per 15 g: 
Energi 341kJ/81 Kcal. Protein 0,9 g. Kolhydrater 8 g, Socker 8 g, Fett 5 g (varav mättade fettsyror 2 g), Fibrer 0,51 g och Salt 0,7 g.

Innehåller spår av mjölk, soja, nötter och gluten.

Hållbarhet och förvaring

Hållbarhet minst 3 månader. Förvaras 14-18 grader. Trivs bäst i torr miljö, ej i direkt solljus.

De 11 utvalda smakerna är:

Sweet Love – Vit belgisk choklad med en ljuvlig hallon- och karamellfyllning.
Sonia – Uppfriskande fruktig hasselnötskräm.
Framboise – Mjölkchoklad fylld med somrigt doftande hallonkräm.
Grand Place -Mjölkchoklad fylld med karamellkräm och ett stänk salt från havet.
Escargot – Mörk choklad fylld med knaprig nötkross och mjuk hasselnötskräm.
Hazelnut Heaven – Chokladtryffel fylld med hasselnötskräm och rullad i krossade hasselnötter.
Crème Brûlée – Belgisk choklad med smak av den klassiska franska efterrätten Crème Brûlée.
Chili dark – Mörk belgisk choklad fylld med kryddig chilikräm.
Mont Blanc – Krämig choklad och hasselnötsgrädde.
Bianca White – Krämig vit belgisk choklad med smak av kaffe och färsk grädde.
Dulce De Leche – Mjölkchoklad fylld med mjuk karamell.

Himmelska smakupplevelser för lakritsälskaren!

Vår dragerade lakrits är en smakupplevelse som är svår att beskriva med ord. Lakritsen är handgjord på traditionellt vis i Sverige och är av absolut högsta kvalitet.

Med två olika smaker är vi övertygade om att alla kan hitta en ny favorit. Med vår dragerade lakrits kan vi erbjuda innovativa och utsökta produkter som garanterar en exklusiv smakupplevelse.

Försäljningspris är 210 kronor per paketet. Ett paket innehåller en burk STYRKA och en burk KÄRLEK. 2×120 (240) gram.

Likvärdig produkt i butik kostar ca 250 kronor.

KÄRLEK

Sötlakrits rullad i mjuk vit choklad och naturligt hallonpulver blandat med chili. Är du på jakt efter en ny och unik smakupplevelse? Vi lovar dig att detta är bortom det förväntade. Det är inte bara lakritsen du måste smaka, det är lyckan du måste uppleva.

STYRKA

Mjuk saltlakrits dragerad med exklusiv belgisk choklad och lakritspulver med en stark smak av salmiak för de lakritssugna. Vi vågar lova att du efter att du smakat kommer vilja äta en till, och en till.

Familjeföretag från Malmö

DelikatessKungens dragerade lakrits tillverkas av ett familjeföretag som har sitt säte strax utanför Malmö och som besitter en stor passion för lakrits och godsaker. Råvarorna till lakritsen är noggrant utvalda för att ta fram unika smaker utöver det vanliga för alla lakritsälskare. Vi garanterar att de smakar himmelskt gott.

De två smakerna levereras tillsammans i en lyxig kartong. Perfekt att ge bort i present för att skämma bort någon du bryr dig om.

Förvaring

Hållbarhet 12 månader. Trivs bäst i torr miljö och borta från direkt solljus.

Innehåll

KÄRLEK – Sötlakrits rullad i vit choklad med hallonpulver och chili.

Ingredienser: 40 % Lakrits: (melass, vetemjöl (gluten), socker, salmiak, lakritsrotextrakt, veg olja (raps), 30 % vit choklad (socker, helmjölkspulver (laktos), kakaomassa, kakaosmör, vasslepulver (laktos, mjölk), emulgeringsmedel: E322 sojalecitin, naturliga aromer, chilipulver

Näringsvärde per 100g: Energi 1808 KJ/432 Kcal. Fett 17,2 g, varav mättat fett 10,2 g, kolhydrater 63,8 g varav sockerarter 53,5 g, fiber 1,1 g, protein 4,5 g salt 0,07 g.

*Kan innehålla spår av nötter (jordnötter, mandel, cashewnötter, hasselnötter, paranöt & makadamnöt.

STYRKA – Saltlakrits dragerad med exklusiv belgiskt choklad och lakritspulver med en stark smak av salmiak.

Ingredienser: 67 % mjölkchoklad (socker, mjölkpulver, kakaomassa, kakaosmör, vasslepulver (mjölk), emulgeringsmedel E322 sojalecitin, vaniljarom), 30 % lakrits (melass, vetemjöl (gluten), socker, 1,1 % salmiak, lakritsrotextrakt),  glukossirap, ytbehandlingsmedel: E414, dextros

Näringsvärde per 100g: Energi 1810 KJ/432 Kcal. Fett 18 g, varav mättat fett 1 g, kolhydrater 60 g varav sockerarter 51 g, fiber 2,2 g, protein 5,5 g salt 0,2 g.

