Boka träningsläger på Hotel Falkberget

Boka ert nästa träningsläger på Hotel Falkberget. Planerar ni att åka på träningsläger med laget eller klubben? Då ska ni boka ert träningsläger på sporthotellet Falkberget i mysiga Falkenberg. Hotellet har mångårig erfarenhet av att arrangera träningsläger samt idrottskonferenser. Falkenberg är en stad där det verkligen kryllar av idrott i alla dess många olika former och detta gör att träningsanläggningarna är många och av absolut högsta klass här. Eller vad sägs till exempel om Sveriges enda 50-meters inomhusbassäng med saltvatten, en helt ny ishall samt en ny evenemangshall?

Det är med andra ord inte särskilt konstigt att Sveriges U21-landslag i fotboll valde Falkenberg som bas för sin uppladdning inför EM 2009.Här hittar du bland annat massor av fotbollsplaner, sporthallar och en av Sveriges allra vackraste tennisanläggningar. Är du golfare så finns det även fyra golfbanor inom en radie på knappt 20 kilometer. Dessutom bjuds du på hav och stränder, en mysig stadskärna med smågator, restauranger och butiker och nära till allt. För alla som gillar billig shopping så kan vi berätta att det bara tar 20 minuter med bil att ta sig till GeKås i Ullared. Falkenberg har allt som man kan kräva av en plats där man förlägger sitt träningsläger.

Hotel FalkbergetTräningshotellet Falkberget kan erbjuda ert lag, er klubb eller förening ett helhetskoncept för ert träningsläger där allt ingår. Ni kan välja mellan enkelrum eller boende i dubbelrum. Maten som serveras är alltid specialanpassad och näringsdeklarerad. Här finns givetvis konferensrum av olika storlek för att kunna passa såväl stora som små sällskap. Hotellet hjälper mer än gärna till med att boka träningstider, matcher och domare. Man har även ett mycket väl fungerande och fruktsamt samarbete med så gott som samtliga klubbar i kommunen och kan erbjuda träningsmatcher och kontakter inom de flesta sporter. Falkberget i Falkenberg är helt enkelt en grymt perfekt anläggning att boka ett träningsläger på. Det låter som en sliten klyscha men det stämmer ändå: Här finns allt som behövs för att ert träningsläger ska bli lyckat.

Vi på Delikatesskungen kan hjälpa er att tjäna pengar till klubben så att ni kan komma iväg på ert träningsläger. Här får ni veta mer.