Delikatesskungens koncept

Delikatesskungen har ett helt otroligt enkelt men samtidigt supereffektivt koncept som sedan år 1992 har varit till enormt stor hjälp för fler än 10 000 olika skolklasser samt föreningar och idrottsklubbar. Vad det hela handlar om är i grund och botten ett nästan barnsligt enkelt upplägg för försäljning där skolklasser, föreningar och klubbar kan tjäna pengar till exempelvis en klassresa eller ett träningsläger eller något annat skojigt som man skulle vilja göra tillsammans. Helt kortfattat så kan man säga att Delikatesskungens koncept går ut på att ni säljer salami till privatpersoner, nära och kära och andra samt även till företag på er ort och tjänar därmed en hel massa sköna slantar på detta. Det finns de facto exempel på föreningar och skolklasser som har tjänat mer än 150 000 kronor på en enda försäljning och det är ju inte pengar som någon enda av oss skulle tacka nej till. Eller hur?

Att sälja salami enligt Delikatesskungens koncept är inte bara vinstgivande. Visst är det så att vi inte direkt sticker under stol med att det är ett koncept som bevisligen har genererat pengar till det svenska föreningslivet, mycket pengar dessutom. Om vi bara tar förra året som ett exempel så provade närmare 2 000 skolklasser, lag och föreningar på att tjäna pengar till klassen, föreningen eller klubben genom att sälja Delikatesskungens salami. Detta resulterade i att drygt 22 miljoner kronor trillade rakt ner i diverse klasskassor och lagkassor över hela Sverige. Var det någon som tvivlade på att man kan tjäna pengar på att sälja Delikatesskungens salami?

Ett bra och minst sagt välbeprövat sätt att tjäna pengar till en klassresa eller något annat trevligt är att ”knacka dörr” därhemma i grannskapet. Med tanke på att Delikatesskungen är ett mycket väl inarbetat varumärke så brukar många säga samma sak när man pratar med dem efter en avslutad säljperiod. ”Dom sitter faktiskt och VÄNTAR på att vi ska komma och sälja salami”. Nästan varenda kotte som någon gång har sålt Delikatesskungens salami säger likadant. ”Det är en lättsåld produkt som nästan säljer sig själv”.

Ett annat minst lika effektivt sätt att sälja salami är att sälja till företag på orten. Många företagare brukar nämligen ge bort våra goda salamis till sina anställda som present eller julklapp. Genom att sälja till företag så kan man ganska snabbt komma upp i mycket stora volymer enbart hos en enda kund.