Tjäna pengar och kom iväg på Floorball Games i Linköping

Hallå, alla klubbar, lag och föreningar som vill tjäna pengar för att kunna komma iväg på cuper, turneringar, träningsläger och tävlingar eller något annat spännande och skojigt som ni vill vara med om! Fortsätt att läsa detta så ska ni få veta lite mer om ett mycket trevligt sätt att tjäna pengar till klubben, laget eller föreningen. Dessutom ska ni få tips om en innebandyturnering för barn och ungdomar som varje år går av stapeln i Linköping.

Vi på Delikatesskungen är nämligen experter på att hjälpa föreningar, lag, klubbar, skolklasser samt andra grupper att tjäna pengar för att på så sätt kunna göra verklighet av något som man har gått omkring och drömt om att få vara med om. Sedan 1992 så har vi kunnat hjälpa långt fler än 15 000 grupper från hela Sverige att komma iväg på spännande och skojiga äventyr. Det har handlat om allt från deltagande i turneringar och klassresa till inköp av nya hästar till ridskolan och renovering av hockeyladan. Vi kan även hjälpa er att förverkliga er dröm. Ta kontakt med oss så ska vi berätta mer om vårt unika koncept som går ut på att ni säljer en god och omtyckt salami. Om ni kollar på den här länken så får ni lite mer information om vad det handlar om.
Floorball
Floorball Games är en stor ungdomsturnering i innebandy i Linköping. Cupen är öppen för åldersklasserna P/F 7-18 och brukar alltid locka väldigt många lag från så gott som hela landet. Tack vare ett mycket nära samarbete med skolorna i närheten av Stångebrohallen där matcherna spelas har arrangören Linköping IBK lyckats skapa ett helhetskoncept där mat och logi under speldagarna ordnas på ett mycket bra sätt under ett och samma tak. Dessutom erbjuder man klubbar med fler än fem lag på en fet rabatt på anmälningsavgiften.

Om ni i klubben, föreningen eller laget går omkring och funderar på om det inte vore läge att komma iväg på en innebandyturnering någonstans i landet så vill vi på Delikatesskungens blogg med varm hand rekommendera er att ta en lite närmare titt på Floorball Games i Linköping.