Vitlökssalamin från DelikatessKungen är tillbaka!

Ni är många som hört av er, och vi har lyssnat! DelikatessKungens goda vitlökssalami är sedan en tid tillbaka åter i sortimentet. Med ett lite uppdaterat recept, men förstås med en lika god smak som alltid. Det har varit en av våra historiskt sett mest populära delikatesser. Vill du veta mer om vitlökssalamin, hur den smakar och var du kan köpa den? Eller vill du och din klass eller lag sälja den till vänner och bekanta? Fortsätt läs!

Salami med vitlök – en stor favorit

DelikatessKungens goda vitlökssalami framställs exklusivt från ett unikt recept framtaget av ett anrikt familjeföretag med långvariga traditioner från mitten av 1800-talet. Just vitlökssalamin har DelikatessKungen haft i sortimentet tidigare, och efter en tids frånvaro är den nu äntligen tillbaka, i ny tappning och med ett uppdaterat recept, men fortfarande med samma goda smak. Den höga kötthalten i salamin, kombinerat med hettan, gör den till en stor favorit, både hos säljare och köpare. Man kan lugnt säga att det är en riktig storsäljare hos DelikatessKungen, omtyckt av både unga och gamla.

Kryddig salami med vitlök

DelikatessKungens uppdaterade vitlökssalami har en distinkt vitlökssmak och är samtidigt något kryddig, vilket ger en bra balans mellan alla goda smaker. DelikatessKungens vitlöksalami passar dessutom till det mesta. Den går lika bra att lägga på pizzan, sprida över salladen, lägga på smörgåsen eller att servera med oliver, bröd och ost. Den är till och med god att äta precis som den är, utan någonting till. Denna salami med vitlökssmak har en kötthalt på minst 96 % samtidigt som fetthalten inte är högre än i en vanlig hushållsost, det vill säga 28 %. Salamin är såklart också kvalitetskontrollerad, vilket innebär att den är fri från både antibiotika och MRSA. Detta tillsammans med den goda smaken gör att många återkommer för att köpa salamin år efter år.

Var kan du köpa vitlökssalamin?

Vitlökssalamin tillverkas och säljs exklusivt via DelikatessKungen med hjälp av klasser, lag och föreningar. Om du är intresserad av att köpa den men inte känner någon grupp som säljer den, så kan du hitta skolklasser och idrottslag i ditt närområde som säljer den. Det är också ett sätt för dig att stötta det lokala föreningslivet. Du gör en god sak för lokalsamhället, samtidigt som du får hem vad vi vågar påstå är Sveriges godaste vitlökssalami.

Vill du börja sälja vår vitlökssalami?

Den utsökt goda vitlökssalamin kan med fördel säljas oavsett om man vill tjäna pengar till skolklassen eller idrottslaget. När ni ska starta en försäljning är det väldigt enkelt att komma igång. Utse en kontaktperson, beställ hem ett säljpaket med broschyrer och information, sen kan ni börja sälja och tjäna pengar. Förutom att det är enkelt att sälja DelikatessKungens goda produkter är det dessutom en rolig och lärorik upplevelse. Många av våra säljande grupper återkommer år efter år.