Klassresa till Göteborg och Liseberg

Varje sommar kommer skolklasser, fotbollslag och föreningar till Göteborg för att ha kul tillsammans! Oavsett om man åker för att vara med i Gothia cup eller bara för att hitta på någonting roligt tillsammans, finns det aktiviteter för alla. När man kommer till Göteborg är ett besök på Liseberg en självklarhet! Nordens största nöjespark ligger mitt i Göteborg och har funnits ända sedan 1923. På vintern hålls julmarknad med underhållning och upplevelser, men det är på sommaren man verkligen kan få uppleva nöjesparken fullt ut! Året 2012 besökte 3,2 miljoner människor Liseberg och det finns alltid någonting nytt att uppleva när man kommer dit.

För den som gillar åkattraktioner finns 41 olika upplevelser att välja bland. I år kommer Helix, den största attraktionssatsningen någonsin, att ha premiär och klassen eller laget kan vara bland de första passagerarna! Målet är att det skall bli en av världens bästa berg- och dalbanor! Åkturen är 1,4 kilometer i en hastighet av 100 km/h. Det är den snabbaste och mest avancerade berg- och dalbanan på hela Liseberg! För tillfället testar man Helix för att hinna göra klart allting tills sommarbesökarna kommer.

Bredvid Liseberg ligger Universeum – Nordens största science center. Vill man uppleva regnskog mitt i stan, eller se på hajar och andra havsdjur har man kommit helt rätt! Universeum bjuder på oändliga upplevelser, experiment och aktiviteter som lockar hundratusentals personer varje år. Nu finns en utställning där man kan träna hjärnan på olika sätt. Dessutom kan man se när en tre meter lång sandtigerhaj matas, vandra bland spindlar och ormar, eller testa sina gränser. Om man är i Göteborg finns både Liseberg och Universeum inom räckhåll!

Tjäna pengar med Delikatesskungen

Skulle ni behöva ett tillskott i klasskassan eller i klubbkassan för att kunna ta er till Västkusten och uppleva nöjesfält, vilda djur, experiment och annat kul man kan hitta på i staden? Vi är experter när det kommer till att tjäna pengar till klassen och har bidragit till att 15 000 klasser och föreningar kunnat åka iväg på upplevelser runt om i landet! Här kan ni läsa mer om hur det fungerar och även räkna ut hur mycket ni skulle behöva sälja för att få ihop den summa ni behöver. Ni behöver inte riskera några pengar för att köpa in ett lager. Detta tar vi hand om så ni kan fokusera på att tjäna pengar till klassen!