*Kan innehålla spår av nötter (jordnötter, mandel, cashewnötter, hasselnötter, paranöt & makadamnöt.

Delikata mandlar med fokus på smakupplevelsen

Vår lyxiga mandel är en smakupplevelse som är svår att beskriva med ord. De är rullade i exklusiv belgisk choklad av högsta kvalitet, finns med syrlig passionsfrukt och med fantastisk tryffelchoklad samt är delikat rostade.

Våra mandlar finns i två olika varianter som båda är framtagna med stor omsorg och med hantverk och passion i fokus. Vi är övertygade om du kommer att hitta en ny favorit i utbudet.

Familjeföretag med fokus på smakupplevelser i världsklass

Våra mandlar tillverkas av Heavenly by Schöttinge, ett svenskt familjeföretag som producerar lyxiga svenska godsaker. Deras mandlar kommer i två olika varianter som retar smaklökarna och kommer att vidga ditt perspektiv kring hur riktigt lyxiga godsaker kan och ska smaka.

Mandel med passionsfrukt

Krispigt rostade mandlar dragerad med vit belgisk choklad och frisk och syrlig passionsfrukt. Det här är ren passion som skapar njutning för dina smaklökar.

Mandlar dragerade i tryffelchoklad med havssalt

Unna dig själv och dina nära och kära vår utsökta mandel i härlig tryffelchoklad med en touch av havssalt – skapad för att ge dina smaklökar en upplevelse utöver det vanliga.

Produktinformation

Mandlarna säljs i 2-pack, totalt 360 gram. Pris 210 kr.

Innehållsförteckning – Tryffelchoklad med havssalt

Ingredienser: mandel, mjölkchoklad(socker, helmjölkspulver(laktos), kakaomassa, kakaosmör, vasslepulver(laktos, mjölk), emulgeringsmedel; sojalecithin E322, vanilj, kakaopulver, havssalt.
Kan innehålla spår av: Jordnöt, hasselnöt, cashewnöt & gluten.

Näringsvärde per 100 g:
Kcal 419 kJ 1767
Protein 8 g
Kolhydrater 55 g – varav sockerarter 45 g
Fett 17 g – varav mättat fett 7 g
Kostfiber 2,1 g
Salt 0,89 g

Innehållsförteckning – Passionsfrukt

Ingredienser: mandel, vit choklad (socker, kakao, smör, helmjölkspulver, vasslepulver), emulgeringsmedel: E322 sojalecitin), passionsfrukt juice, E440 pektin.

Kan innehålla spår av andra nötter & gluten.

Näringsvärde per 100 g:
Energi 2269 KJ/540 Kcal. Fett 35 g, varav mättat fett 12,5 g, kolhydrater 40,6 g varav sockerarter 39,5 g, fiber 5,8 g, protein 11,2 g salt 0,07 g.

Delikata chokladdragerade vingummin

Unna dig eller någon du känner våra utsökta vingummin, dragerade med vit choklad, hallon och ingefära, samt vingummin med gräddig mjölkchoklad och salmiak – en unik hantverksprodukt, tillverkad med passion för detaljer och med smakupplevelsen i fokus.

Familjeföretag med fokus på smakupplevelser i världsklass

Våra läckra vingummin tillverkas av ett svenskt familjeföretag som producerar lyxiga svenska godsaker – vi vågar kalla det för marknadens bästa konfektyr. De producerar sina produkter med kärlek och använder en variant av smaker. Sortimentet består av olika varianter av vingummin, lakrits, rostad mandel och en högkvalitativ mandelmassa – allt blandat med olika smaker till absolut perfektion.

Hallon och ingefära

Vingummi med hallon och ingefära är en läcker kombination av choklad, hallon och ingefära som gifter sig exceptionellt bra med sötman från vingummit till en smakupplevelse som är lika unik som den är delikat.

Salmiak

Läckert och delikat. Infinty är ett mästerverk med söt vingummikärna och mjölkchoklad som i kombination med kraftfull lakrits tar fram en fantastisk smak för lakritsälskaren som är något utöver det vanliga. Ett riktigt hantverk och passion för detaljer.

Produktinformation:

Våra vingummin säljs i 2-pack, totalt 360 gram. Pris 210 kr.

Innehållsförteckning – Vingummi med vit choklad, hallon & Ingefära

Ingredienser: Vingummi (socker, invertsockersirap, vatten, majsstärkelse, glukossirap, syra: E330 citronsyra, arom, ytbehandlingsmedel: E903 kamaubavax, kokosolja), 40% vit choklad (socker, kakaosmör, helmjölkspulver (laktos), emulgeringmedel: E322 sojalecithin, naturlig vaniljarom),  1% naturlig arom: hallonpulver, naturlig arom: ingefärspulver.
Kan innehålla spår av: Mandel, jordnöt, hasselnöt, cashewnöt & gluten.

