Boka klassresa till Stockholm – Kaknästornet

Kaknästornet
Tjäna pengar och kom iväg på en klassresa till Stockholm. Sveriges vackra huvudstad har i sanning väldigt mycket att erbjuda sina besökare och det är inte alls särskilt svårt att fylla dagarna här med innehåll av både spännande och lärorik art. En klassresa till Stockholm kan innehålla så väldigt mycket från ett skojigt besök på Gröna Lund eller Skansen till att lära sig mer om stadens historia genom att besöka Medeltidsmuseet eller Vasamuseet eller något annat av Stockholms många museer. Även om det känns som ett mer än slitet uttryck så är det ändå som så att Stockholm har något som passar för alla och en sak är helt säker, nämligen att en klassresa till Stockholm kommer att ge er allihop minnen för resten av era liv.

Behöver ni tjäna pengar till klassresa så kan Delikatesskungen hjälpa er med detta. Vi är nämligen experter på att hjälpa klasser, föreningar, klubbar och lag att tjäna pengar. 

Om ni bokar en klassresa till Stockholm så får ni inte missa att besöka Kaknästornet när ni är här. Kaknästornet är precis som namnet antyder ett torn som ligger ute på Ladugårdsgärdet i Stockholm. Tornet är centrum i radio- och TV-nätet för Teracoms radio- och TV-trafik i Sverige. Själva namnet kommer från Kaknäs som var en av fyra så kallade kungsgårdar som låg just här. Kaknästornet är verkligen en grymt hög byggnad med en höjd av 155 meter (170 meter om man även räknar med masten) och har 34 våningar. Kaknästornet är faktiskt en av de allra högsta byggnaderna i Sverige och besöks av tusentals besökare varje år. Tornet har Stockholms och även Sveriges högst belägna restaurang och café. Sikten från den översta våningen kan vid klart väder sträcka sig hela 6 mil över Stockholm.

Åk upp till 30:e våningen och njut av den fantastiska utsikten över Stockholm med förorter samt den mellersta innerskärgården. Därifrån går trappor upp till våning 31, där en inburad uteplattform med kikare finns. På tornets 28:e våning finns restaurang och café.

Om ni vill ha mer information om Kaknästornet så kan ni surfa in på den här webbsidan.
Kaknästornet utsikt