Boka/anmäl er till Stadium Sports Camp

Stadium Sports Camp – av många kallat för världens största träningsläger för barn och ungdomar som älskar idrott och träning – är ett jättelikt evenemang som varje år går av stapeln i Norrköping. Att vara med på Stadium Sports Camp är en grymt cool och häftig upplevelse enbart i sig men faktum är att en vecka på detta sjukt stora träningsläger handlar om så mycket mer än bara sport. Det handlar också om allt det där som händer mellan alla träningstillfällena. Det handlar om spännande upplevelser, gemenskap, nya som gamla kompisar, utmanande och spännande aktiviteter, skratt, kända idrottsprofiler som kommer på besök och mycket mer som gör att veckan går alldeles på tok för fort.
Stadium
Stadium Sports Camp rullar på för fulla muggar under totalt sett fyra veckor varje sommar och platsen för denna happening är Himmelstalundsfältet alldeles i utkanten av Norrköping. Det är här som de stora hallarna och träningsanläggningarna finns och det är här som hela området förvandlas till en enda stor ungdomsgård under Stadium Sports Camp. Man satsar till och med på att bygga ett så kallat Activity Town inne i Stadium Arena. AT som detta ungdomscenter kallas för internt kan enklast beskrivas som en stor social yta där deltagarna kan träffas, fika, lyssna på musik, surfa på nätet, spela spel eller bara sitta och slappa i ett hörn. Stadium Sports Camp är ett enda stort äventyr som ni bara inte får missa. Tjejer och killar mellan 11 och 14 år – det vill säga alla ni som är födda 2003-2000 – är välkomna att vara med på Stadium Sports Camp 2014. Vecka 4 är även deltagare som är födda 1999 välkomna att vara med. Läs mer om Stadium Sports Camp här.

Vi på Delikatesskungen tycker att det är viktigt att kunna hjälpa barn och ungdomar till att få göra verklighet av sina drömmar. Om ni är ett lag, en klubb eller en förening som skulle vilja komma iväg på Stadium Sports Camp i Norrköping nu till sommaren så börjar det faktiskt på att bli dags för anmälan så snart som det bara är möjligt. Om ni behöver tjäna pengar till föreningen till detta så kan det vara bra att veta att vi på Delikatesskungen kan hjälpa er med detta. Här kan ni läsa mer om hur vi kan hjälpa er.