Åk på skolresa till Sydpoolen

Sydpoolen
Att resa till Sydpolen är nog en ren och skär utopi för de allra flesta av oss men så gott som varenda kotte kan ta sig till Sydpoolen. Vad svamlar han om idag, den där bloggaren? Jo, vi snackar givetvis om att åka på skolresa till det coola äventyrsbadet Sydpoolen som ligger i Södertälje. Om ni sitter och planerar inför en skolresa som handlar om vatten i massor, lekar, spänning, bus och skoj så är Sydpoolen helt klart ett alternativ som ni ska ta och kika lite närmare på. Om det skulle vara på det sättet att ni behöver hjälp med att tjäna pengar till skolresa så behöver ni inte leta längre eftersom vi på Delikatesskungen kan hjälpa er med den lilla detaljen. Kolla in den här länken så förstår ni vad vi menar när vi säger att vi kan hjälpa er med att tjäna pengar till er skolresa.

Sydpoolen är ett sådant där typiskt ställe där man kan tillbringa minst en hel dag med att plaska runt i vattnet. Vi snackar ju om ett äventyrsbad som har precis allt som man kan önska sig av ett sådant badhus. Här finns bland mycket annat två grymt häftiga vattenrutschbanor, vågmaskin, ett antal artificiella strömmar och ett lekland för barn. Ingen är med andra ord vare sig för ung eller för gammal för att kunna ha hur kul som helst på Sydpoolen. Här finns även en servering som kan vara bra när det börjar kurra i magen.
Tom Tits experiment
När ni ändå befinner er i Södertälje på skolresa så kan ni passa på att besöka Tom Tits Experiment som enklast kan beskrivas som Sveriges absolut största science center och vars vision är att väcka intresse hos både barn och vuxna för naturvetenskap och teknik genom lust och upptäckarglädje. Tom Tits Experiment är helt enkelt ett museum med en permanent utställning och som är inrymt i ett sjukt stort hus med fyra våningar som allihop är fyllda till bristningsgränsen med alla möjliga och omöjliga tekniska experiment som tänkas kan. Åk dit, testa och låt er allihop fyllas av nyfikenhet inför nya landvinningar inom teknikens värld.