Delikatesskungen önskar er alla en skön och trevlig sommar

Äntligen sommarlov
Äntligen är sommaren här igen. Som vi har längtat. Många av oss går på semester nu och för många skolelever väntar ett långt och härligt sommarlov med – förhoppningsvis – massor av bad och spännande äventyr. Sommaren är en tid på året som vi alla längtar extra mycket efter. Det är en tid för återhämtning och skön ledighet efter ett helt år på jobbet eller i skolan.

I skrivande stund pågår fotbolls-EM för fullt nere i Frankrike och många idrottsintresserade har redan rest dit ner för att heja fram Zlatan Ibrahimovic och de andra spelarna i det svenska fotbollslandslaget till seger i de matcher som förbundskapten Erik Hamréns gossar spelar under mästerskapet.

För många skolelever innebär sommarlovet en extra möjlighet till att kunna tjäna pengar genom att ta ett sommarjobb. Andra satsar sin sommarledighet på att resa iväg till sol och bad någonstans tillsammans med familjen.

Många lag och föreningar har förberett sig inför sommaren med alla dess möjligheter. För lagen och föreningarna väntar en sommar med cuper, träningsläger eller kanske någon utlandsresa eller något annat kul som man har tjänat pengar till. Sommaren med dess ledighet från jobb eller skola kan fylla olika behov för oss alla.

Men oavsett vad just du har tänkt ägna dig åt i sommar så vill vi på Delikatesskungen bara påminna om att hösten snart är här. Det kan trots allt vara bra att ha det i åtanke, speciellt om ni är en skolklass, en förening, en idrottsklubb eller ett lag som skulle vilja tjäna pengar till något riktigt spännande. Delikatesskungen har sedan 1992 hjälpt fler än 15 000 skolklasser, lag, föreningar och klubbar att tjäna pengar. Vi är mycket stolta och glada över de fina omdömen och det höga betyg vi har fått från våra kunder.

Kontakta oss så ska vi med glädje berätta mer om hur just er grupp kan tjäna pengar i höst. Det är bara att klicka på den här länken så kommer ni i kontakt med oss.

Delikatesskungen ber att få önska er alla en riktigt skön och trevlig sommar.