Res till Stockholm med klassen

Planerar ni klassresa till Stockholm i framtiden? Får vi komma med ett litet tips på vart ni ska åka någonstans? Vi skulle nämligen vilja slå ett slag för att det till Stockholm som ni ska styra kosan när det väl blir dags att boka den där så hett efterlängtade klassresan. Fördelarna med att åka på klassresa till Stockholm är nämligen väldigt många. Sveriges huvudstad har väldigt mycket att bjuda på för alla grupper och även enskilda personer som besöker staden. Stockholm har enkelt uttryckt allt som en klassresa ska innehålla. Låt oss bara i all enkelhet få peka på i vart fall några viktiga fördelar med att åka till Stockholm på klassresa.

Ballonger över Stockholm

För det första så är Stockholm en mycket vacker stad. Det är förmodligen frågan om en av världens allra vackraste huvudstäder. Om ni besöker Stockholm under våren eller sommaren så kan ni till exempel prova på att flyga med luftballong över staden och från denna högt uppsatta position så kan ni verkligen få en helt bedårande utsikt över Mälardrottningen, ett av många smeknamn som vår vackra huvudstad har. Om man besöker Stockholm så finns det också väldigt mycket att både se och göra under sitt besök i staden. Det är ytterligare en anledning till att åka på klassresa till Stockholm; ni behöver sannerligen inte vara särskilt rädda för att tvingas sitta sysslolösa. Gröna Lund, Skansen med Sollidenscenen som är känd från TV-programmet Allsång på Skansen, Vasamuseet, Medeltidsmuseet, Kungliga slottet med Livrustkammaren, Riksdagshuset. Detta är bara några få exempel på sevärdheter i Stockholm. Om det är shopping som lockar så finns det hur mycket bra sådan som helst här.

Om ni behöver mer information och kanske även hjälp med att boka boende och måltider och annat så finns det många som ni kan vända er till.

Vi på Delikatesskungen kan hjälpa er att tjäna pengar till klassen. Gör som fler än 10 000 klasser, föreningar och klubbar har gjort sedan 1992. Sälj vår goda salami. Vill ni veta mer om vårt koncept så ska ni ta kontakt med oss så berättar vi mer.