Då kör vi igång bloggen!

Då kör vi igång bloggen. Det är med stor spänning och lika stor glädje som vi nu kan tillkännage Delikatesskungens entré i bloggosfären. Delikatesskungen har alltså startat en helt egen blogg för att på så sätt kunna berätta om sin verksamhet på ett mycket tydligare och kraftfullare sätt än tidigare.

Det är ju inte så att Delikatesskungen på något sätt skulle ha varit en okänd doldis tidigare eftersom tusentals och åter tusentals skolklasser, föreningar och idrottsklubbar genom åren har tjänat pengar till en klassresa, en skolresa eller till ett träningsläger eller för att finansiera ett deltagande i olika cuper genom att sälja Delikatesskungens goda salami. På så sätt har budskapet om de fina möjligheterna till att kunna tjäna pengar på att sälja vår salami gått från mun till mun och från hjärta till hjärta. Du som läser detta vårt allra första blogginlägg kanske tillhör de hundratusentals ungdomar som någon gång har sålt salami för att din klass, förening eller den klubb du tillhör ska kunna få råd till att hitta på något riktigt kul tillsammans.

Om det är så att du redan har erfarenheten av detta så vet du också hur roligt och framför allt lätt det är att sälja Delikatesskungens salami och på så sätt tjäna ihop en ganska bra slant till sin klasskassa eller lagkassa. Det finns ju inget som prompt säger att pengarna som man tjänar på att sälja salami per automatik måste gå till att finansiera en skolresa eller klassresa eller till ett träningsläger eller något liknande.

En hockeyklubb kanske behöver köpa in ny utrustning till sin islada, en ridklubb kanske vill köpa in en ny ponny till sitt stall, en skolklass kanske vill bjuda in den kända popartisten Amy Diamond till att komma och uppträda live på nästa klassfest. Det låter måhända som en klyscha men det är nog ändå som så att det endast är fantasin som sätter gränserna för vad man kan göra med de pengar som man tjänar på att sälja Delikatesskungens goda och populära salami.

En sak är i vart fall säker och det är att det inte bara är lönsamt att sälja salami. Det är roligt också och det stärker gemenskapen och vi-känslan i laget, föreningen eller klassen.

Välkommen till vår blogg!