Näringsvärde per 100 g
Kcal 426 kJ 1783
Protein 4,7 g
Kolhydrater 61 g – varav sockerarter 51 g
Fett 17 g – varav mättat fett 10 g
Kostfiber 1,2 g
Salt 0,7 g

Innehållsförteckning – Vingummi med mjölkchoklad och salmiak

Ingredienser: Vingummi (socker, invertsockersirap, vatten, majsstärkelse, glukossirap, syra: E330 citronsyra, arom, ytbehandlingsmedel: E903 kamaubavax, kokosolja), 40% mjölkchoklad (socker, helmjölkspulver (laktos), kakaomassa, kakaosmör, vasslepulver (laktos, mjölk), emulgeringsmedel: E322 sojalecithin, naturlig vaniljarom), 1% salmiakpulver.
Kan innehålla spår av: Mandel, jordnöt, hasselnöt, cashewnöt & gluten.

Näringsvärde per 100 g
Kcal 428 kJ 1789
Protein 4,5 g
Kolhydrater 63 g – varav sockerarter 52 g
Fett 15 g – varav mättat fett 8 g
Kostfiber 1,7 g
Salt 0,65 g

Om vår saltlakrits

Vår prisbelönta premiumlakrits är gjord av högkvalitativa ingredienser. Med varje förpackning får du två sorters mjuka och härliga lakritsar – en salt och en extra salt. Dessa lakritsar har en djup och långvarig smak med hög sälta. En riktigt bra present till lakritsfantasten.

Ett paket innehåller smakerna saltlakrits och saltlakrits extra salt. 340 gram. Gluten- och gelatinfria.

Våra produkter kostar mellan 210-300 kr i handeln.

Saltlakrits

Ingredienser: Sirap, rismjöl, socker, vatten, invertsockersirap, arom (inkl. salmiak), lakrits, fuktighetsbevarande medel (sorbitol), risstärkelse, salt, ytbehandlingsmedel (kokosolja, karnaubavax).

Näringsvärde per 100g: Energi 1250kJ / 300 kcal, Fett <0,5g, varav mättat fett <0,5g, kolhydrater 71g, varav sockerarter 45g, protein: 3,1g, salt 1,2g

Saltlakrits extra salt

Ingredienser: Sirap, rismjöl, socker, vatten, invertsockersirap, arom (inkl. salmiak), lakrits, fuktighetsbevarande medel (sorbitol), risstärkelse, salt, ytbehandlingsmedel (kokosolja, karnaubavax).

Näringsvärde per 100g: Energi 1250kJ / 300 kcal, Fett <0,5g, varav mättat fett <0,5g, kolhydrater 72g, varav sockerarter 47g, protein: 3g, salt 1,2g

Om salamin

Vikt 650 g. Längd ca 36 cm.

Salamin framställs exklusivt för DelikatessKungen från ett unikt recept framtaget av ett anrikt familjeföretag med långvariga traditioner från mitten av 1800-talet. Salamin görs alla för hand och lufttorkas sedan i upp till 5 veckor tills de är redo att äta.

Sälj högkvalitativa salamis med en god balans mellan smaker.

Finns i fem olika smaker

 • Pepparsalami som är rullad i svartpeppar och rostad lök.
 • Kryddsalami som är rullad i paprika, peppar, lök och vitlök.
 • Napolisalami som är rullad i edamerost, tomat, paprika och oregano.
 • Vitlökssalami i nät. En klassiker med distinkt vitlökssmak
 • Kalkonsalami som innehåller en kryddblandning med en dominant smak av peppar. Till skillnad från våra andra salamis är kryddorna inuti salamin.

När det gäller delikatesser är salami en kung. Vår salami är så god att den nästan blir beroendeframkallande. Salamin passar till det mesta, oavsett om du lägger den på pizzan, sprider den över salladen, lägger den på smörgåsen eller serverar salami med oliver, bröd och ost.

Givetvis är salamin kvalitetskontrollerad (fri från antibiotika och MRSA). Detta tillsammans med den goda smaken gör att många återkommer för att köpa salamin år efter år.

Salamin har en kötthalt på minst 96% samtidigt som fetthalten inte är högre än i en vanlig hushållsost (28%) och nästintill fri från kolhydrater. Vår kalkonsalami är helt utan fläskkött och innehåller endast 20% fett.

Försäljningspris är 210 kronor styck inklusive presentförpackning, vikt ca 650 gram. Likvärdig produkt i butik kostar cirka 300 kronor.

Förvaring & hantering

Salamin mår bäst i en torr miljö där det är mellan 10-14 grader. Generellt när det gäller lufttorkade och rökta produkter så tar de ingen skada av att ligga i rumstemperatur. Men vår rekommendation är 10-14 grader och i andra hand kylskåpskallt eller i frys.

Innan du börjar skiva i salamin

Börja skiva i änden utan snöre. Vid tillverkningen fylls råvaror i ett skinn. Detta skinn tas bort när kryddorna runt salamin förs på. Dock sitter skinnet kvar det sista 3 cm vid ändan där snöret sitter för att salamin skall kunna färdigställas. Skinnet ska inte ätas.

