Träningsläger på Gotland – Idrottens Ö

Planerar ert lag eller klubb att genomföra ett träningsläger någonstans? Ett träningsläger är ett helt perfekt sätt att skärpa upp lagandan och skapa en minst sagt positiv vi-känsla i laget eller klubben. Det spelar egentligen ingen som helst roll vilken typ av idrott som ert lag eller klubb sysslar med. Ett noga planerat och väl genomfört träningsläger kommer att betyda jättemycket för ert resultat framöver.

Om ni planerar att boka ett träningsläger någonstans så har ni väldigt många olika alternativ att välja mellan. Det finns nämligen hur många fina och trevliga anläggningar som helst att boka runtom i vårt land. Man brukar ofta tala om kostnadseffektiva lösningar i dagligt tal och frågan är om inte ett träningsläger är något som i allra högsta grad är en kostnadseffektiv lösning. Ni som lag eller klubb får åka iväg en vecka för att vara tillsammans med varann och umgås inte bara under den korta tid som ni tränar tillsammans utan även utanför träningshallen eller simbassängen. Ni kan se och uppleva den stad som ni besöker, gå på konsert, äta på restaurang eller bara njuta av det fantastiska landskap som ni befinner er i. På ett träningsläger får ni tid och möjlighet att verkligen lära känna varann.

I Sverige finns det som sagt många fina träningsanläggningar där man kan boka ett träningsläger. Men frågan är om inte Gotland är det mest ultimata alternativet för ett sådant evenemang. På Gotland har den lokala idrottsrörelsen och näringslivet gjort gemensam sak och dragit igång projektet Idrottens Ö i syfte att kunna erbjuda resor och boendepaket till förmånliga priser i samband med olika idrottsevenemang, läger eller idrottsmöten på Gotland. Den vackra ön i Östersjöns mitt erbjuder massor av kringaktiviteter att göra i samband med ett träningsläger eller annat idrottsevenemang. Unika natur- och kulturupplevelser, världsarvsstaden Visby, sol, bad och nöjen. Gotland är en upplevelse oavsett vilken tid på året du besöker ön. Det svenska fotbollslandslaget förlade till exempel sitt träningsläger på Gotland inför fotbolls-EM förra året. Mer information om träningsläger på Idrottens Ö finns här.

Vi på Delikatesskungen kan hjälpa er att tjäna pengar till ert träningsläger på Idrottens Ö, Gotland. Här kan du få mer information om hur vårt koncept fungerar>>>

Zlatan