Stockholmskortet berikar er klassresa till Stockholm

Håll med om att det vore riktigt spännande och intressant för er i klassen att komma iväg på en klassresa till Stockholm. Vår vackra huvudstad är ju som ni säkert redan vet en stad som är fylld till brädden med roliga, spännande och i allra högsta grad lärorika sevärdheter och upplevelser som allihop bara står där och väntar på er för att ni ska komma dit och upptäcka dem. Gamla stan är ju bara ett exempel på detta. Vi på Delikatesskungen vill bara i all enkelhet få berätta för er att vi är experter på att hjälpa skolklasser och andra grupper att tjäna pengar till klassresa. Kolla gärna in den här länken så får ni veta mer om hur ni på ett enkelt och roligt sätt kan tjäna pengar till klassresa eller något annat skojigt.
Junibacken
När ni kommer till Stockholm så ska ni se till att allihop som är med på er klassresa får varsitt exemplar av det så kallade Stockholmskortet. Detta lilla bonuskort – som ni för övrigt kan köpa på ett antal olika ställen runt om i Stockholm och som kostar från 210 kronor per dag – gör er nämligen berättigade till helt fritt inträde till mer än 80 olika museer och andra attraktioner i Stockholm samt fria resor med tunnelbana och bussar, fri sightseeing och mycket mer. Vi behöver väl knappast pusha så mycket mer om detta för att ni ska förstå hur enormt värdefullt det är att ge sig ut på upptäcktsfärd i Stockholm med Stockholmskortet i handen. Stockholmskortet kan ni med fördel köpa online redan innan ni ger er iväg på er klassresa till Stockholm. Ni köper Stockholmskortet förslagsvis online på nätet genom att följa den här länken.

Med hjälp av Stockholmskortet så åker ni till exempel kostnadsfritt med Sky View, den minst sagt häftiga gondolbanan som tar er allra längst upp på toppen av Ericsson Globe Arena där ni har en helt makalöst vacker utsikt över Stockholm. Ni går även in gratis på Vasamuseet, på Skansen, på Stockholms Medeltidsmuseum samt ett stort gäng andra grymt intressanta ställen av olika art i Stockholm. Missa för allt smör i hela Småland inte att besöka Junibacken på Djurgården i Stockholm. Det är ett verkligt eldorado för alla som älskar Astrid Lindgrens sagofigurer.