Mjuk eller hård salami

Vi har valt att inte tillsätta tillsatser i salamin för att bevara den mjuk. Vår salami torkar därför olika fort beroende på årstid och den naturliga kulturen i salamin, samt vilka kryddor som omger salamin. Önskas inte en hård salami kan den frysas.

En del gillar en hård salami och låter den hänga i månader innan de äter den, andra gillar inte hård salami och då kan du i förebyggande syfte frysa salamin. Salamin som legat ett tag och hårdnat går även utmärkt att använda till matlagning.

Frysa en salami

Salamin går bra att frysa upp till 6 månader. Se då till att kryddorna är helt torra innan salamin fryses för att undvika att kryddor faller av när salamin tinas. Du kan torka salamin genom att låta den ligga i torrt utrymme utan förpackningen i 1-2 dygn

 

Innehållsdeklaration salami (utom kalkon)

Samtliga smaker: 74 g fläskkött, 68 g kalkonkött, salt, dextros, glukossirap, kryddor, antioxidationsmedel: natriumaskorbat, konserveringsmedel: natriumnitrit, mogningskultur, gelatin, kaliumsorbat.

Pepparsalami: Peppar och rostad lök (glutenfri).
Kryddsalami: Peppar, röd & grön paprika, lök och vitlök.
Napolisalami: Edamerost, tomat, paprika och oregano.
Vitlökssalami: Vitlök.

Näringsvärde per 100 gram:
Kolhydrater 1 gram, Kcal 365, Kj 1478. Protein 25 gram.

Salamin kan innehålla spår av senap, selleri, mjölk och nötter. (används inte vid denna produktion, men vid tillverkning av andra produkter hos tillverkaren).

Hög Kötthalt:

100 gram färdig salami tillverkas av 78 gram kalkonkött och 71 gram fläskkött. Det innebär att 78 gram kalkonkött och 71 gram fläskkött är den ursprungliga mängden kött som används för att tillverka 100 gram salami. Under rökningen och torkprocessen tappar salamin vikt och därför är den ursprungliga köttmängden högre.

Salamin innehåller inte:

Eftersom receptet är hemligt framgår inte alla kryddor i innehållsdeklarationen, därför har vi med hänsyn till allergier här samlat kryddor och andra ämnen som definitivt inte ingår enligt tillverkaren:

Cayennepeppar. Chili. Curry. Spansk peppar. Nötter. Mandel. Ägg. Soja. Gluten. Mjöl. Smakförstärkelse. Färgämnen. Mjölkprotein. Ingefära. Muskotnöt. Selleri. Spiskummin. Kryddpeppar. Kryddnejlika.

Druvsockret är inte gjort på vete, utan majs. Pepparsalamin innehåller inte röd lök eller paprika/paprikapulver. Rostade löken i pepparsalamin innehåller inte gluten och inte vetestärkelse (rostade löken är torkad och upphettad, inget annat).

Övrigt om salamin:

Rökning: Salamin är kallrökt
Vikt & storlek: ca 650 gram. Längd 34-38 cm
Fetthalt: 100 gram salami innehåller 28 gram fett.
Hållbarhet: Minst 2 månader och går att frysa upp till 6 månader (kryddor runt salami skall vara helt torra innan produkten fryses för att inte kryddorna skall lossna vid upptining).
Tillverkningsland: Tyskland.
Köttråvaror: Tyskland.
Förvaring: Trivs bäst i 10-14 grader, men går även bra i svalare utrymme.

Kalkonsalami med en underbar smak

Salamin framställs exklusivt för DelikatessKungen från ett unikt recept framtaget av ett anrikt familjeföretag med långvariga traditioner från mitten av 1800-talet.

Innehåller en kryddblandning med en dominant smak av peppar. Till skillnad från våra andra salamis är kryddorna inuti salamin. Helt utan fläskkött och endast 20% fett.

Vikt 650 g. Längd ca 36 cm.
Försäljningspris är 210 kronor styck inklusive presentförpackning. Likvärdig produkt i butik kostar 300 kronor.

Innehållsförteckning

Ingredienser: Kalkonkött, vegetabiliskt fett (RSPO-certifierad palmolja), jodsalt (salt, kaliumjodid), dextros, kryddor, kryddextrakt, rödbetspulver, antioxidationsmedel (natriumaskorbat E301), konserveringsmedel (natriumnitrit E250, kaliumsorbat E202), smakförstärkare (mononatrium- glutamat E621), mognadskultur, rök från bokträ.

Salamin kan innehålla spår av senap, selleri, mjölk och nötter. (används inte vid denna produktion, men vid tillverkning av andra produkter hos tillverkaren).

100 gram färdig salami tillverkas av 119 g kalkonkött och 11 g vegetabiliskt fett. Under rökningen och torkprocessen tappar salamin vikt och därför är den ursprungliga köttmängden högre.

