Nypremiär för bloggen!

Salami och cheddarost

Vi tänkte att det var dags att starta upp bloggen igen där vårt fokus kommer vara att skriva om säljtips, mattips, klasser, föreningar och mycket mer. Vi kallar det för en nypremiär, både för mig personligen och för företaget! Jag som skriver heter Isa och har börjat arbeta som marknadsansvarig hos Delikatesskungen. Jag tycker det ska bli jätteintressant och kul att starta upp bloggen och lära känna er bättre.

Nu är det vecka 49 och det betyder att packningen för alla vår salami, cheddarost, praliner, dragerad lakrits och mandel, olivolja och balsamvinäger är i full gång. Delikatesskungens produkter har blivit en tradition för många matälskare att ha på julbordet och det är vi väldigt glada och stolta över!

Vi ser fram emot dessa veckor varje år för vi tycker det är extra kul när vi ser hur många som väljer att sälja och köpa våra produkter inför jul, men främst för att vi får chansen att hjälpa till skolklasser, idrottslag och föreningar att tjäna pengar till roliga aktiviteter, träningsläger, resa eller något annat spännande.

Har ni inte haft möjlighet att sälja under höst/vinter? Passa på att ta del av vårt erbjudande inför påsk. Läs mer här!