Vad sägs om en klassresa till Gotland?

Att ge sig iväg på en klassresa till Gotland är som att åka utomlands. Det är faktiskt sant. För även om Gotland bara ligger några timmars färd med någon av gotlandsfärjorna från det svenska fastlandet så är det som att kliva iland på en annan kontinent när man sätter fötterna på fast mark i Visby hamn. Varje år beger sig 250 000 skolungdomar på sitt livs äventyr när de besöker Gotland under en klassresa eller skolresa och det är lätt att förstå varför man beger sig dit. På Gotland finns det nämligen hur mycket som helst att se, göra och uppleva. Det finns hela tiden ett nytt äventyr som väntar bakom nästa vägkrök. Grottorna i Lummelunda är nästan spöklikt spännande att besöka. Vikingabyn i Tofta lockar med vikingaliv för en dag och är ett fantastiskt eldorado för alla historieintresserade. Kneippbyn strax söder om Visby är ett stort nöjesfält och vattenland som bland annat lockar med självaste Pippi Långstrumps hus Villa Villekulla som extra attraktion. Visby är en medeltida stad med massor av smala gränder och med en ringmur som är en av världens bäst bevarade. Gotland har MASSOR av äventyr att erbjuda er grupp. Den bästa upplevelsen av Gotland får ni genom att hyra cyklar, som man gör billigt i Visby hamn, och tar er runt på ön med hjälp av dem. Det finns inga backar att tala om på Gotland så det är en perfekt cykel-ö.

Det finns många olika sätt att boka sin klassresa eller skolresa till Gotland men det allra bästa sättet att göra det på är givetvis att kontakta ett företag som kan hjälpa er med att skräddarsy ert äventyr på den gröna ön mitt i Östersjön med allt från resa och boende till aktiviteter och äventyr. Om ni skulle vilja ha en sådan professionell hjälp så kan ni surfa in på hemsidan som tillhör det gotländska företaget Skolreseäventyr Norden AB.

Om ni till äventyrs inte redan har lyckats tjäna tillräckligt med pengar till er klassresa så behöver ni inte känna någon större oro på grund av det. Kontakta oss på Delikatesskungen så ska vi med glädje berätta mer om hur ni kan tjäna pengar till klassen.

Gotlandsfärja