Näringsvärde per 100 g: Energi 1131 kJ/272 kcal, Fett 20 g, varav mättat fett 8,7 g, Kolhydrater 1 g, varav socker 1 g Protein 22 g, Salt 3 g

Tillverkningsland: Tyskland.
Köttråvaror: Tyskland.

Hållbarhet och förvaring:

Hållbarhet minst 2,5 månader. Salamin trivs bäst i torr miljö mellan 10-14 grader (kylskåp fungerar också). Gärna inlindad i en kökshanduk utan plastfolien. Det går bra att frysa salamin upp till 6 månader.

Innan du börjar skiva i salamin
Vid tillverkningen fylls råvaror i ett skinn, röks och lufttorkas under flera veckor. Ta bort skinnet vartefter du skivar salamin. Skinnet ska inte ätas.

Om salamin

Vikt 650 g. Längd ca 36 cm.

Salamin framställs exklusivt för DelikatessKungen från ett unikt recept framtaget av ett anrikt familjeföretag med långvariga traditioner från mitten av 1800-talet. Salamin görs alla för hand och lufttorkas sedan i upp till 5 veckor tills de är redo att äta.

Sälj högkvalitativa salamis med en god balans mellan smaker.

Finns i fem olika smaker

 • Pepparsalami som är rullad i svartpeppar och rostad lök.
 • Kryddsalami som är rullad i paprika, peppar, lök och vitlök.
 • Napolisalami som är rullad i edamerost, tomat, paprika och oregano.
 • Vitlökssalami i nät. En klassiker med distinkt vitlökssmak
 • Kalkonsalami som innehåller en kryddblandning med en dominant smak av peppar. Till skillnad från våra andra salamis är kryddorna inuti salamin.

När det gäller delikatesser är salami en kung. Vår salami är så god att den nästan blir beroendeframkallande. Salamin passar till det mesta, oavsett om du lägger den på pizzan, sprider den över salladen, lägger den på smörgåsen eller serverar salami med oliver, bröd och ost.

Givetvis är salamin kvalitetskontrollerad (fri från antibiotika och MRSA). Detta tillsammans med den goda smaken gör att många återkommer för att köpa salamin år efter år.

Salamin har en kötthalt på minst 96% samtidigt som fetthalten inte är högre än i en vanlig hushållsost (28%) och nästintill fri från kolhydrater. Vår kalkonsalami är helt utan fläskkött och innehåller endast 20% fett.

Försäljningspris är 210 kronor styck inklusive presentförpackning, vikt ca 650 gram. Likvärdig produkt i butik kostar cirka 300 kronor.

Förvaring & hantering

Salamin mår bäst i en torr miljö där det är mellan 10-14 grader. Generellt när det gäller lufttorkade och rökta produkter så tar de ingen skada av att ligga i rumstemperatur. Men vår rekommendation är 10-14 grader och i andra hand kylskåpskallt eller i frys.

Innan du börjar skiva i salamin

Börja skiva i änden utan snöre. Vid tillverkningen fylls råvaror i ett skinn. Detta skinn tas bort när kryddorna runt salamin förs på. Dock sitter skinnet kvar det sista 3 cm vid ändan där snöret sitter för att salamin skall kunna färdigställas. Skinnet ska inte ätas.

Mjuk eller hård salami

Vi har valt att inte tillsätta tillsatser i salamin för att bevara den mjuk. Vår salami torkar därför olika fort beroende på årstid och den naturliga kulturen i salamin, samt vilka kryddor som omger salamin. Önskas inte en hård salami kan den frysas.

En del gillar en hård salami och låter den hänga i månader innan de äter den, andra gillar inte hård salami och då kan du i förebyggande syfte frysa salamin. Salamin som legat ett tag och hårdnat går även utmärkt att använda till matlagning.

Frysa en salami

Salamin går bra att frysa upp till 6 månader. Se då till att kryddorna är helt torra innan salamin fryses för att undvika att kryddor faller av när salamin tinas. Du kan torka salamin genom att låta den ligga i torrt utrymme utan förpackningen i 1-2 dygn

 

Innehållsdeklaration salami (utom kalkon)

Samtliga smaker: 74 g fläskkött, 68 g kalkonkött, salt, dextros, glukossirap, kryddor, antioxidationsmedel: natriumaskorbat, konserveringsmedel: natriumnitrit, mogningskultur, gelatin, kaliumsorbat.

Pepparsalami: Peppar och rostad lök (glutenfri).
Kryddsalami: Peppar, röd & grön paprika, lök och vitlök.
Napolisalami: Edamerost, tomat, paprika och oregano.
Vitlökssalami: Vitlök.

Näringsvärde per 100 gram:
Kolhydrater 1 gram, Kcal 365, Kj 1478. Protein 25 gram.

Salamin kan innehålla spår av senap, selleri, mjölk och nötter. (används inte vid denna produktion, men vid tillverkning av andra produkter hos tillverkaren).

