Tjäna pengar till klassen, laget eller föreningen

Att tjäna pengar till något man gått omkring och drömt om under an ganska lång tid är nog bland det absolut roligaste som finns. Man har satt upp ett mål för sitt arbete; en klassresa, åka på träningsläger med laget, Gothia Cup kanske lockar, nya matchställ eller vad som helst. Men när man väl sätter ner foten och bestämmer sig för att nu ska vi gemensamt tjäna pengar till det där vi drömmer om att göra, det är då som bollen äntligen kommer i rullning och målet är i sikte.

Åkers Styckebruk IF

När detta första steg är taget infinner sig plötsligt en mycket viktig fråga som kräver sitt svar. Hur ska ni bära er åt för att dra in de där pengarna till klassen, laget, klubben eller föreningen? Det är här som Delikatesskungen kommer in i bilden. Delikatesskungens koncept handlar nämligen om att ni som grupp ska kunna känna er absolut trygga i ert arbete. Så här går det till:

1) När ni bestämt er för att starta en försäljning behöver ni utse en kontaktperson som är minst 18 år gammal. Kontaktpersonen beställer ett säljpaket som innehåller allt säljmaterial som ni behöver. Varuprover, säljkataloger, säljtips, tillgång till app, beställningslistor bland annat.

2) När gruppen fått säljmaterialet kan ni börja ta upp beställningar med säljkatalogen eller appen. Fråga alla du känner, knacka dörr, dela din personliga säljsida på sociala medier och be föräldrarna ta med sig beställningslistor till arbetsplatsen.

3) När försäljningsperioden är slut skickar kontaktpersonen in en order på exakt alla produkter som ni har sålt. 2 veckor efter levereras produkterna till bestämd adress. Ni delar ut produkterna till kunder, tar betalt, behåller er vinst på direkten och betalar till oss.

Årets absolut bästa säljperiod, julen, står för dörren. Om ni vill vara med och tjäna pengar, riktigt mycket pengar alltså, är det hög tid för er att beställa ert säljpaket av oss nu. Inget annat koncept ger så hög förtjänst som Delikatesskungen. Vill ni ha lite feedback från några av de tiotusentals grupper som har sålt våra produkter tidigare så är det bara att klicka på den här länken.