Hög Kötthalt:

100 gram färdig salami tillverkas av 78 gram kalkonkött och 71 gram fläskkött. Det innebär att 78 gram kalkonkött och 71 gram fläskkött är den ursprungliga mängden kött som används för att tillverka 100 gram salami. Under rökningen och torkprocessen tappar salamin vikt och därför är den ursprungliga köttmängden högre.

Salamin innehåller inte:

Eftersom receptet är hemligt framgår inte alla kryddor i innehållsdeklarationen, därför har vi med hänsyn till allergier här samlat kryddor och andra ämnen som definitivt inte ingår enligt tillverkaren:

Cayennepeppar. Chili. Curry. Spansk peppar. Nötter. Mandel. Ägg. Soja. Gluten. Mjöl. Smakförstärkelse. Färgämnen. Mjölkprotein. Ingefära. Muskotnöt. Selleri. Spiskummin. Kryddpeppar. Kryddnejlika.

Druvsockret är inte gjort på vete, utan majs. Pepparsalamin innehåller inte röd lök eller paprika/paprikapulver. Rostade löken i pepparsalamin innehåller inte gluten och inte vetestärkelse (rostade löken är torkad och upphettad, inget annat).

Övrigt om salamin:

Rökning: Salamin är kallrökt
Vikt & storlek: ca 650 gram. Längd 34-38 cm
Fetthalt: 100 gram salami innehåller 28 gram fett.
Hållbarhet: Minst 2 månader och går att frysa upp till 6 månader (kryddor runt salami skall vara helt torra innan produkten fryses för att inte kryddorna skall lossna vid upptining).
Tillverkningsland: Tyskland.
Köttråvaror: Tyskland.
Förvaring: Trivs bäst i 10-14 grader, men går även bra i svalare utrymme.

Om salamin

Vikt 650 g. Längd ca 36 cm.

Salamin framställs exklusivt för DelikatessKungen från ett unikt recept framtaget av ett anrikt familjeföretag med långvariga traditioner från mitten av 1800-talet. Salamin görs alla för hand och lufttorkas sedan i upp till 5 veckor tills de är redo att äta.

Sälj högkvalitativa salamis med en god balans mellan smaker.

Finns i fem olika smaker

 • Pepparsalami som är rullad i svartpeppar och rostad lök.
 • Kryddsalami som är rullad i paprika, peppar, lök och vitlök.
 • Napolisalami som är rullad i edamerost, tomat, paprika och oregano.
 • Vitlökssalami i nät. En klassiker med distinkt vitlökssmak
 • Kalkonsalami som innehåller en kryddblandning med en dominant smak av peppar. Till skillnad från våra andra salamis är kryddorna inuti salamin.

När det gäller delikatesser är salami en kung. Vår salami är så god att den nästan blir beroendeframkallande. Salamin passar till det mesta, oavsett om du lägger den på pizzan, sprider den över salladen, lägger den på smörgåsen eller serverar salami med oliver, bröd och ost.

Givetvis är salamin kvalitetskontrollerad (fri från antibiotika och MRSA). Detta tillsammans med den goda smaken gör att många återkommer för att köpa salamin år efter år.

Salamin har en kötthalt på minst 96% samtidigt som fetthalten inte är högre än i en vanlig hushållsost (28%) och nästintill fri från kolhydrater. Vår kalkonsalami är helt utan fläskkött och innehåller endast 20% fett.

Försäljningspris är 210 kronor styck inklusive presentförpackning, vikt ca 650 gram. Likvärdig produkt i butik kostar cirka 300 kronor.

Förvaring & hantering

Salamin mår bäst i en torr miljö där det är mellan 10-14 grader. Generellt när det gäller lufttorkade och rökta produkter så tar de ingen skada av att ligga i rumstemperatur. Men vår rekommendation är 10-14 grader och i andra hand kylskåpskallt eller i frys.

Innan du börjar skiva i salamin

Börja skiva i änden utan snöre. Vid tillverkningen fylls råvaror i ett skinn. Detta skinn tas bort när kryddorna runt salamin förs på. Dock sitter skinnet kvar det sista 3 cm vid ändan där snöret sitter för att salamin skall kunna färdigställas. Skinnet ska inte ätas.

Mjuk eller hård salami

Vi har valt att inte tillsätta tillsatser i salamin för att bevara den mjuk. Vår salami torkar därför olika fort beroende på årstid och den naturliga kulturen i salamin, samt vilka kryddor som omger salamin. Önskas inte en hård salami kan den frysas.

En del gillar en hård salami och låter den hänga i månader innan de äter den, andra gillar inte hård salami och då kan du i förebyggande syfte frysa salamin. Salamin som legat ett tag och hårdnat går även utmärkt att använda till matlagning.

Frysa en salami

Salamin går bra att frysa upp till 6 månader. Se då till att kryddorna är helt torra innan salamin fryses för att undvika att kryddor faller av när salamin tinas. Du kan torka salamin genom att låta den ligga i torrt utrymme utan förpackningen i 1-2 dygn

 

Innehållsdeklaration salami (utom kalkon)

Samtliga smaker: 74 g fläskkött, 68 g kalkonkött, salt, dextros, glukossirap, kryddor, antioxidationsmedel: natriumaskorbat, konserveringsmedel: natriumnitrit, mogningskultur, gelatin, kaliumsorbat.

Pepparsalami: Peppar och rostad lök (glutenfri).
Kryddsalami: Peppar, röd & grön paprika, lök och vitlök.
Napolisalami: Edamerost, tomat, paprika och oregano.
Vitlökssalami: Vitlök.

Näringsvärde per 100 gram:
Kolhydrater 1 gram, Kcal 365, Kj 1478. Protein 25 gram.

Salamin kan innehålla spår av senap, selleri, mjölk och nötter. (används inte vid denna produktion, men vid tillverkning av andra produkter hos tillverkaren).

Hög Kötthalt:

100 gram färdig salami tillverkas av 78 gram kalkonkött och 71 gram fläskkött. Det innebär att 78 gram kalkonkött och 71 gram fläskkött är den ursprungliga mängden kött som används för att tillverka 100 gram salami. Under rökningen och torkprocessen tappar salamin vikt och därför är den ursprungliga köttmängden högre.

Salamin innehåller inte:

Eftersom receptet är hemligt framgår inte alla kryddor i innehållsdeklarationen, därför har vi med hänsyn till allergier här samlat kryddor och andra ämnen som definitivt inte ingår enligt tillverkaren:

Cayennepeppar. Chili. Curry. Spansk peppar. Nötter. Mandel. Ägg. Soja. Gluten. Mjöl. Smakförstärkelse. Färgämnen. Mjölkprotein. Ingefära. Muskotnöt. Selleri. Spiskummin. Kryddpeppar. Kryddnejlika.

Druvsockret är inte gjort på vete, utan majs. Pepparsalamin innehåller inte röd lök eller paprika/paprikapulver. Rostade löken i pepparsalamin innehåller inte gluten och inte vetestärkelse (rostade löken är torkad och upphettad, inget annat).

Övrigt om salamin:

Rökning: Salamin är kallrökt
Vikt & storlek: ca 650 gram. Längd 34-38 cm
Fetthalt: 100 gram salami innehåller 28 gram fett.
Hållbarhet: Minst 2 månader och går att frysa upp till 6 månader (kryddor runt salami skall vara helt torra innan produkten fryses för att inte kryddorna skall lossna vid upptining).
Tillverkningsland: Tyskland.
Köttråvaror: Tyskland.
Förvaring: Trivs bäst i 10-14 grader, men går även bra i svalare utrymme.

Om salamin

Vikt 650 g. Längd ca 36 cm.

Salamin framställs exklusivt för DelikatessKungen från ett unikt recept framtaget av ett anrikt familjeföretag med långvariga traditioner från mitten av 1800-talet. Salamin görs alla för hand och lufttorkas sedan i upp till 5 veckor tills de är redo att äta.

Sälj högkvalitativa salamis med en god balans mellan smaker.

Finns i fem olika smaker

 • Pepparsalami som är rullad i svartpeppar och rostad lök.
 • Kryddsalami som är rullad i paprika, peppar, lök och vitlök.
 • Napolisalami som är rullad i edamerost, tomat, paprika och oregano.
 • Vitlökssalami i nät. En klassiker med distinkt vitlökssmak
 • Kalkonsalami som innehåller en kryddblandning med en dominant smak av peppar. Till skillnad från våra andra salamis är kryddorna inuti salamin.

När det gäller delikatesser är salami en kung. Vår salami är så god att den nästan blir beroendeframkallande. Salamin passar till det mesta, oavsett om du lägger den på pizzan, sprider den över salladen, lägger den på smörgåsen eller serverar salami med oliver, bröd och ost.

Givetvis är salamin kvalitetskontrollerad (fri från antibiotika och MRSA). Detta tillsammans med den goda smaken gör att många återkommer för att köpa salamin år efter år.

Salamin har en kötthalt på minst 96% samtidigt som fetthalten inte är högre än i en vanlig hushållsost (28%) och nästintill fri från kolhydrater. Vår kalkonsalami är helt utan fläskkött och innehåller endast 20% fett.

Försäljningspris är 210 kronor styck inklusive presentförpackning, vikt ca 650 gram. Likvärdig produkt i butik kostar cirka 300 kronor.

Förvaring & hantering

Salamin mår bäst i en torr miljö där det är mellan 10-14 grader. Generellt när det gäller lufttorkade och rökta produkter så tar de ingen skada av att ligga i rumstemperatur. Men vår rekommendation är 10-14 grader och i andra hand kylskåpskallt eller i frys.

Innan du börjar skiva i salamin

Börja skiva i änden utan snöre. Vid tillverkningen fylls råvaror i ett skinn. Detta skinn tas bort när kryddorna runt salamin förs på. Dock sitter skinnet kvar det sista 3 cm vid ändan där snöret sitter för att salamin skall kunna färdigställas. Skinnet ska inte ätas.

Mjuk eller hård salami

Vi har valt att inte tillsätta tillsatser i salamin för att bevara den mjuk. Vår salami torkar därför olika fort beroende på årstid och den naturliga kulturen i salamin, samt vilka kryddor som omger salamin. Önskas inte en hård salami kan den frysas.

En del gillar en hård salami och låter den hänga i månader innan de äter den, andra gillar inte hård salami och då kan du i förebyggande syfte frysa salamin. Salamin som legat ett tag och hårdnat går även utmärkt att använda till matlagning.

Frysa en salami

Salamin går bra att frysa upp till 6 månader. Se då till att kryddorna är helt torra innan salamin fryses för att undvika att kryddor faller av när salamin tinas. Du kan torka salamin genom att låta den ligga i torrt utrymme utan förpackningen i 1-2 dygn

 

Innehållsdeklaration salami (utom kalkon)

Samtliga smaker: 74 g fläskkött, 68 g kalkonkött, salt, dextros, glukossirap, kryddor, antioxidationsmedel: natriumaskorbat, konserveringsmedel: natriumnitrit, mogningskultur, gelatin, kaliumsorbat.

Pepparsalami: Peppar och rostad lök (glutenfri).
Kryddsalami: Peppar, röd & grön paprika, lök och vitlök.
Napolisalami: Edamerost, tomat, paprika och oregano.
Vitlökssalami: Vitlök.

Näringsvärde per 100 gram:
Kolhydrater 1 gram, Kcal 365, Kj 1478. Protein 25 gram.

Salamin kan innehålla spår av senap, selleri, mjölk och nötter. (används inte vid denna produktion, men vid tillverkning av andra produkter hos tillverkaren).

Hög Kötthalt:

100 gram färdig salami tillverkas av 78 gram kalkonkött och 71 gram fläskkött. Det innebär att 78 gram kalkonkött och 71 gram fläskkött är den ursprungliga mängden kött som används för att tillverka 100 gram salami. Under rökningen och torkprocessen tappar salamin vikt och därför är den ursprungliga köttmängden högre.

Salamin innehåller inte:

Eftersom receptet är hemligt framgår inte alla kryddor i innehållsdeklarationen, därför har vi med hänsyn till allergier här samlat kryddor och andra ämnen som definitivt inte ingår enligt tillverkaren:

Cayennepeppar. Chili. Curry. Spansk peppar. Nötter. Mandel. Ägg. Soja. Gluten. Mjöl. Smakförstärkelse. Färgämnen. Mjölkprotein. Ingefära. Muskotnöt. Selleri. Spiskummin. Kryddpeppar. Kryddnejlika.

Druvsockret är inte gjort på vete, utan majs. Pepparsalamin innehåller inte röd lök eller paprika/paprikapulver. Rostade löken i pepparsalamin innehåller inte gluten och inte vetestärkelse (rostade löken är torkad och upphettad, inget annat).

Övrigt om salamin:

Rökning: Salamin är kallrökt
Vikt & storlek: ca 650 gram. Längd 34-38 cm
Fetthalt: 100 gram salami innehåller 28 gram fett.
Hållbarhet: Minst 2 månader och går att frysa upp till 6 månader (kryddor runt salami skall vara helt torra innan produkten fryses för att inte kryddorna skall lossna vid upptining).
Tillverkningsland: Tyskland.
Köttråvaror: Tyskland.
Förvaring: Trivs bäst i 10-14 grader, men går även bra i svalare utrymme.

Slutför din beställning:

Du har valt att få faktura till företag och produktleverans direkt från DelikatessKungen.

1. Fyll i faktura- och leveransuppgifter

Kontaktuppgifter
Fakturauppgifter
Leveransuppgifter

Adress vid val av egen hämtning:
Kyl & Frysexpressen, Transportvägen 10, 11742 Stockholm.
Onsdag mellan 12-18. Telefon: 08-744 78 70

Övrigt
Härmed godkänner jag Delikatesskungens integritetspolicy (klicka här för att läsa den)

2. Granska beställningen

Du gynnar Namn och Gruppnamn

Produkt antal
Parmigiano Reggiano (188 kr) 0 st
Grana Padano (188 kr) 0 st
Cheddarost (188 kr) 0 st
Extra jungfruolivolja (eko) (188 kr) 0 st
Belgiska chokladpraliner (188 kr) 0 st
Dragerad lakrits (188 kr) 0 st
Dragerade mandlar (188 kr) 0 st
Dragerade vingummin (188 kr) 0 st
Saltlakrits (188 kr) 0 st
Kryddsalami (188 kr) 0 st
Kalkonsalami (188 kr) 0 st
Napolisalami (188 kr) 0 st
Vitlökssalami (188 kr) 0 st
Pepparsalami (188 kr) 0 st
Antal produkter totalt 0 st
Frakt:
Summa exkl moms (inkl. presentförpackningar): 0 kr
Har du någon fundering?
Kontakta Gruppnamn
Ogiltig webbshop-kod